The Shaman Публикувано Февруари 16, 2012 Публикувано Февруари 16, 2012 Е това е машина! И мисля, че е изчистен и семпъл. Между другото е лимитирана серия от 21 бройки! Цитирай
LUBECA Публикувано Февруари 23, 2012 Публикувано Февруари 23, 2012 VOSTOK-EUROPE Anchar Titanium Diver А ето и един от най-големите шедьоври на часовникарското изкуство, на стойност около 700 000 $: GREUBEL FORSEY - Quadruple Tourbillon Secret Серията е ограничена до 8 екземпляра. Корпусът е изработен от платина 950 и от 18К розово злато, диаметър на корпуса 43,5мм и 16,11мм във височина. Асиметрични, куполообразни стъкла от сапфирен кристал и от двете страни и водоустойчивост 30 метра. Четворен турбийон механизъм. Механизмът се състои от 519 детайла - изцяло ръчна изработка и сглобка. Запаса на хода, благодарение на специалните сдвоени барабани е около 50 чaса. Часовникът е проектиран и изработен, изцяло от швейцарската манифактура GREUBEL FORSEY. Аз бих добавил..... Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 23, 2012 Публикувано Февруари 23, 2012 Уникален е! В черно ще е супер. На жена ми и взехме любимата и марчица http://www.swatch.com/zz_en/watches/wi2011_swatchtouch.html Цитирай
LUBECA Публикувано Февруари 23, 2012 Публикувано Февруари 23, 2012 Я, много е сладурски И жена ми би се заинтересувала от него. Каква му е цената? Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 23, 2012 Публикувано Февруари 23, 2012 В момента е на някаква промоция и е около 200 лева... 210 май беше. Цитирай
tonygti Публикувано Февруари 29, 2012 Публикувано Февруари 29, 2012 (редактирано) Някой може ли да ми каже, откъде да си поръчам верижка за този часовник, а евентуално и стъкло. Гледах в ebay, но нищо не открих. Иначе преди време един часовникар ми каза, че за около 40 лева може да ми поръча и до месец като пристигне да ми я сложи. Само, че викам що па аз да не си я намеря, пък и имам кой да ми я монтира. http://i.ebayimg.com/00/s/NDk0WDM1MA==/$(KGrHqFHJCkE7y3YzuT!BPH1VVbztg~~60_12.JPG Редактирано Февруари 29, 2012 от tonygti Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 29, 2012 Публикувано Февруари 29, 2012 Намираш един добър кожар и си правиш каквато ти е кеф. Цитирай
tonygti Публикувано Февруари 29, 2012 Публикувано Февруари 29, 2012 Ще излезе по-дебело от оригиналната предполагам. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 29, 2012 Публикувано Февруари 29, 2012 Е, нали: "...аз да не си я намеря, пък и имам кой да ми я монтира."? Сега "предполагаш" дебело. Що не пробваш, пък после предполагай колкото ти е кеф. Понякога не ми е ясно защо изобщо питате за нещо, за което вече си имате предварително изградена представа?! Цитирай
Alxx® Публикувано Март 3, 2012 Публикувано Март 3, 2012 Pocket watches are more or less a novelty at this point, which makes the Kisai Rogue Touch Pocket Watch ($170) all the more unusual. Sporting a relatively intricate yet easy-to-read dual time-zone face, the Rogue offers touch-based controls, an always-on display, date and time functionality, LED lighting, stainless steel case, an included chain, and a see-through cover that lets you easily keep track of the time without having to worry about accidental button pushes. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Март 6, 2012 Публикувано Март 6, 2012 TAG HEUER JACK HEUER 80TH BIRTHDAY CARRERA WATCH Celebrate the 80th birthday of Tag's longtime CEO — and father of the Carrera — with the TAG Heuer Jack Heuer 80th Birthday Carrera Watch (roughly $5,000). Limited to just 3,000 pieces worldwide, this semi-throwback timepiece features a Calibre 17 movement, a metallic silver sun-burst face with applied hour markers, silver hands, twin dark gray Chronograph sub dials, a 41mm case, and either a black calf strap with soft red rubber lining or a standard Carrera bracelet with polished and brushed finishes. [via ] Цитирай
LUBECA Публикувано Март 6, 2012 Публикувано Март 6, 2012 X-Trem-1 Свръхбогатите почитатели на уникални часовници имат ново изкушение. X-Trem-1 на швейцарската фирма Christophe Claret ще бъде произведен в едва осем бройки, а цената му дори не се съобщава. В този сегмент от пазара са нужни наистина уникални технически параметри и дизайн, но с такива могат да се похвалят не един и два модела елитни хронометри. X-Trem-1 обаче удря всички в земята с механизъм, който сякаш опровергава законите на физиката. Вместо със стрелки, той разполага с две метални сфери, капсулирани в сапфирени тръбички от двете страни на корпуса. Движат се свободно във вакуума, като лявата показва часа, а дясната - минутите. Сферите са кухи, а непонятното им на пръв поглед движение си има съвсем рационално обяснение. Упрявляват ги магнитни шини, скрити в титаниевото тяло. Цитирай
LUBECA Публикувано Март 14, 2012 Публикувано Март 14, 2012 James Bond 007 50th Anniversary Classic Seamaster Нов, юбилеен прочит на класиката 1 Цитирай
profusion Публикувано Март 14, 2012 Публикувано Март 14, 2012 И аз да се разпиша у темата Ей това сеико си харесах преди година викат му Oringe monster Цитирай
The Shaman Публикувано Март 17, 2012 Публикувано Март 17, 2012 HARRY WINSTON OPUS 12 WATCH Who said a watch needs to be digital to have an unorthodox interface? The Harry Winston Opus 12 Watch ($258,000) is an exercise in high-end watch wizardry, built around 12 pairs of hands that point towards the center and rotate in place to turn blue when they're telling the time or silver when they're inactive, a retrograde hand near the center to show precise minutes (from one to five), a tiny seconds hand in the dead center, and a power-reserve indicator in between. Other features include a polished 18K white gold case and buckle, a black alligator leather strap, and the exclusivity that comes from being limited to just 120 pieces worldwide. 1 Цитирай
LUBECA Публикувано Март 18, 2012 Публикувано Март 18, 2012 Уникален! Няма ли кой да ми подари за рожден ден подобен? Цитирай
The Shaman Публикувано Април 12, 2012 Публикувано Април 12, 2012 http://qlocktwo.com/info_w.php?lang=en Цитирай
kawabiker Публикувано Април 15, 2012 Публикувано Април 15, 2012 http://www.kickstarter.com/projects/597507018/pebble-e-paper-watch-for-iphone-and-android Цитирай
The Shaman Публикувано Април 17, 2012 Публикувано Април 17, 2012 http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/smartwatch/ Цитирай
The Shaman Публикувано Април 25, 2012 Публикувано Април 25, 2012 LOUIS VUITTON TAMBOUR REGATE AUTOMATIC AMERICA'S CUP WATCH Yes, they're better known for their bags than their watches, but LV still knows how to make a timepiece when they want to. See the Louis Vuitton Tambour Regate Automatic America's Cup Watch ($11,600) for example. OMEGA AQUA TERRA CO-AXIAL GMT CHRONOGRAPH As the latest in Omega's Seamaster Aqua Terra collection, the Seamaster Aqua Terra Co-Axial GMT Chronograph 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Май 21, 2012 Публикувано Май 21, 2012 http://www.hytwatches.com/Collection/Watch.sls 1 Цитирай
dViktor Публикувано Юни 12, 2012 Публикувано Юни 12, 2012 От няколко дена съм с това Seiko Взех го от магазина на Seiko в мол Сердика, София Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.