Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Е това е машина! И мисля, че е изчистен и семпъл. Между другото е лимитирана серия от 21 бройки!

Публикувано

VOSTOK-EUROPE

Anchar Titanium Diver

Anchar_Titanium_Diver-or.jpg

1326690927.jpg

А ето и един от най-големите шедьоври на часовникарското изкуство, на стойност около 700 000 $:

GREUBEL FORSEY - Quadruple Tourbillon Secret

Quadru_Tourb_Secret.jpg

Quadru_Tourb_Secret-dial.jpg

Quadru_Tourb_Secret-all.jpg

Quadru_Tourb_Secret-back.jpg

Серията е ограничена до 8 екземпляра. Корпусът е изработен от платина 950 и от 18К розово злато, диаметър на корпуса 43,5мм и 16,11мм във височина. Асиметрични, куполообразни стъкла от сапфирен кристал и от двете страни и водоустойчивост 30 метра.

Четворен турбийон механизъм.

Механизмът се състои от 519 детайла - изцяло ръчна изработка и сглобка. Запаса на хода, благодарение на специалните сдвоени барабани е около 50 чaса.

Часовникът е проектиран и изработен, изцяло от швейцарската манифактура GREUBEL FORSEY.

Аз бих добавил..... :get-crazy:

Публикувано

Я, много е сладурски :)

И жена ми би се заинтересувала от него.

Каква му е цената?

Публикувано

В момента е на някаква промоция и е около 200 лева... 210 май беше.

Публикувано (редактирано)

Някой може ли да ми каже, откъде да си поръчам верижка за този часовник, а евентуално и стъкло. Гледах в ebay, но нищо не открих. Иначе преди време един часовникар ми каза, че за около 40 лева може да ми поръча и до месец като пристигне да ми я сложи. Само, че викам що па аз да не си я намеря, пък и имам кой да ми я монтира.

http://i.ebayimg.com/00/s/NDk0WDM1MA==/$(KGrHqFHJCkE7y3YzuT!BPH1VVbztg~~60_12.JPG

Редактирано от tonygti
Публикувано

Намираш един добър кожар и си правиш каквато ти е кеф.

Публикувано

Ще излезе по-дебело от оригиналната предполагам.

Публикувано

Е, нали: "...аз да не си я намеря, пък и имам кой да ми я монтира."?

Сега "предполагаш" дебело. Що не пробваш, пък после предполагай колкото ти е кеф. Понякога не ми е ясно защо изобщо питате за нещо, за което вече си имате предварително изградена представа?!

Публикувано
Публикувано

kisai-rogue-pocket-watch.jpg

Pocket watches are more or less a novelty at this point, which makes the Kisai Rogue Touch Pocket Watch ($170) all the more unusual. Sporting a relatively intricate yet easy-to-read dual time-zone face, the Rogue offers touch-based controls, an always-on display, date and time functionality, LED lighting, stainless steel case, an included chain, and a see-through cover that lets you easily keep track of the time without having to worry about accidental button pushes.
Публикувано

TAG HEUER JACK HEUER 80TH BIRTHDAY CARRERA WATCH

Celebrate the 80th birthday of Tag's longtime CEO — and father of the Carrera — with the TAG Heuer Jack Heuer 80th Birthday Carrera Watch (roughly $5,000). Limited to just 3,000 pieces worldwide, this semi-throwback timepiece features a Calibre 17 movement, a metallic silver sun-burst face with applied hour markers, silver hands, twin dark gray Chronograph sub dials, a 41mm case, and either a black calf strap with soft red rubber lining or a standard Carrera bracelet with polished and brushed finishes. [via ]

tag-heuer-birthday-watch-xl.jpg

Публикувано

christopheclaret.gif

X-Trem-1

Свръхбогатите почитатели на уникални часовници имат ново изкушение. X-Trem-1 на швейцарската фирма Christophe Claret ще бъде произведен в едва осем бройки, а цената му дори не се съобщава.

claret.jpg

В този сегмент от пазара са нужни наистина уникални технически параметри и дизайн, но с такива могат да се похвалят не един и два модела елитни хронометри. X-Trem-1 обаче удря всички в земята с механизъм, който сякаш опровергава законите на физиката.

Вместо със стрелки, той разполага с две метални сфери, капсулирани в сапфирени тръбички от двете страни на корпуса. Движат се свободно във вакуума, като лявата показва часа, а дясната - минутите.

Christophe-Claret-X-TREM-1-2.jpg

Christophe-Claret-X-TREM-1-3.jpg

Christophe-Claret-X-TREM-1-6.jpg

original.jpg

Сферите са кухи, а непонятното им на пръв поглед движение си има съвсем рационално обяснение. Упрявляват ги магнитни шини, скрити в титаниевото тяло.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

James Bond 007 50th Anniversary Classic Seamaster

Нов, юбилеен прочит на класиката ;)

omega-seamaster-professional-james-bond-007-50th-01.jpg

omega-seamaster-professional-james-bond-007-50th-03.jpg

omega-seamaster-300m-james-bond-007-50th-anniversary-bullet-case-back.jpg

Публикувано

И аз да се разпиша у темата :tooth:

Ей това сеико си харесах преди година викат му Oringe monster :)

4304834698_7c12f956b9_z.jpg

Публикувано

HARRY WINSTON OPUS 12 WATCH

Who said a watch needs to be digital to have an unorthodox interface? The Harry Winston Opus 12 Watch ($258,000) is an exercise in high-end watch wizardry, built around 12 pairs of hands that point towards the center and rotate in place to turn blue when they're telling the time or silver when they're inactive, a retrograde hand near the center to show precise minutes (from one to five), a tiny seconds hand in the dead center, and a power-reserve indicator in between. Other features include a polished 18K white gold case and buckle, a black alligator leather strap, and the exclusivity that comes from being limited to just 120 pieces worldwide.

harry-winston-opus-12-xl.jpg

Публикувано

Уникален! :smile: Няма ли кой да ми подари за рожден ден подобен? ;)

• 4 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

louis-vuitton-americas-cup-xl.jpg

LOUIS VUITTON TAMBOUR REGATE AUTOMATIC AMERICA'S CUP WATCH

Yes, they're better known for their bags than their watches, but LV still knows how to make a timepiece when they want to. See the Louis Vuitton Tambour Regate Automatic America's Cup Watch ($11,600) for example.

omega-aqua-terra-gmt-chrono.jpg

OMEGA AQUA TERRA CO-AXIAL GMT CHRONOGRAPH

As the latest in Omega's Seamaster Aqua Terra collection, the Seamaster Aqua Terra Co-Axial GMT Chronograph

• 4 седмици по-късно...
Публикувано
  • 4 седмици по-късно...
Публикувано

От няколко дена съм с това Seiko

Взех го от магазина на Seiko в мол Сердика, София

4883806N.jpg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...