Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Да се похваля и аз :)

П.П снимката не е моя, ама часовника е същия :)

DSC00918-1.jpg

Публикувано

Ето един чисто нов модел на ULYSSE NARDIN, посветен на Черно море :smile:

ulysse.gif

Black Sea Chronograph

Ulysse-Nardin-Black-Sea-Chronograph.jpg

Ulysse-Nardin-Black-Sea-Chronograph-02-800x679.jpgUlysse_Nardin_Black_Sea_Chronograph.jpg

• 1 месец по-късно...
Публикувано

u-boat-chimera-xl.jpg

U-BOAT U-51 CHIMERA WATCH

We doubt it breathes fire like the mythological creature that bears its name, but the U-Boat U-51 Chimera Watch ($7,500) should do just fine at telling the time. Featuring a 46mm case in either silver stainless steel, bronze, or bronze with black PVD steel, it also features one main dial and three sub dials, a Swiss automatic Valjoux 7750 movement, a date window at 9 o'clock, a tongue steel buckle, and a hand made, hand finished calf leather strap. Limited to just 300 of each style.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Какво ще кажете за този часовник: http://www.amazon.com/Reichenbach-Mens-Automatic-Watch-RB304-315/dp/B0085UO828

Във FashionDays.bg в момента има кампания на тази марка с отстъпки до 92% и този часовник е на цена 449,90лв.

Публикувано

Този сайт не го знаех.... то се влиза с покани.... ако някой има ще помоля да метне една... :)

Публикувано

Тиктака е ментак, китайска машина за 90 лв, дано съм бил полезен......аз от всекидневните часовници признавам само Инвикта, вече трета си купувам, около 1000лв е всеки страшно красиви и иновативни, най-хубавото е, че са с швейцарски машини и две годишна пълна гаранция, сапфир кристал стъкло и 20 микрона позлата......

Публикувано

FashionDays.bg - "клуб за пазаруване"...на евтинджос ментаци с петорна и шесторна цена :tooth:

Тони, има една стара: докато има балъци - уиски с фъстъци.

Публикувано

Купил съм си няколко чифта маратонки,обувки,дънки и мога на 100 процента да кажа,че не са ментаци!За часовниците-незнам!Може би пускат и ментета,но ако се следи внимателно изкачат интересни неща понякога:)

Публикувано (редактирано)

Да, искам да ме обедите, че са ментаци?!? Много неща съм си поръчвал и мога да кажа, че не са менте. Знаете ли, че този сайт бълва на ден хиляди пратки... Купуваш нещо, ако не ти хареса до 7 дни го връщат и ти превеждат парите. Нали не си мислите, че някой няма да вземе часовник за 500 лева без да отиде при специалист да му каже дали е истински. Ако сайта беше с ментета нали ще гръмне бомба още на втория ден. Той е международен сайт, по принцип е швейцарски, но имат сайтове в цяла Европа... хората си имат офиси, телефони, мейли, скайпове, кол център, логистичен център в Букурещ, така се лъжат то хиляди хора на ден... ей аман от специалисти !

П.П. Ето и за хора, които искат да се регистрират. Наистина има интересни неща почти всеки ден. http://www.fashionda...g/invite/917432

Редактирано от tonygti
Публикувано
Той е международен сайт, по принцип е швейцарски,

А, ни го спести това? Вярвай в каквото искаш, поиска мнение и го получи. Иска ми се да съм около тебе, когато посетиш "специалист" със стоката и да снимам. Мога да ти кажа кого ползвам аз за съвети:

Светлозар Николов, дипломиран часовникар в швейцарски колеж и специализант в Omega watches S.P.A., и шефа му - г-н Мехмед Чакър, швейцарски производител и търговец. Поинтересувай се, бил ми е работодател 5 години, а поддържаме познанство над 12...

Публикувано

Я питай твоя човек какво му е мнението за този сайт и по-точно за часовниците в него :)

Публикувано

А, ни го спести това? Вярвай в каквото искаш, поиска мнение и го получи. Иска ми се да съм около тебе, когато посетиш "специалист" със стоката и да снимам. Мога да ти кажа кого ползвам аз за съвети:

Светлозар Николов, дипломиран часовникар в швейцарски колеж и специализант в Omega watches S.P.A., и шефа му - г-н Мехмед Чакър, швейцарски производител и търговец. Поинтересувай се, бил ми е работодател 5 години, а поддържаме познанство над 12...

Значи трябва да познаваш и Дениз Чакър :smile:

Публикувано

Странен въпрос :biggrin:, точно при него почнах. Оная червената красавица в "Бегачки..." е негова ;)

П.П. Казва се Дениз.

Публикувано

Ахам ;)

Публикувано

От край време си мечтая да си взема Omega Seamaster Chronograph - откакто го видях на Витошка в титан и злато. Когато най- после се навих, влязох в магазина им, но вместо този за същите пари си купих керамичен Радо. Да си кажа, никога не съм съжалявал за избора си. Сега обаче възобнових интереса си към омегата, но в Оварас много бедно ми се видя, този модел в стомана го нямаше. Та въпросът ме е какви са алтернативите и откъде мога да се сдобия с такъв?

Публикувано

Пак там - поръчай го.

Публикувано

Казаха, че от края на юни вече не са официални вносители и не могат вече нищо да поръчат. На въпроса ми кой е официалния вносител, ми заявиха, че не знаят. Изглежда ще има нов вносител. Май ще трябва от някое летище да пазарувам като пътувам навън.

Публикувано

Хах, това е неприятно... Бях свикнал да си нося там моя Seamaster за профилактика и тн...

Публикувано

Любе, Светльо си бачка там бре ;)

Публикувано

54eee2bf-27fd-813f.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Харесва ми!

Публикувано

А какво ще кажете за Garmin fenix? Излиза Септември и смятам да съм в джаза. 4d470755-0a06-a7a0.jpg

• 1 месец по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Колеги може ли малко помощ, един приятел иска да се сдобие с реплика на тази красота :smile: , по простата причина че няма възможност за оригинала -то се вижда по цената :smile:, не е за всеки джоб

Не разбирам от часовници,а виждам че тук има доста запознати -Благодаря ви предварително:

Ulysse Nardin Alexander The Great Minute

http://www.ablogtore...watch-hands-on/

UN-Alexander-4.jpg

UN-Alexander-3.jpg

786-90.jpg

Публикувано

Протриват се бързичко репликите. За механизмите не знам. Мисля че може да разчита няколко месеца на външния вид(ако не го мокри ;) ).

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...