John Digweed Публикувано Юни 12, 2012 Публикувано Юни 12, 2012 Да се похваля и аз П.П снимката не е моя, ама часовника е същия 4 Цитирай
LUBECA Публикувано Юни 14, 2012 Публикувано Юни 14, 2012 Ето един чисто нов модел на ULYSSE NARDIN, посветен на Черно море Black Sea Chronograph 6 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 19, 2012 Публикувано Юли 19, 2012 U-BOAT U-51 CHIMERA WATCH We doubt it breathes fire like the mythological creature that bears its name, but the U-Boat U-51 Chimera Watch ($7,500) should do just fine at telling the time. Featuring a 46mm case in either silver stainless steel, bronze, or bronze with black PVD steel, it also features one main dial and three sub dials, a Swiss automatic Valjoux 7750 movement, a date window at 9 o'clock, a tongue steel buckle, and a hand made, hand finished calf leather strap. Limited to just 300 of each style. 2 Цитирай
tonygti Публикувано Август 3, 2012 Публикувано Август 3, 2012 Какво ще кажете за този часовник: http://www.amazon.com/Reichenbach-Mens-Automatic-Watch-RB304-315/dp/B0085UO828 Във FashionDays.bg в момента има кампания на тази марка с отстъпки до 92% и този часовник е на цена 449,90лв. Цитирай
Kontrero Публикувано Август 3, 2012 Публикувано Август 3, 2012 Този сайт не го знаех.... то се влиза с покани.... ако някой има ще помоля да метне една... Цитирай
alex.7777 Публикувано Август 3, 2012 Публикувано Август 3, 2012 Тиктака е ментак, китайска машина за 90 лв, дано съм бил полезен......аз от всекидневните часовници признавам само Инвикта, вече трета си купувам, около 1000лв е всеки страшно красиви и иновативни, най-хубавото е, че са с швейцарски машини и две годишна пълна гаранция, сапфир кристал стъкло и 20 микрона позлата...... Цитирай
Alxx® Публикувано Август 3, 2012 Публикувано Август 3, 2012 FashionDays.bg - "клуб за пазаруване"...на евтинджос ментаци с петорна и шесторна цена Тони, има една стара: докато има балъци - уиски с фъстъци. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Август 4, 2012 Публикувано Август 4, 2012 Купил съм си няколко чифта маратонки,обувки,дънки и мога на 100 процента да кажа,че не са ментаци!За часовниците-незнам!Може би пускат и ментета,но ако се следи внимателно изкачат интересни неща понякога 1 Цитирай
tonygti Публикувано Август 7, 2012 Публикувано Август 7, 2012 (редактирано) Да, искам да ме обедите, че са ментаци?!? Много неща съм си поръчвал и мога да кажа, че не са менте. Знаете ли, че този сайт бълва на ден хиляди пратки... Купуваш нещо, ако не ти хареса до 7 дни го връщат и ти превеждат парите. Нали не си мислите, че някой няма да вземе часовник за 500 лева без да отиде при специалист да му каже дали е истински. Ако сайта беше с ментета нали ще гръмне бомба още на втория ден. Той е международен сайт, по принцип е швейцарски, но имат сайтове в цяла Европа... хората си имат офиси, телефони, мейли, скайпове, кол център, логистичен център в Букурещ, така се лъжат то хиляди хора на ден... ей аман от специалисти ! П.П. Ето и за хора, които искат да се регистрират. Наистина има интересни неща почти всеки ден. http://www.fashionda...g/invite/917432 Редактирано Август 7, 2012 от tonygti Цитирай
Alxx® Публикувано Август 7, 2012 Публикувано Август 7, 2012 Той е международен сайт, по принцип е швейцарски, А, ни го спести това? Вярвай в каквото искаш, поиска мнение и го получи. Иска ми се да съм около тебе, когато посетиш "специалист" със стоката и да снимам. Мога да ти кажа кого ползвам аз за съвети: Светлозар Николов, дипломиран часовникар в швейцарски колеж и специализант в Omega watches S.P.A., и шефа му - г-н Мехмед Чакър, швейцарски производител и търговец. Поинтересувай се, бил ми е работодател 5 години, а поддържаме познанство над 12... 2 Цитирай
tonygti Публикувано Август 9, 2012 Публикувано Август 9, 2012 Я питай твоя човек какво му е мнението за този сайт и по-точно за часовниците в него Цитирай
LUBECA Публикувано Август 10, 2012 Публикувано Август 10, 2012 А, ни го спести това? Вярвай в каквото искаш, поиска мнение и го получи. Иска ми се да съм около тебе, когато посетиш "специалист" със стоката и да снимам. Мога да ти кажа кого ползвам аз за съвети: Светлозар Николов, дипломиран часовникар в швейцарски колеж и специализант в Omega watches S.P.A., и шефа му - г-н Мехмед Чакър, швейцарски производител и търговец. Поинтересувай се, бил ми е работодател 5 години, а поддържаме познанство над 12... Значи трябва да познаваш и Дениз Чакър Цитирай
Alxx® Публикувано Август 10, 2012 Публикувано Август 10, 2012 Странен въпрос , точно при него почнах. Оная червената красавица в "Бегачки..." е негова П.П. Казва се Дениз. Цитирай
ayl Публикувано Август 13, 2012 Публикувано Август 13, 2012 От край време си мечтая да си взема Omega Seamaster Chronograph - откакто го видях на Витошка в титан и злато. Когато най- после се навих, влязох в магазина им, но вместо този за същите пари си купих керамичен Радо. Да си кажа, никога не съм съжалявал за избора си. Сега обаче възобнових интереса си към омегата, но в Оварас много бедно ми се видя, този модел в стомана го нямаше. Та въпросът ме е какви са алтернативите и откъде мога да се сдобия с такъв? Цитирай
ayl Публикувано Август 20, 2012 Публикувано Август 20, 2012 Казаха, че от края на юни вече не са официални вносители и не могат вече нищо да поръчат. На въпроса ми кой е официалния вносител, ми заявиха, че не знаят. Изглежда ще има нов вносител. Май ще трябва от някое летище да пазарувам като пътувам навън. Цитирай
LUBECA Публикувано Август 22, 2012 Публикувано Август 22, 2012 Хах, това е неприятно... Бях свикнал да си нося там моя Seamaster за профилактика и тн... Цитирай
Alxx® Публикувано Август 22, 2012 Публикувано Август 22, 2012 Любе, Светльо си бачка там бре 1 Цитирай
LUBECA Публикувано Август 25, 2012 Публикувано Август 25, 2012 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
miro1972 Публикувано Август 26, 2012 Публикувано Август 26, 2012 А какво ще кажете за Garmin fenix? Излиза Септември и смятам да съм в джаза. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 16, 2012 Публикувано Октомври 16, 2012 http://www.c3h5n3o9.com Цитирай
mishocs Публикувано Октомври 30, 2012 Публикувано Октомври 30, 2012 Колеги може ли малко помощ, един приятел иска да се сдобие с реплика на тази красота , по простата причина че няма възможност за оригинала -то се вижда по цената , не е за всеки джоб Не разбирам от часовници,а виждам че тук има доста запознати -Благодаря ви предварително: Ulysse Nardin Alexander The Great Minute http://www.ablogtore...watch-hands-on/ Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 31, 2012 Публикувано Октомври 31, 2012 Протриват се бързичко репликите. За механизмите не знам. Мисля че може да разчита няколко месеца на външния вид(ако не го мокри ). 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.