VIKING_WARRIOR Публикувано Май 19, 2015 Публикувано Май 19, 2015 Тук стана напечено... Аз притежавам от 2003 г. Omega Seamaster Professional Chronometer 300M, Bond edition, закупен от OVARAS на Витошка, като изобщо не може да става и въпрос за менте. И тук може да се вземе оригинал все пак Това е за тези с •оригиналните• щвейцарски часовници. Мноу мъ кефят искъм да мъ 'земът на иксурзия в Шфейцарску да си купя оттам оригиналка тик так не от Витошка Изглежда някой са богопомазани ние сми от плебействуту дет' купувъми секунд хенд Инвикти от първите.... Къде е Алеко Константинов да се обърне в гроба горкия.... Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk Аз от както Apple сложиха часовник на дисплея си гледам него, а преди това гледах на дисплея на разни различни други марки телефони. Отпадна ми един проблем да мисля часовника менте ли ми е или не е? Прав си колега. Виж какво става в един форум ако пък се видим на живо няма да си дръпнем Пернишки бой ами направо като селянчитъ ут селу Дорково Пазарджишку. Комплексари с пари колега жалка картинка. Добре че не им дават власт на такива че жална ни майка разплакана. 1 Цитирай
Anthony Публикувано Май 19, 2015 Публикувано Май 19, 2015 Честито менте, другия път се обади Добре, ще го имам предвид. Жалко,че по-рано не ти се обадих, ама ето че изгорях с 10 бона Би ли ми казал как разпозна ментето по снимката, за да знам другия път какво да гледам? Много ще съм ти задължен. 3 Цитирай
VIKING_WARRIOR Публикувано Май 19, 2015 Публикувано Май 19, 2015 Бягай го връщай в магазина и си вземай парите. Щом е такова положението. Имаш потребителска защита до един месец ( незнам колко е в БГ сори) ли беше не помня да върнеш продукт от който не си доволен. Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk Цитирай
Anthony Публикувано Май 19, 2015 Публикувано Май 19, 2015 Сега писах на официалния дилър в Германия, от който го купих и му обясних, че искам Омега с механизъм на Ролекс произведен от Зенит. Човекът беше много разбран и каза, че ще види какво може да направи. Лошото е, че като го проверявам по сериен номер в сайта на Омега и излиза, че е истински, а пак там пише, че механизмът е произведен In-house от същата тази Омега. Не знам вече какво да правя и само в Алекс7777 ми е спасението 3 Цитирай
VIKING_WARRIOR Публикувано Май 19, 2015 Публикувано Май 19, 2015 Сега писах на официалния дилър в Германия, от който го купих и му обясних, че искам Омега с механизъм на Ролекс произведен от Зенит. Човекът беше много разбран и каза, че ще види какво може да направи. Лошото е, че като го проверявам по сериен номер в сайта на Омега и излиза, че е истински, а пак там пише, че механизмът е произведен In-house от същата тази Омега. Не знам вече какво да правя и само в Алекс ми е спасението Само виж какво съдържание и текст : отрицание на отрицанието типично по немски си го написал. Имаш чувство за хумор. Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk Цитирай
Anthony Публикувано Май 19, 2015 Публикувано Май 19, 2015 Етo малкo да изплакнетo oкoтo акo не сте виждали cal. 8500 oще. Страхoтни декoрации са му направили oт Зенит за Рoлекс към Oмега Oгрoмен кеф е да гo гледам как рабoти. Жалкo, че е такoва ужаснo менте 8 Цитирай
Anthony Публикувано Май 19, 2015 Публикувано Май 19, 2015 Японска Miyota на 99%. И Q&Q за 5 лв. ще цепи секундата пак толкова. Цитирай
Lion Публикувано Май 19, 2015 Публикувано Май 19, 2015 Аз пък в Бентлито имам едно часовниче на таблото, което цепи секундата, че се и настройва само, когато сменят времето, иначе Алекс ми подари едно Картие, дето ме е срам да го сложа, като чух цената... Цитирай
Anthony Публикувано Май 19, 2015 Публикувано Май 19, 2015 Сигурно е поне 80 лв. Скъпо менте 4 Цитирай
Lion Публикувано Май 19, 2015 Публикувано Май 19, 2015 Оу, 80 лева е доста скъпо иначе е 14000 долара, но ти не ги различаваш ментетата, така, че споко .Защо ми изглежда автомата на Омегата, като на Зенита, а Антъни? Цитирай
Anthony Публикувано Май 19, 2015 Публикувано Май 19, 2015 Защото си много умен и голям експерт. Веднага го забеляза, брей. Ама на кой точно Зенит прилича или няма значение? Всички са еднакви, нали? И защо пишеш от женски акаунт? 1 Цитирай
ayl Публикувано Май 19, 2015 Публикувано Май 19, 2015 Брех, готвех се да купя новия кварцов спийдмастер скайуокър х-33 от Гюлиан, ама се отказах след тия писания за ментета тука Цитирай
Anthony Публикувано Май 19, 2015 Публикувано Май 19, 2015 Между другото и аз много му се бях наточил на този модел, но жалката му водоустойчивост ме отказа. Цитирай
Vancuver Публикувано Май 19, 2015 Публикувано Май 19, 2015 Новата придобивка (с доста по-намален бюджет де) Сега чакам да ми докарат трансперантна закопчалка, че с обикновената не се разбираме много Sent from my iPad using Tapatalk 7 Цитирай
Anthony Публикувано Май 19, 2015 Публикувано Май 19, 2015 Ми радвай му се. Иначе Картие са една oт най-старите и качествени часoвникарски марки, нo Алекс и в двете му въплащения е виждал такъв самo на картинка. Цитирай
VIKING_WARRIOR Публикувано Май 20, 2015 Публикувано Май 20, 2015 Защото си много умен и голям експерт. Веднага го забеляза, брей. Ама на кой точно Зенит прилича или няма значение? Всички са еднакви, нали? И защо пишеш от женски акаунт? Привет Anthony. Посетих локален оторизиран дилър за Йокохама/ Токио на Омега. Господата ме увериха, че нямат никакво взимане даване със Зенит/Ролекс. Не са joint venture по никакви параграфи. Само Зенит има нещо общо със Ролекс и по-специално заради Дейтона модела и с това приключва техният контакт също. Омега се произвежда и сглобява единствено във Омега и никъде на друго място. Тука на снимките успях да сравня новият Сиймастър GMT със старият модел Prifessional, като помощ мнение старият ми харесва повече като големина, цена и вероятно и аз ще взема един нищо че е по-стар модел. Левият е GMT и струва 6625$US Professional е десният и струва 5225$US. Пак Ти казвам цената си заслужава и часовникът е стилен практичен удобен тежък мъжки което си е супер като усещане на ръката. Поздрави. Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk Цитирай
Anthony Публикувано Май 20, 2015 Публикувано Май 20, 2015 Viking, аз се шегувам, брат. Естественo, че нямат нищo oбщo и никoга не съм си гo пoмислял Аз взех 45.5 мм, защoтo 42 мм ми малее. Имам гoлеми ръки, чуйек Пoради тази причина се oтказах oт Rolex Explorer II, кoйтo иначе е страхoтна машина, ама е мнoгo малък. П.П. За мен GMT кoмпликацията е напълнo излишна за дайвърски часoвник, а и пo принцип. Не ща oще една стрелка да ми се мъдри на циферблата. 1 Цитирай
VIKING_WARRIOR Публикувано Май 20, 2015 Публикувано Май 20, 2015 Точно така 45,5 е размера. Нали виждаш на снимката разликата в моделите като големина. Нарочно ги помолих да ми ги извадят да ги снимам един до друг за сравнение. Честито Братле. И цената е супер и качеството. Няма мърдане. Be happy bro. Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk Цитирай
mangas82 Публикувано Май 25, 2015 Публикувано Май 25, 2015 Здравейте колеги! Решил съм да си взема часовник и за сега съм се спрял на два модела .Бих се радвал ако ми помогнете в избора!Може и да ми предложите и нещо друго до към 850лв http://www.watchshop.com/mens-citizen-chrono-perpetual-a-t-alarm-chronograph-radio-controlled-eco-drive-watch-at4000-02e-p99941073.html#tabs http://www.vip-watches.net/product/10185/tissot-t039-417-16-057-00.html Като че ли повече клоня към citizen-а !Ако някой има преки наблюдения върху eco drive моделите на citizen и по точно радио честотно сверяване може да сподели. Цитирай
pepo1919 Публикувано Май 25, 2015 Публикувано Май 25, 2015 Ползвам този от три години.Нямам никакви забележки. 2 Цитирай
mangas82 Публикувано Май 27, 2015 Публикувано Май 27, 2015 Виждам че и твоят часовник е с радио честотно сверяване и искам да те попитам,тази екстра тук в българия работили? Цитирай
pepo1919 Публикувано Май 27, 2015 Публикувано Май 27, 2015 Работи перфектно,в упътването е приложена схема,в кои райони,кога се случва.За България е м/у 3 и 4 сутринта. Цитирай
Anthony Публикувано Май 27, 2015 Публикувано Май 27, 2015 За радио сверяването много зависи и къде се намираш. В София работи прилично, но във Варна и Бургас забрави. Ситизена е много хубав, но ти препоръчвам да си вземеш моделът с верига, а не кожа. По-скъп е, но си заслужава. Кожената каишка така или иначе ще ти изкара 1 година и ще трябва да я сменяш, докато веригата е вечна. Има чудесни каишки на Hirsh, които може да си купиш отделно и да си ги слагаш когато ти е кеф. За какво ти е часовник с 200 метра водоустойчивост, като с кожата не можеш да влезеш в морето или басейна? 2 Цитирай
mangas82 Публикувано Май 27, 2015 Публикувано Май 27, 2015 (редактирано) Така е прав си за кожената каишка!Но с кожената каишка изглежда много по готино и стилно поне за мене.А гледам че има и някакви waterproof кожени каишки на Hirsh или това е някакъв маркетингов трик. Редактирано Май 27, 2015 от mangas82 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 27, 2015 Публикувано Май 27, 2015 Взимаш си и метална с кожената. Сменяш според нуждите Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.