dessyteneva Публикувано Ноември 22, 2016 Публикувано Ноември 22, 2016 Мерси много, ще му предам. Часовникът не е негов и според мен и не трябва да го продава, но това е друга тема. Аз нищо не разбирам, търсих в нета и излизат само реплики и се сетих, че вие имате повече опит с часовниците и затова писах тук. Още веднъж много благодаря за инфото, ако го носи следващия път, ще направим снимки, но явно няма смисъл.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 7, 2017 Публикувано Януари 7, 2017 Разделихме се с моя Apple Watch и след седмица ще съм с това: https://timer.bg/citizen-jy8020-52e Не е кой знае какво, но има всичко, което ми трябва, на добри пари е и най-важното е точно по вкуса ми Само някой трябва да ме светне за радио сверяването, макар да съм скептичен за ползата му тук в България. 2 Цитирай
Anthony Публикувано Януари 7, 2017 Публикувано Януари 7, 2017 В Пловдив не знам дали ще работи, зависи от много обстоятелства. Моето Касио в София се сверява всяка сутрин към 3:00, в Гърция му е по-трудно. Имай предвид, че страшно много се влияе от атмосферните условия. Лятото му е по-лесно със сигурност. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 7, 2017 Публикувано Януари 7, 2017 Да, четох за това. Днес гледах на един приятел и функцията работи добре и неговия е Касио. Цитирай
koksibg Публикувано Февруари 9, 2017 Публикувано Февруари 9, 2017 Мъжки часовник. Харесва ми. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
mirror Публикувано Февруари 9, 2017 Публикувано Февруари 9, 2017 Ебаси часовника! Има вечния календар на маите! Цитирай
Anthony Публикувано Февруари 9, 2017 Публикувано Февруари 9, 2017 Честито, ЖореП.П.Продавам си касиото, че не ми трябват 2 спортни часовника. Става въпрос за най-високия клас G-Shock - GW-1000 Mudmaster. Без следи от употреба и с още повече от година гаранция. Ако има желаещи, да пишат на лично. 1 Цитирай
turganay Публикувано Март 6, 2017 Публикувано Март 6, 2017 Какво ще кажете за подаръка на жена ми за 8- миSent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
turganay Публикувано Март 7, 2017 Публикувано Март 7, 2017 http://www.cartier.com/en-us/collections/watches/womens-watches/ballon-bleu-de-cartier/w6920046-ballon-bleu-de-cartier-watch.htmlSent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
ayl Публикувано Март 7, 2017 Публикувано Март 7, 2017 Много добър, щом жената харесва големи часовници. Иначе винаги съм си представял женския часовник такъв - стомана, верижка, кръгъл, по-малък. За съжаление моята жена не носи часовници никога и няма как да видя на практика как ще е. Цитирай
turganay Публикувано Март 7, 2017 Публикувано Март 7, 2017 Да така е и моята жена се чудесе дали да е малкия или големия, но тъй като тя е висока и едра жена реши да е големия. А жените обичат големи неща Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
turganay Публикувано Май 1, 2017 Публикувано Май 1, 2017 Здравейте и честит първи май. Според вас имам ли проблем с часовника или не ? Преди 45 дена забелязах, че часовника на жената на, който съм дал линк по горе избързва с около 1 мин. на седмица. Според моите изчисления ако е така, следователно за месец ще е с 4 мин. напред. Занесохме го в Cartier София от там ни казаха ,че ще го пратят в Cartier, за измерване. След 30 дена ни се обадиха , да отидем да си го вземем. Дадоха ни протокол, че е бил замерен и това отклонение е било нормално и ни го върнаха. Според вас има ли някакво значение, кога и как да се настрои часовника ? Пулса на жена ми винаги е бил между 100- 110, това влия ли му ? Чудя се вече на какво да се спра за да реша проблема. Според мен не е допустимо толкова скъп часовник да има такова отклонение. Цитирай
The Shaman Публикувано Май 1, 2017 Публикувано Май 1, 2017 На мен лично би ми било дискомфортно при такова избързване. Цитирай
ayl Публикувано Май 1, 2017 Публикувано Май 1, 2017 Баси пулса, човече! Сега взех Apple Watch на детето и като четох упътвания пишеше, че за възрастните нормалния пулс бил 60-70, за децата - 80. Да не би да не си разбрал нещо, не че знам дали изобщо пулса може да влияе на механичния часовник. Но това отклонение е близо 10 сек/ден - напълно неприемливо за механичен часовник, какво остава пък за Картие. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Май 1, 2017 Публикувано Май 1, 2017 Иначе пулс 60 е на умиране, макар, че моя е такъв Цитирай
ayl Публикувано Май 1, 2017 Публикувано Май 1, 2017 Помниш ли Индурайн - колоездача, спечели няколко пъти Тур-а, беше голяма звезда. Неговия беше 25, голямо му било сърцето. Цитирай
The Shaman Публикувано Май 1, 2017 Публикувано Май 1, 2017 Моя съм го свалял до 45-50, но не е много добре за нормален човек. 70-80 е добре за възрастен. Цитирай
Anthony Публикувано Май 1, 2017 Публикувано Май 1, 2017 При повечето активно спортуващи пулсът в покой е нисък и това не само е нормално, но означава дълъг живот. Аз като съм във форма и карам колело всеки ден + силови тренировки, пулсът ми е около 50 в покой. Сърцето е мускул и се уголемява ми при спорт, тъй че му трябват много по-малко удари за да изтласка нужното количество кръв. Всеки кардиолог ще ти каже, че сърцето е като двигателя - има определен брой удари (километри) преди да се износи и спре, ама при него няма основен ремонт, тъй че колкото по-малко, по-добре. Виж, ако не спортуваш и е много нисък пулсът, тогава има проблем. 110-120 в покой означава сериозен проблем и трябва да се вземат мерки. Обаче мен ме впечатли това безумие да се праща часовника някъде и да се чака 1 месец. Що за кретения? Това всеки един часовникар в София може да го замери на виброграф за минута. Кой е представител на Картие тук? Това е позор за марката. Иначе 10 сек/ денонощие е нормално отклонение за нисък клас швейцарски часовник без COSC сертификат. Би трябвало да ти пише в книжката допустимите отклонения. Картие далеч не е нисък клас и би трябвало да работи по-точно. 1 Цитирай
turganay Публикувано Май 1, 2017 Публикувано Май 1, 2017 От Картие в София ни казаха, че така процедирали. Тук в Бг. на давали техни часовници да бъдат замервани и за това ги пращали навън. Казаха ни, че в рамките на месец ще го върнат какво е правено по него. Оказа се, че след измерването на часовника му няма нищо според тях и това било в рамките на нормалното. Получихме и протокол за това. Но за мен е недопустимо такова избързване за такова време. Четох някъде, че имало значение в каква позиция на стрелките трябва да се настрои и в някакъв определен час. Не знам дали това би имало значение и за това питах тук. Цитирай
ayl Публикувано Май 2, 2017 Публикувано Май 2, 2017 Това е за бързата смяна на датата, няма нищо общо с другото.Естествено, че е недопустимо. Занасяй го пак за рекламация и им кажи да го пренастроят.Всичко е така в живота - заливат те с хвалебствия и реклами за продукта преди покупката, а след това - оказва се, че имало ситен текст 1 Цитирай
Anthony Публикувано Май 2, 2017 Публикувано Май 2, 2017 Точността на механичен часовник зависи от много фактори, най-вече от начина на носене. Сваля ли го нощем или през деня, в каква позиция го оставя като е свален, като го носи колко се движи и т.н. В София има няколко читави часовникари, които могат да го настроят доста прецизно. А тази глупост, че не давали да го замерват тук, даже не ми се коментира. Те нямат ли собствен сервиз? Замерването на виброграф става за 1 минута без да се отваря часовника. Просто се слага на машината и тя го завърта и замерва в няколко позиции. Как ще чакаш 30 дни за подобна процедура??? 1 Цитирай
turganay Публикувано Май 2, 2017 Публикувано Май 2, 2017 Здравей Тони, часовника го сваля само, когато се къпе. Относно сервиз ни казаха, че гаранционен часовник нямали право да го отварят в София, а го изпращали на производителя. Днес се чухме пак с тях, казаха ни да го занесем и ,че пак щели да го пратят и ще се чака още 30 дена с новото оплакване. След като ни го върнаха часовника стана по- зле, за 48 часа избързва с три минути. Възможно е да им такова отношението защото не е закупен от магазина на Картие в София, но иначе гаранцията важи за цяла Европа. Цитирай
ayl Публикувано Май 2, 2017 Публикувано Май 2, 2017 Не е това, мундари са и в България всичко е криворазбрано, клиента е в най-нисшата каста и могат да го газят и ебават както си искат. 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.