niksan76 Публикувано Май 5, 2019 Публикувано Май 5, 2019 (редактирано) Уффффф, точно това ме грабна в синия Херитидж. Наистина супер свежо синее на ръката Ориента. Редактирано Май 5, 2019 от niksan76 Цитирай
Anthony Публикувано Май 5, 2019 Публикувано Май 5, 2019 Ми пиши им, че искаш да смениш поръчката. Няма да е никакъв проблем. И без това имаш право всички онлайн закупени стоки да ги върнеш до 14 дни без да даваш обяснения. А и не е лошо да се разтърсиш за по-добра цена, че ми изглежда дебело при тези евреи. 1 Цитирай
niksan76 Публикувано Май 5, 2019 Публикувано Май 5, 2019 Не, часовниците са от тук. Линковете са към външен сайт, просто ги пуснах примерно, за да не правя реклама. Искам да разгледам предимствата и недостатъците и на двата. Цитирай
niksan76 Публикувано Май 7, 2019 Публикувано Май 7, 2019 Голяма красота са ми и двата и няма избиране . https://www.breitling.com/bg-en/watches/superocean-heritage/ii-b20-automatic-46/AB2020161C1S1/ https://www.breitling.com/bg-en/watches/avenger/seawolf/A17331101B1S1/ Като изключим визуалната разлика единствено почнах да се замислям, че не Авенджъра обслужването и евентуален ремон е много по-евтино , което не би трябвало да е от особено значение. С други думи май си търся причина да си взема Морския Вълк. Просто от доста време си събирам средства за Морския Вълки и сега когато стана време да го взема се появи и синия Херитидж и почна двоумяенето. На времето така отидох за Авенджъра и си тръгнах със Сиймастър. Сега ако пак стане така ще продължавам явно да го искам докато не го взема (не че ако го взема няма да сънувам сини смърфове). Мале това с часовниците май наистина е болест. Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 7, 2019 Публикувано Май 7, 2019 Ами...аз бих избрала синичкия, чисто женско, некомпетентно мнение 2 Цитирай
ayl Публикувано Май 7, 2019 Публикувано Май 7, 2019 Аа яка болест е и ако си само със сополи засега, пии аспирин навреме, че като те удари пневмонията след това и ти ще се регистрираш в strelki.bg и ... абе там в реанимацията ентусиасти колкото щеш... 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Май 7, 2019 Публикувано Май 7, 2019 А жената ме хока, че съм дал много пари за АТВ ?. Лекувай се преди да си се разболял по-сериозно както съветва колегата. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 7, 2019 Публикувано Май 7, 2019 Мъжете и техните играчки растат правопропорционално Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 1 Цитирай
chayanne Публикувано Май 7, 2019 Публикувано Май 7, 2019 Деси, не е вярно това. Само ушите и носът растат през целия живот... ?, ако съм те разбрал ? правилно с моето мръсно съзнание ? ? Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 7, 2019 Публикувано Май 7, 2019 Много мръсно явно Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
niksan76 Публикувано Май 7, 2019 Публикувано Май 7, 2019 Реших го, вземам си и двата и не се прибирам повече в нас, защото няма да ядем няколко години.? 5 Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 7, 2019 Публикувано Май 7, 2019 Кажи, че си си намерил втора работа Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 4 Цитирай
niksan76 Публикувано Май 8, 2019 Публикувано Май 8, 2019 Еййййй жената каза, че се отказва от Констилейшъна, за да си взема аз двата Брейтлинга. Притеснява ме тази нейна щедрост, дали след туй няма да ми ги изкара през........, че Дайвъра е големичък и ще боли доста. Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 8, 2019 Публикувано Май 8, 2019 Браво на жената, стига го мисли преди да си харесал и трети модел, че тогава вече ще стане наистина сложно. А на жената за следващия празник знаеш какво да подаришSent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
niksan76 Публикувано Май 8, 2019 Публикувано Май 8, 2019 (редактирано) Проблема е решен, не й оставих шанс за диаманти. Редактирано Май 8, 2019 от niksan76 4 Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 8, 2019 Публикувано Май 8, 2019 Честито и на двамата!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
venelin111111 Публикувано Май 8, 2019 Публикувано Май 8, 2019 Честито , със здраве да им се кефишSent from my iPhone X using Tapatalk 1 Цитирай
niksan76 Публикувано Май 9, 2019 Публикувано Май 9, 2019 Жената прави алергия към стоманата на верижката и прави обрив. Такова нещо дори не съм очаквал, че е възможно, с оглед уверенията колко качествена е стоманата и нямало шанс за алергии. Цитирай
Anthony Публикувано Май 9, 2019 Публикувано Май 9, 2019 Странна работа. Има ли някакакво покритие часовника? От чиста стомана не би трябвало да има проблем. Махнахте ли всички предпазни лепенки добре? Аз на ролито намерих една след близо месец носене, отвътре на закопачалката. Иначе за брайтлинга чак ме е яд, че не си го взел на верига. Гума и кожа винаги може да сложиш, има разкошни афтърмаркет, ама за верига ще трябва да се бръкнеш към 2 бона. 1 Цитирай
niksan76 Публикувано Май 10, 2019 Публикувано Май 10, 2019 Много грубо ми седеше с верига, пробвах го. Адски тежък ставаше. На везната сега е 200 грама, а с веригата не ми се мислеше. Иначе с верига изглеждаше много добре. Стоманата на Омегата не мисля, че има покритие. Сега го огледах за лепенки, нищо не виждам да е останало. Ще пробва днес на другата ръка, да видим ще излезе ли обрив. Цитирай
turieca Публикувано Май 10, 2019 Публикувано Май 10, 2019 Ако и на другата ръка излезе обрив, смени жената.? 1 Цитирай
venelin111111 Публикувано Май 10, 2019 Публикувано Май 10, 2019 Стоманата на Омегата не мисля, че има покритие. Сега го огледах за лепенки, нищо не виждам да е останало. Ще пробва днес на другата ръка, да видим ще излезе ли обрив. Ако има алергия жена ти към стомана и на крака да го сложи е проблем . Моята съпруга има същия проблем за жалост... на мен , че купувам златни и сребърни накити и сребърен часовник, Опитахме на един часовник с лак за нокти да боядисаме металния капак ама греда , олюпи се лака и пак проблем. Не знам какво може друго да се направи.Sent from my iPhone X using Tapatalk Цитирай
niksan76 Публикувано Май 10, 2019 Публикувано Май 10, 2019 Странно, до сега не е имала обриви от никакви стоманени бижута. От метални закопчалки и катарами на колани, да. Има разни часовници на други марки, включително и стоманен Swatch, никакъв проблем. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.