Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Не съм се гмуркал в Марианската падина, че може да ми заглъхнат ушите и после е много гадно.?

А иначе това, че часовника не е същия, просто така го усещам и така си мисля, все пак е отварян ( въпреки, че от теста с +10 бара и тея +3.5% min, нищо не разбрах).

Публикувано

Аз на твое място ще говоря с Брайтлинг да ме вземат на работа да тествам на 300 бара по усет и с кристално кълбо

Публикувано

Питах, имали си две възрастни мургавелки дето издържали до 1000 бара, без да им пищят ушите. :D

Публикувано

Аз, поне ти разбирам усещането когато някой, комуто не вярваш ти е барал по нещата. Аз именно така стигнах до сегашната си работа :tooth:

Публикувано

Мерси за съчувствието и се радвам, че ме разбираш Саше! Усещането е като да имаш Импреса 400 кончета, която след ремонт не знаеш вече колко е. Може да е 390, но може и да е 90. Няма да я караш с 300, но мисълта, че евентуално може да не е това което искаш, това което ти доставя вътрешно удоволствие от 400 коня под капака  и това, за което си хвърлил доста средства, те влудява.

Съжалявам ако сравнението ми е неуместно, но така усетих нещата!

Публикувано

Аз пък,на Vacheron-a залепих черно тиксо на датата,да не ме ядосва.

Публикувано

Накой знае ли как Касиото ми (wave receptor) усеща че не е носен 4-5 дена и спира да мести стрелки, явно да запази батерия която се зарежда от слънчев панел. След взимане в ръка започна да настройва стрелки а уж няма осцилометър?

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Привет, я дайте малко мнение, каквомислите за това!

https://www.breitling.com/bg-en/watches/avenger/bandit/E1338310-M536/?watch=E1338310-M536-153S-E20DSA.2

Другата опция ми е ролекс механизма на това:

https://www.breitling.com/bg-en/watches/superocean-heritage/b20-automatic-46/AB2020161C1/

Публикувано

Първият е с ЕТА и за тази цена е безумие. Иначе Breitling Superocean Heritage е единственият модел на марката, който бих си купил. За малко да взема малкия 42 мм преди 2-3 години, ама не ми хареса как ми стои. Новият механизъм чак на ролекс не е. Съвместна разработка на Брайтлинг и Тюдор, най-вероятно ще е хубав и скъп за обслужване спрямо ЕТА :)

Публикувано

Да, аз също се зачудих, защо е толкова скъп този Бандит с ЕТА. Даже се опитаха да ме заблудт, че е с някакъв механизъм на Брайтлин си. За съжаление според мен си е ЕТА в един карбонов корпус, хронограф и това прави високата цена. Друго не виждам, което да го слага толкова ценово, над  Heritage, който поне има механизъм. Май нещата отиват към синьото чудо.

Публикувано

Ако ти се носи брейтлинг имам един супер кварц за продажба - EVO Night mission. На една година, носен 1 месец. Цената като за свои хора.
bafdefbcb7aa4b098d553097ce525c76.jpg

Публикувано

Уффф, не бях подготвен за предложения. Ще помисля, все пак.

Публикувано

да попитам и аз: как ги опазвате тези коронки ? Аз втори часовник прецаквам бъркайки си в джоба на дънките ...

Публикувано

Ами зависи от короната каква е. Ако е на винт я завиваш, ако ли не, просто трябва да е прибрана.

Публикувано

Как го правиш това? На истинските часовници трябва с чук да я биеш за да падне :)

Публикувано

Закачам я с ръба на джоба като си вадя ръката от него.
Излиза нагоре.
Проблема е че са скъпи короните.

Публикувано

Как така излиза короната, като си вадиш ръката от джоба?  Тя е доста малка и трудно може да се закачи по този начин.

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

За модела нямам наблюдение , но името “Зенит” е гаранция за супер качество и елегантност

Публикувано
Привет на всички!
Някой има ли мнение за този тик-так?
https://www.chrono24.com/zenith/el-primero-sport--id16131652.htm

Ми El Primero е прекрасен механизъм, Ролекс го ползваха за Дейтона дълги години. Ако ти харесва и си готов да приемеш, че се обезценява на вторичния пазар, скачай смело. И да знаеш, че няма хак функция.
Публикувано

Мисля да го нося, а и го купувам на вторичен. Малко ми е не достатъчно Зенит обаче.

Публикувано

Кой бранд по-нагоре от Зенит имаш предвид?

Публикувано

По-нагоре ми е Rolex и UN (това е мое мнение и мой вкус), но не това имам в предвид. Искам да кажа, че не е моя Зенит, предпочитам скелетон да е Зенита.

Публикувано
Кой бранд по-нагоре от Зенит имаш предвид?

Според мен иска да каже, че не му прилича на Зенит. Много хора си мислят, че Зенит е гадния Open heart и модерните скелетони, ама аз пък такъв не бих взел и на цената на Сертина. За мен Зенит е пилотската серия, обожавам ги.
Публикувано

Имах два опънхърт-а и да ти кажа уау-то минава първите два дни и след това почваш да се приготвяш да го продаваш.
Скелетона съсипва четимостта на часовника а в действителност не виждаш живата част от механизма.
Тоя зенит е много по от тия по които залиташ. Скачай смело!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...