simba4 Публикувано Септември 5, 2024 Публикувано Септември 5, 2024 Ами каквото такова, иначе красив!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Декември 29, 2024 Публикувано Декември 29, 2024 Със здраве да се ползва,че на мен тоя ми къса нервите 5-а година: Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
simba4 Публикувано Януари 4, 2025 Публикувано Януари 4, 2025 ами, имам го от повече от година, но съм го носил 5-6 пъти само! Не мога да съм 100% сигурен, че не избелява...А дава ли ти някакво изоставане или избързване на ден или месец?Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 4, 2025 Публикувано Януари 4, 2025 @ayl да ме прощава за изтрития пост, ама снимките качени през тапата представляват една цяла страница BB code-ове без реално да се вижда снимка. Моля, ползвайте браузър за целта. 2 Цитирай
ayl Публикувано Януари 4, 2025 Публикувано Януари 4, 2025 Ех не знаех, че има проблем. Май наистина тоя тапатолк трябва да го махаме. Та ето аз какъв нося напоследък. И той не е "оня единствения", който всички чакаме да разберем кой е, ама става... и то много. 5 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 4, 2025 Публикувано Януари 4, 2025 Простено ти е Готин дизайн, да, не е уан енд онли, но е изчистен(според мен) и строг(при класическите часовници, понятието "строг" е синоним на класика и качество, поне за мен). Срам, не срам, напоследък не нося класики, нося модерен и бюджетен "умен" като игумен часовник следящ сърце и сън. Налага ми се, предвид сърцето ми, което април месец поиска да излезе от чата. Два пъти Е, от късметлиите излязох. P.S. Винаги съм смятал тапата за л@йно, а в днешно време е просто неизползваемо...л@йно. 3 Цитирай
turganay Публикувано Октомври 7, 2025 Публикувано Октомври 7, 2025 Момчета дайте някакъв сайт или магазин за качествени кожени каишки. Цитирай
Veselin Panov Публикувано Октомври 7, 2025 Публикувано Октомври 7, 2025 (редактирано) Ако си изберете нещо. Имах някога един Longines, бях му сменил овехтялата каишка с Хирш, доволен бях. Гледам, доставката е 9 евро, което си е нищо, като знам какви са вече цените на БГ куриерите. Сега видях, че даже над 49 евро е фрии доставката! ТУК: Hirsch Редактирано Октомври 7, 2025 от Veselin Panov 1 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.