Raptole Публикувано Август 25, 2009 Публикувано Август 25, 2009 лелее запалихте ме и мен и ще взема и аз си намеря някой готЕн часовник много ме кефи първия на Любеца Цитирай
apple_geek Публикувано Август 25, 2009 Публикувано Август 25, 2009 лелее запалихте ме и мен и ще взема и аз си намеря някой готЕн часовник много ме кефи първия на Любеца Давай,но първо ни кажи какво точно искаш?Може да ти продам някой Ролекс на добра цена (не се шегувам) . Цитирай
Raptole Публикувано Август 25, 2009 Публикувано Август 25, 2009 искам нещо семпло, с кожена верижка, да се виждат стрелките ... нещо като това Армани, да е продълговато, но повече ме кефят с кафява верижка http://s7v1.scene7.com/is/image/JohnLew ... ?$product$ Цитирай
MI6O Публикувано Август 25, 2009 Публикувано Август 25, 2009 Не ти препоръчвам дизайнерските марки, това за мен не са часовници ... по-добре за тея пари да си вземеш - Certina , Candino или някой Alfex :exclaim: 1 Цитирай
Raptole Публикувано Август 25, 2009 Публикувано Август 25, 2009 ее не не, не казвам да препоръчате Армани, ами давам пример с дизайна, иначе ако можете да предложите нещо като нещо на някоя свестна марка и да не е за някаква космическа сума, все пак не си изкарвам сам парите, може да отделя до 500 кинта Цитирай
MI6O Публикувано Август 25, 2009 Публикувано Август 25, 2009 Ето няколко модела > http://www.bgdot.com/CANDINO-Elegance-C ... 11&id=4213 http://www.bgdot.com/ALFEX-AQUATEC-5586 ... 11&id=4188 http://www.watchesbg.com/catalog/produc ... ts_id=1298 http://www.bgdot.com/TISSOT--T-TREND,-QUADRATO-–-T005.510.17.057.00?action=11&id=3302 http://www.bgdot.com/TISSOT--T-TREND,-QUADRATO-–-T005.510.16.267.00?action=11&id=3304 http://www.bgdot.com/JAGUAR---J628-5-?action=11&id=4326 Цитирай
Alxx® Публикувано Август 25, 2009 Публикувано Август 25, 2009 В Ovaras има перфектни модели Longines с такъв дизайн. Проблема е че не са 500лв. Ориентировъчно - 2500-3500лв(в зависимост от механизма- кварц,автомат,ръчна механика). Цитирай
OutRageous Публикувано Август 25, 2009 Публикувано Август 25, 2009 Аз се радвам на това чудо.Доста ми харесва. Цитирай
trader Публикувано Август 25, 2009 Публикувано Август 25, 2009 Не нося часовници. Имам няколко подарени но си стоят без да им се обръща внимание някъде. Ако не им скубят верижките все пак наистина има някои произведения на изкуството тук но не могат да ме грабнат ... Цитирай
LUBECA Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 Няма лошо. За всичко си има хора, и всеки си има своите интереси Цитирай
Spunky Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 не им разбирам много на тез часовници, но гледам се изписаха тук неколко милиона евро, та викам да се включа и да споделя и моето виждане на нещата... по принцип съм фен на по-големи тик-так(44мм+) или може би сега съм в такава фаза от живота си, в която искам нещо голямо, масивно и индустриално изглеждащо. Ии това ни довежда до най-горещия за мен дизайнер в момента Итало Фонтана и негвите U-BOAT. А по-точно Flight deck с ETA A07.111 или пък този стелт thousands of feet с ЕТА 6497-2 другата марка към която гледам е Bell&Ross и този отново изцяло черен BR01-92 Харесвам и този автомат Panerai Luminor Marina, които идват с инхаус механизми на Panerai, за не-чак-толкова-много пари. Иначе и аз, като всеки един, имам и мечтани модели от гъзарски трудни за произнасяне марки, като например Royal Oak Offshore на Audemars Piguet, Aquanautic Diving Tourbillon Monopusher, Urwerk 202... От новите часовници пък мноого ме впечатляват Concord C1 Quantum Gravity за скромните $480000 Urwerk 103T и един сравнително достъпен Perrelet Turbine, естествено пак в черния му вариант Цитирай
LUBECA Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 Наистина хубави машинки Напоследък стана модерно, хубавите часовникарски брандове да изкарват модели, свързани с легендарни автомобилни марки и пилоти от F1 Ето няколко впечатляващи примери: Panerai-Ferrari California chronograph Panerai-Ferrari Scuderia Hublot Big Bang- Aero Morgan Oris WilliamsF1 TT3 Chronograph- limited edition Oris TT3 Formula1-gold Limited edition Richard Mille- Felipe Massa flyback chronograph Tag Heuer-MacLarren-Mercedes Nico Rosberg-Oris Rubens Barrichello from Audemars Piguet Cvstos & Pagani Zonda Надявам се да са ви харесали Цитирай
slaf Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 всичко на ОРИС е уникално бахти фирмата този който ти имаш и златния също но на Нико Розберг модела е върха Цитирай
sand0 Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 Продавам си моя CARTIER PASHA 9300$ Цитирай
Vancuver Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 Ми скачай на един такъв и ти Той тоя лимитед колко бройки има и дали има останали още? Твоят кой поред е? Цитирай
LUBECA Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 3000 броя за целия свят. моя е 1880 Цитирай
mupo Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 Съществува Google :razz: Oris Williams TT3 Chronograph L.E. Цитирай
LUBECA Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 Има и много по евтини на Порше. Този е много специален, за това е толкова скъп. А ето един, може би най-сложния часовник създаван някога. Цената му е над милион... Цитирай
Adamov Публикувано Август 28, 2009 Публикувано Август 28, 2009 Баси хората сте вие.. а аз имам някакъв смешен Rolex Цитирай
Alxx® Публикувано Август 28, 2009 Публикувано Август 28, 2009 Този е много специален, за това е толкова скъп.А ето един, може би най-сложния часовник създаван някога. Цената му е над милион... Всъщност е безценен според мен. Любец, тук вече замирисваш на истински ценител. Моите искрени извинения,ако съм те засегнал с коментарите си относно снобизма в БГ. За незнаещите - цената на този часовник не е формирана от количеството диаманти(няма) или злато в него. Уникален в най- яркия смисъл на думата е механизмът му. Франк Мюлер е неистов гений в създаването на сложни(работещи добре при това) механизми. Цитирай
LUBECA Публикувано Август 29, 2009 Публикувано Август 29, 2009 Мерси Ето и най-сложния часовник за 2009г. Company: Jaeger-LeCoultre Price: $2,500,000 You are looking at the world’s most complicated wrist watch as of 2009. The Hybris Mechanica Grande Sonnerie from Jaeger-LeCoultre holds an impressive 26 complications in a single mechanical timepiece -- trumping the last complex watch weighing in at 25. The price of $2.5 million is somewhat misleading as the Grande Sonnerie model is not sold alone. Instead, the watch arrives as part of a set (limited to 30 sets total) of three timepieces that together represent a total of 55 complications. In addition to the Grande Sonnerie model, the Hybris Mechanica set includes the Gyrotourbillon model and the Reverso a Tryptique timepieces -- all arriving in a safe as the presentation box. Безценни Цитирай
mupo Публикувано Август 29, 2009 Публикувано Август 29, 2009 Почвате да ми напомняти на Сайлър от сериала Герои. :chopwood: Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.