Ради Аврамов Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Страхотни коли имате, няма да ви мисля Ето го и моя голфчо. Преди 1-2 седмици го поокрадоха малко (някой си понабра части - да са му честити) , но сега е като на снимките: Цитирай
BANNN Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Едно окачване му липсва и ще изглежда още по добре. Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 знам, но не искам.Предпочитам да катеря тротоарите, че иначе няма къде да спра около виас (какво ти казах за тиренцето?) Цитирай
apple_iphone Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Браво колите са добри !Наистина се радвам че в България започнахме чрез земеделие да притежаваме и караме такива коли !Иначе аз моята каруца съм я влачил с 267 километра(в Гърция) .Темата се промени на кой каква кола май е карал .Много каручки съм имал и карал .Последните коли които ще постна не са мои,а тестови бройки или на хора мои познати в Маями (както и на големият ми брат) . Тестови - Ferrari F430 Scuderia,Lamborghini Murcielago 2008 LP640(много искам да пробвам една LP670,но.....) и Porsche GT2(скоро живот и здраве ще си купя една) . Коли на познати и роднини - Dodge Viper SRT 2007 и Corvette ZR1(на брат ми(работи там за Google за да не питате от къде и какво) .Това е .Поздравявам ви за колите! 1 Цитирай
tonygti Публикувано Септември 16, 2009 Автор Публикувано Септември 16, 2009 Ми постни снимки на притежаваните от теб коли де? Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Наистина се радвам че в България започнахме чрез земеделие да притежаваме и караме такива коли Саденето на домати е ваш приоритет колега... П.П. Събувайте цървулите пред компютъра. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 :clap: A цървулките пред колите :mrgreen: Цитирай
trader Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Защо се дразните? За мен най-добрата кола е тази която върви със шофьор и на задната седалка можеш да си работиш спокойно. Всичко друго е свързано с личен вкус и много адреналин. Най-силния адреналин съм изпитал в лада. Да лада но истински спортна, в която няма място за жена, деца и домашни любимци а има само здрави железа навсякъде около теб. 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Нали се сещате, че apple_iphone е iphone_developera,така че незнам какво му се учудвате...... Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Аз тия коли дето изброи дори в предавания като ТopGear не съм ги виждал събрани на едно място, но както и да е... Цитирай
tonygti Публикувано Септември 17, 2009 Автор Публикувано Септември 17, 2009 Някой хора просто сънуват или живеят живота на други. Какво се учудвате... :mrgreen: 1 Цитирай
apple_iphone Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Ми постни снимки на притежаваните от теб коли де? Имам само една кола и тя е Audi S8 .Снимки има в темата на втора страница.Тези коли не са мои както съм написал.Мога само едно да ви кажа: Човешката злоба няма край!Тези коли не са мои,а тестови(за пробно каране!) .Който не е ходил във Флорида не знае за какво става дума така,че да не говори.В Маями има такива коли където ДА и по телевизията трудно ще видите.За да няма повече глупости аз спирам да пиша в тази тема! Цитирай
tonygti Публикувано Септември 17, 2009 Автор Публикувано Септември 17, 2009 xaxaxa къде я видя тая кола на втора страница? Имаш S8 ама друг пъъъъът... Цитирай
apple_iphone Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 xaxaxa къде я видя тая кола на втора страница? Имаш S8 ама друг пъъъъът... Много нещо се правиш а?Ето ти линкът http://img22.imageshack.us/gal.php?g=myaudis8.jpg .Ако не ми вярваш може да отскоча до вас? Моя грешка .Линкът към снимките на колата ми съм ги постнал на трета страница. 1 Цитирай
tonygti Публикувано Септември 17, 2009 Автор Публикувано Септември 17, 2009 Ми ела бе браточка, ще пийнем по нещо, ще си полафим за iPhone, какво толкова... Цитирай
Pe6o666 Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Недей го вика бре! Ще дойде с нещо невиждано,от маямито,например 7000 кубика,150 коня и ще те е яд после :mrgreen: Hещо такова може би Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Аз мисля, че е време да гепва бана, както сам си призна за нарушението на правилника....... Цитирай
apple_iphone Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Ми ела бе браточка, ще пийнем по нещо, ще си полафим за iPhone, какво толкова... Казвай къде,кога и защо .Спирам участието в темата си с това.Тези дни ще направя пост със снимки на пробните коли.Приятен ден! Цитирай
tonygti Публикувано Септември 17, 2009 Автор Публикувано Септември 17, 2009 На Плевен, утре!!! Пиши в колко часа ще си тук и къде ще се срещнем! Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Работата между tonygti и apple_iphone става дебела.Можем да отворим live портал за да следим срещата. tonygti изисквай документи за притежание.Все пак такава е темата.Всичко останало би било спам. Цитирай
tonygti Публикувано Септември 17, 2009 Автор Публикувано Септември 17, 2009 Ще го направя, ама той тоя няма да дойде, това е сигурно... Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 То, това комплексите са страшна работа...Е със здраве да си караш аудито. Ние понеже не сме били в Маями(само в Джаксънвил), не сме виждали редки коли. Ама бас ловя че и там няма недостиг на комплексари. Цитирай
apple_iphone Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 То, това комплексите са страшна работа...Е със здраве да си караш аудито. Ние понеже не сме били в Маями(само в Джаксънвил), не сме виждали редки коли. Ама бас ловя че и там няма недостиг на комплексари. Да признавам си,че съм комплексар,но ние с моите познати така си говорим кой какво ще си купи и какво има ако не ви харесва,добре разбрах и спирам.Благодаря все пак,но няма да го карам за дълго .Пожелавам на всички няколко хубави коли !Приятна вечер! Цитирай
Grievous Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Удряйте кепенците тогава. Цитирай
Raptole Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 хаха незнам кой крив, кой прав, ама аз съм в Детройт, Мичиган, незнам дали ви говори нещо това име, но тук се правят баш Хамериканските коли. Тук трудно дават така "тестови" коли или "за проба" даже доста трудно ... незнам как става тоя номер във Флорида и как там колите са такива, каквито дори и по ТВ не сме гледали ... :eek: Малко взехме да се праим на Ценко попа от Къртожабене дето е отишъл у Америка :mrgreen: и да говорим на ляво и дясно простотии Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.