Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone - скоро с подобрено гласово управление и други екстри


Ангел Петков

Recommended Posts

След като "Блумбърг" и "Уолстрийт джърнъл" вече съобщиха за предстоящата поява на iPhone 5, сега "Ню Йорк Таймс" добавя още един щрих по темата. Според изданието, малък модел няма да има.

В съобщение на "Блумбърг" наскоро беше заявено, че Apple разработва и малък iPhone, който ще бъде предлаган на по-ниска цена с цел спечелване на нови клиенти за компанията. "Ню Йорк Таймс" твърди, че е научил от достоверни източници, че в Apple са решили да няма по-малък вариант, тъй като той едва ли ще може да бъде предлаган много по-евтино.

Освен това, разработчиците ще трябва да пренапишат своите приложения, за да могат те да се показват правилно на по-малки дисплеи. Стив Джобс неколкократно е критикувал тази разпокъсаност при Android и следователно няма да направи същата грешка. По-евтин модел все пак се обмисля, но за сметка на не толкова качествена камера и по-малко памет.

Проектът, по който в момента се работи в Apple, е да се подобряването на управлението с гласови команди. Макар че iPhone и сега може да обслужва гласови команди, това често е свързано с трудности, тъй като командите не се разбират и възможностите като цяло са ограничени от особеностите на езика. В близко бъдеще това би трябвало да се промени, така че гласовото управление да може да се хареса и на клиентите, които се боят от работата с виртуална клавиатура.

Слухът, че Apple скоро ще предложи безплатно и своята онлайн услугата MobileMe, се потвърждава от източниците на "Ню Йорк таймс". Чрез услугата могат да бъдат съхранявани онлайн музика, снимки и други файлове, така че всички устройства с интернет връзка да могат да имат достъп до тях. Досега за използването на MobileMe се плащаха 100 щатски долара на година. Подобни услуги, предлагани от Google, могат да използват безплатно и потребителите на Android.

kaldata.com

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това съвсем не са новини, най-малкото защото вече са обсъждани тук. А пък КалДата няма да ги коментирам що за източник са:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не, няма проблем, просто казвам, че "източника" е "открил топлата вода". :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...