algor Публикувано Март 2, 2011 Публикувано Март 2, 2011 Хайде да ви помоля да коментирате събитието, а ценовата политика и предлаганите модели нека друг път и в друга тема... Цитирай
Ivan Публикувано Март 2, 2011 Публикувано Март 2, 2011 В сайта на епъл пише,че процесора е 1GHz dual-core Apple A5 Цитирай
Severus Публикувано Март 2, 2011 Публикувано Март 2, 2011 За дисплея нищо не продума Джобс, просто защото няма никакво подобрение. Пропускам "2", чакам и аз ретинката Цитирай
mufasata Публикувано Март 2, 2011 Публикувано Март 2, 2011 Пффф.... аре ще пропусна... Епъл вече се излагат. Определено този айпад и проблемната четворката, ще паднат много на пазара. Ние където сме толкова назад с технологиите не се възхитихме на това, представете си американския потребител живо умрели. Цитирай
ninorion Публикувано Март 2, 2011 Публикувано Март 2, 2011 Не знам, ама след два дена нищо чудно да обявят че едва смогват с поръчките. Цитирай
kartichko Публикувано Март 2, 2011 Публикувано Март 2, 2011 Мисля, че няма да си единствен. В чуждите сайтове доста от коментарите са сходни с твоя. Но пък от друга страна сигурно ще привлекат много нови потребители, които са били резервирани към първият. При всички случаи едва ли ще са на загуба. Цитирай
akoae Публикувано Март 2, 2011 Публикувано Март 2, 2011 ...Отпред май си е стъкло, а отзад? Unibody дизайн, който използват и за новите Макбуци. Целия корпус на устройството се дяла от едно парче алуминий. Цитирай
kartichko Публикувано Март 3, 2011 Публикувано Март 3, 2011 http://events.apple.com.edgesuite.net/1103pijanbdvaaj/event/index.html Цитирай
bboyg Публикувано Март 3, 2011 Публикувано Март 3, 2011 И в крайна сметка се оказа че е точно "грозното патенце" от снимките публикувани в онзи доста оплюван сайт по горе... Цитирай
mupo Публикувано Март 3, 2011 Публикувано Март 3, 2011 Не зная за вас, но на мен не ми прилича на "грозното патенце" от снимките. Цитирай
apomarinov Публикувано Март 3, 2011 Публикувано Март 3, 2011 От снощи като добавиха новия евент за гледане, като го пусна ми е в някакво отвратително качество Цитирай
jabkata Публикувано Март 3, 2011 Публикувано Март 3, 2011 Отзад много наподобява 1-та ако е така ще се драска много лесно. Иначе съм адски доволен мисля и аз да скоча на един такъв Убавец Цитирай
rooibos Публикувано Март 3, 2011 Публикувано Март 3, 2011 Unibody дизайн, който използват и за новите Макбуци. Целия корпус на устройството се дяла от едно парче алуминий. Дали се дяла от парче алуминий? Аз що си мисля, че е отливка, която допълнително се обработва? Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 3, 2011 Публикувано Март 3, 2011 Не мисли, гледай след 1:30 http://www.youtube.com/watch?v=QMyPakdKNg8 Цитирай
R32 Публикувано Март 3, 2011 Публикувано Март 3, 2011 (редактирано) Толкова е грозен,че чак избухна с един iPad . Редактирано Март 3, 2011 от R32 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.