Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Знаете ли някаква програма за защита при кражба. Имам предвид, дори ако лаптопа ти е откраднат и е далеч от теб... при включването имаш възможност да снимаш с камерата на лаптопа и т.н. Не знам дали ми разбрахте точно идеята и аз не знам как да го обясня...

Питането ми е след като прочетох статия в The Guardian: http://www.guardian.co.uk/technology/2013/apr/12/owner-stolen-laptop-spy-iran

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Photomatix plug-in, който да работи на Photoshop CS6.

Благодаря.

Публикувано

Здравейте , обърнах нета за да намеря приложение работещо под Mac OS за видеонаблюдение. DVR-а е марка TVT. На iPhone 4S работи перфектно приложението SuperCamPro , което купих от Апстор. Искам да подкарам камерите и на лаптопа ми, MacBook със Os Lion.

Надявам се да има някой отговор за който Ви благодаря предварително.

iVMS-4200

Публикувано

С IVMS няма да стане ,работи само с Hikvision DVRи.

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

E..., бива ли такова нещо? Има го по всички тракери!

Публикувано (редактирано)

Последната версия на Numbers OSX , че никъде не я откривам .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от matsan
  • 2 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте,

можете ли да намерите приложението Outline (http://outline.ws/mac) Откривам само някъкви подобни програми с кофти интерфейс. Ако успеете да намерите нещо като One Note на Microsoft пак ще е добре, защото май Outline го няма :| Благодаря предварително.

Публикувано

На този етап ще ползвам Evernote. Неприятното за мен е това, че информацията от OneNote няма как да я импортна в Evernote, освен ръчно.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Един глупав въпрос…как да разбера, че това little snitch ще работи ? Трябва да чакам известно време ли или ако запали веднъж и е добре да кажем завинаги !?

3.3 е версията, ако има някакво значение.

Мерси.

Публикувано (редактирано)

Здравейте!

Търся програма да си пусна DLNA сървар на MBP да си стриимвам видео на телевизора, ако работи и с 3Д филми и субдитри ще е супер ( за MAC OS V 10.9.1).

Благодаря ви предварително.

Редактирано от Jordji19
Публикувано

iSedora.

Публикувано

Благодаря много ще я пробвам .

Публикувано

За съжаление iSedora не работи на моя MAC, мисля е за по стара версия. Ако може някой друг да помогне с програма за DLNA медия сървЪр, за MAC OS v 10.9.1

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте.

Може ли някой да ми помогне с линк за излекувана Rhinoceros 3D (ако е версия 5 идеално) за мак (или поне лекарство някакво)?

Много благодаря.

Публикувано

http://www.rhino3d.com/download/wenatchee/5.0/wip

Програмката е безплатна за сега.(За Мас)

Само си попълваш мейла и ти дава линк за сваляне.

a2yn.png

Публикувано

Да и аз го видях това. Но пише че изтича времето и затова мислех, че трябва лекарство. Преди час намерих, че просто като изтече времето, теглиш нов update wip (което пак си е безплатно), докато програмата е still in process (няма завършена версия).

Благодаря ти все пак.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

vmware fusion или Parallels desktop? Кое работи по добре? Споделете ако имате мнение!

Публикувано

Според мен Parallels desktop е по добре.Но всичко е въпрос на лично мнение.На мои компютър никога не съм слагал подобна програма.Прочети малко повече за функциите на програмите.

Публикувано

Паралела сякаш работи по-бързо от VMWARE, но може и да си въобразявам!

Публикувано

Не ми провървя със Parallels. След като се инсталира не тръгва инсталацията на Windows и постоянно дава грешка, че не може да зареди драйвера си. Всеки път ми казва да рестартирам, а след рестарт - същото :(. Така, че се наложи да сложа VMware

Публикувано

Здравейте!

Някой да има приложенията DRUMSTEP и WHOMP.

Хубав ден на всички !

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте, някой може ли да ми изпрати Microsoft Office ?

Публикувано

В рутракер го има с корпоративен ключ, ъпдейтва се. Ако не ти се теглят торенти, ми пиши в понеделник към обяд, че е в офиса.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...