roverrr Публикувано Април 17, 2013 Публикувано Април 17, 2013 Знаете ли някаква програма за защита при кражба. Имам предвид, дори ако лаптопа ти е откраднат и е далеч от теб... при включването имаш възможност да снимаш с камерата на лаптопа и т.н. Не знам дали ми разбрахте точно идеята и аз не знам как да го обясня... Питането ми е след като прочетох статия в The Guardian: http://www.guardian.co.uk/technology/2013/apr/12/owner-stolen-laptop-spy-iran Цитирай
techo91 Публикувано Май 25, 2013 Публикувано Май 25, 2013 Photomatix plug-in, който да работи на Photoshop CS6. Благодаря. Цитирай
sarmak Публикувано Май 25, 2013 Публикувано Май 25, 2013 Здравейте , обърнах нета за да намеря приложение работещо под Mac OS за видеонаблюдение. DVR-а е марка TVT. На iPhone 4S работи перфектно приложението SuperCamPro , което купих от Апстор. Искам да подкарам камерите и на лаптопа ми, MacBook със Os Lion. Надявам се да има някой отговор за който Ви благодаря предварително. iVMS-4200 Цитирай
Serengeti Публикувано Май 25, 2013 Публикувано Май 25, 2013 С IVMS няма да стане ,работи само с Hikvision DVRи. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 19, 2013 Публикувано Септември 19, 2013 E..., бива ли такова нещо? Има го по всички тракери! Цитирай
matsan Публикувано Септември 22, 2013 Публикувано Септември 22, 2013 (редактирано) Последната версия на Numbers OSX , че никъде не я откривам . Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Септември 22, 2013 от matsan Цитирай
G.Zidarov Публикувано Декември 11, 2013 Публикувано Декември 11, 2013 Здравейте, можете ли да намерите приложението Outline (http://outline.ws/mac) Откривам само някъкви подобни програми с кофти интерфейс. Ако успеете да намерите нещо като One Note на Microsoft пак ще е добре, защото май Outline го няма :| Благодаря предварително. Цитирай
G.Zidarov Публикувано Декември 16, 2013 Публикувано Декември 16, 2013 На този етап ще ползвам Evernote. Неприятното за мен е това, че информацията от OneNote няма как да я импортна в Evernote, освен ръчно. Цитирай
iPhoneman Публикувано Януари 7, 2014 Публикувано Януари 7, 2014 Един глупав въпрос…как да разбера, че това little snitch ще работи ? Трябва да чакам известно време ли или ако запали веднъж и е добре да кажем завинаги !? 3.3 е версията, ако има някакво значение. Мерси. Цитирай
Jordji19 Публикувано Януари 12, 2014 Публикувано Януари 12, 2014 (редактирано) Здравейте! Търся програма да си пусна DLNA сървар на MBP да си стриимвам видео на телевизора, ако работи и с 3Д филми и субдитри ще е супер ( за MAC OS V 10.9.1). Благодаря ви предварително. Редактирано Януари 12, 2014 от Jordji19 Цитирай
Jordji19 Публикувано Януари 12, 2014 Публикувано Януари 12, 2014 Благодаря много ще я пробвам . Цитирай
Jordji19 Публикувано Януари 16, 2014 Публикувано Януари 16, 2014 За съжаление iSedora не работи на моя MAC, мисля е за по стара версия. Ако може някой друг да помогне с програма за DLNA медия сървЪр, за MAC OS v 10.9.1 Цитирай
mariankata Публикувано Февруари 8, 2014 Публикувано Февруари 8, 2014 Здравейте. Може ли някой да ми помогне с линк за излекувана Rhinoceros 3D (ако е версия 5 идеално) за мак (или поне лекарство някакво)? Много благодаря. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Февруари 8, 2014 Публикувано Февруари 8, 2014 http://www.rhino3d.com/download/wenatchee/5.0/wip Програмката е безплатна за сега.(За Мас) Само си попълваш мейла и ти дава линк за сваляне. 3 Цитирай
mariankata Публикувано Февруари 8, 2014 Публикувано Февруари 8, 2014 Да и аз го видях това. Но пише че изтича времето и затова мислех, че трябва лекарство. Преди час намерих, че просто като изтече времето, теглиш нов update wip (което пак си е безплатно), докато програмата е still in process (няма завършена версия). Благодаря ти все пак. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
dss Публикувано Февруари 11, 2014 Публикувано Февруари 11, 2014 vmware fusion или Parallels desktop? Кое работи по добре? Споделете ако имате мнение! Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Февруари 11, 2014 Публикувано Февруари 11, 2014 Според мен Parallels desktop е по добре.Но всичко е въпрос на лично мнение.На мои компютър никога не съм слагал подобна програма.Прочети малко повече за функциите на програмите. Цитирай
mirror Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 Паралела сякаш работи по-бързо от VMWARE, но може и да си въобразявам! Цитирай
dss Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 Не ми провървя със Parallels. След като се инсталира не тръгва инсталацията на Windows и постоянно дава грешка, че не може да зареди драйвера си. Всеки път ми казва да рестартирам, а след рестарт - същото . Така, че се наложи да сложа VMware Цитирай
nqkoi_bg Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 Здравейте! Някой да има приложенията DRUMSTEP и WHOMP. Хубав ден на всички ! Цитирай
princess77 Публикувано Март 15, 2014 Публикувано Март 15, 2014 Здравейте, някой може ли да ми изпрати Microsoft Office ? Цитирай
Alxx® Публикувано Март 15, 2014 Публикувано Март 15, 2014 В рутракер го има с корпоративен ключ, ъпдейтва се. Ако не ти се теглят торенти, ми пиши в понеделник към обяд, че е в офиса. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.