Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

За Mac няма откъде да я дръпна засега, а за Win:

[download:30l9yabp]http://filehippo.com/download_quicktime_player/download/b968175a05498caafb9c6b6d40790b05/[/download:30l9yabp]

Публикувано

Благодаря ти отново , но ми трябва за MAC . Купих си MacBook Pro и гледам да го конфигурирам даже ми трябват съвети за най необходимите програми за да е в час .

p.s.ето примерно не ми пази паролите по сайтовете , писна ми да се логвам в BGiPhone по 1000 пъти . :rolleyes:

Публикувано

83604760.png

Попълни тази настройка в сафари и ще се логваш автоматично.

П.П. Сори за шантавия шот, ама съм с два монитора на extended desktop - дръпни я и си я увеличи в компютъра.

Публикувано

Някой може ли да ми помогне с намирането на излекувана версия на Adobe Fireworks, не намирам нищо по тракерите или никаде не се сиидват

Благодаря ви предварително

Публикувано

Може ли да намерите iVerio за конвертиране на .MOD видео от камера на JVC?

Иискам да си конвертирам файловете от JVC камера с разширение .MOD до нещо което да ползвам с iMovie и iDVD, без да се влошава качеството на клиповете. Има го срещу 50 Е, но искам първа да съм сигурен, че става. Видях че е излязла и MediaConverter V2.0.1 на iSkysoft, ако е излекувана също става. Ако някой се е борил с конвертиране на .MOD, моля да сподели. Предварително благодаря.

Публикувано

Преместено е защото не си уцелил темата за рикуести :Wink:

Пробвай това:

Media Converter

[download:1rhqo3to]http://dox.bg/files/dw?a=6ab7fc9bb0[/download:1rhqo3to]DOX.bg

Публикувано

Благодаря ти Ре6о! Става, но iVerio май се препоръчва от Apple и е по-добро

Публикувано

Remote Buddy излекувана дали може да я намерим ? :lol:

Публикувано

Name: Remote Buddy [K'ed]

Version: - 1.11.2

www.2shared.com

[download:18jy4h25]http://www.2shared.com/file/10387611/dcf2fe58/RemoteBuddy11keddmg.html[/download:18jy4h25]

Публикувано

Иска ъпдейт , ако я ъпдейтна дали няма да стане триал версия

п.с. и как да я накарaм да тръгне , натискам мenu вместо да се отвори нейното меню отваря пак фронт роу .

-- Пет Яну 08, 2010 4:11 pm --

Трябва ми програма за да не ми заспива нета на MAC-a / както на iPhone insomnia /.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

Трябва ми някакъв image converter или визуализатор за windows. Не мога да отворя едни bmp файлове :cry: Дава ми следното нещо:

1285628N.jpg

Опитах всякакви визуализатори, фотошоп, други редактори и нищо :neutral:

Файловете не са повредени. Използват се в скиновете на iGO и Magellan. Може ли някой с Мас да пробва дали се отварят!? Ето един файл за проба:

Свали

Редактирано от chayanne
Публикувано

И на MAC не се отваря , това ми дава:

e75d1f4648fb294bf104a61457cb464a

Публикувано

Здравейте , трябва ми програмата CoolBook излекувана или друга подобна програма , много ми греее MacBook Pro то и се опитвам да го охладя малко!

Публикувано
И на MAC не се отваря , това ми дава:

e75d1f4648fb294bf104a61457cb464a

Питайте mupko, имаше някаква врътка за да се виждат файловете.

Публикувано

Мерси адаш , правих ме я тази врътка с Миро ама тя се отнасяше за png. файловете . Мерси все пак;)

Публикувано

Здравейте, някой може ли да ми препоръча програма подобна на DVDshrink за ПЦ? Качих DVDremaster, но забива и не прави нищо. Благодаря.

Публикувано

някой може ли да ми каже как се отърва от ГЛИМС, това е нещо като Плъг-Ин за Сафари, но вместо да ми помага ми пречи повечето случаи, а незнам как да се отърва от него ;)

Публикувано
някой може ли да ми каже как се отърва от ГЛИМС, това е нещо като Плъг-Ин за Сафари, но вместо да ми помага ми пречи повечето случаи, а незнам как да се отърва от него :D

http://www.machangout.com/node/9 : ))

Публикувано (редактирано)

Има ли някой iWork работещ / крактнат/ предварително благодаря .:)

Редактирано от alessandros
Публикувано

Някой може ли да предложи програмка за вадене на аудио от видео файл ?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...