Vancuver Публикувано Април 6, 2010 Публикувано Април 6, 2010 Сега си го свалих от Installous - 1.6.3 - не ми намира форума... Цитирай
Aveliky Публикувано Април 6, 2010 Автор Публикувано Април 6, 2010 Не знам защо през три поста трябва да ревете, че го няма форума. По-горе е обяснено как да ви се появи. Форума го няма, защото в него има линкове към кракнати приложения, а политиката на tapatalk е да премахва такива форуми от списъка. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 7, 2010 Публикувано Април 7, 2010 Пак го няма форума в тапаталка. Ако не се сещаш сам, можеш да отвориш приложението на твоя комп с winrar или нещо подобно за мак и да заместиш файла com.quoord.Tapatalk.plist ,с изтегления файл от форума. Махаш досегашното от телефона и компа и добавяш редактираното наново, след което синкваш. Цитирай
trader Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Аз се сещам но няма как да го направя Цитирай
Alxx® Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Ми, прати ми го на мейла,аз ще го "пипна". alxx@BGiPhone.com Цитирай
delmondo Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Не знам какво правите Вие, но при мен форума никога не е спирал да работи без да правя каквито и да е било гимнастики с файлове, както и винаги съм ъпдейтвал като излезе актуална версия на програмката. Цитирай
trader Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Ако върна бекъпа ще ми работи и на мен. Абе Сашо каза каква е хавата оттук натам всеки си намира решение. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 15, 2010 Публикувано Април 15, 2010 What's new in Version 1.6.4- Added Multi-Accounts support - now you can have multiple accounts to access to the same forums - On-going User Interface update - Improved IPBoard and SMF support - Updated German, Italian, Danish, Portuguese, French, Spanish, Greek, Russian and Simplified Chinese languages. Цитирай
John Digweed Публикувано Май 1, 2010 Публикувано Май 1, 2010 Tapatalk - Forum Client for vBulletin, IPBoard, phpBB & SMF 1.7 НовоВъзможност за търсене на теми в рамките на форумВъзможност за (марки всички непрочетени теми като прочетени)Възможност за показване на всички непрочетени теми на потребителя Цитирай
John Digweed Публикувано Май 7, 2010 Публикувано Май 7, 2010 (редактирано) Tapatalk - Forum Client for vBulletin, IPBoard, phpBB & SMF 1.7.1 What's new in Version 1.7.1 - Fixed crash issue with certain forums with out-dated Tapatalk plugin - Fixed "Search" tab not being displayed issue- Updated German, Russian, Dutch and Danish languag Редактирано Май 17, 2010 от john_digweed Цитирай
PunkoHead Публикувано Май 17, 2010 Публикувано Май 17, 2010 Линковете към двата файла не работят Ще може ли нови? Цитирай
BANNN Публикувано Май 17, 2010 Публикувано Май 17, 2010 (редактирано) Нужен ти е само този http://itunes.apple.com/linkmaker/ поне аз само него съм заменил. П.П. - Гога линковете и при мен не работят в 1-вата страница но ето работещите при мен. Къде да ти ги пратя? Мейл?http://dox.bg/files/dw?a=31d1472fd4 http://dox.bg/files/dw?a=5fbce388e0 Редактирано Май 17, 2010 от GPower 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 18, 2010 Публикувано Май 18, 2010 Редактирай си файла com.quord.tapatalk.plist с ноутпад или айфайл. Сам ще разбереш какво трябва да добавиш... П.П. Идеята на tap-a-talk е да превръща даден форум в iPhone native. Това за xsellize изобщо не ти е нужно - сафари ще свърши същата работа. Цитирай
John Digweed Публикувано Май 18, 2010 Публикувано Май 18, 2010 Tapatalk 1.7.2 - Fixed QUOTE formatting issue- Other crash and bug fixes- On-going UI update Цитирай
The Shaman Публикувано Май 18, 2010 Публикувано Май 18, 2010 Това за xsellize изобщо не ти е нужно - сафари ще свърши същата работа. Както и за повечето форуми Дори и нашия... До някъде... Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 9, 2010 Публикувано Юни 9, 2010 What's new in Version 1.8- Full landscape mode support - Improved thread view formatting - Ability to display additional user profile information* - Ability to display online user's current action or status* - Administrator/Moderators can now edit posts by other members* * requires forum owners to update Tapatalk plugin Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 13, 2010 Публикувано Юни 13, 2010 Малиии :doh: - ами замести старата с новата в тюнса и качвай. Цитирай
SpLiT Публикувано Юни 17, 2010 Публикувано Юни 17, 2010 (редактирано) Последната версия от gorgior работи отлично след заместването на 2та файла (описано е как на 1ва страница). Единствено функцията "търсене" не работи. Изписва: "Server plugin is out-of-date. Please contact your forum owner to update the plugin." Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Юни 17, 2010 от SpLiT Цитирай
wh1sp3r Публикувано Юни 20, 2010 Публикувано Юни 20, 2010 Може ли файловете отново защото линковете не работят. Благодаря! Цитирай
turieca Публикувано Юни 20, 2010 Публикувано Юни 20, 2010 Линковете, които съм дал на предната страница работят. Цитирай
John Digweed Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 Tapatalk Forum App 1.8.2 What's new in Version 1.8.2 - Fixed crash issues - Added "Scroll To Last Past" settings (default is OFF) - Added iOS4 multi-tasking support - On-going user interface enhancement 1 Цитирай
vasko1987 Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Ако може нов линк за последната версия. Свалих 1.8.1, но Bgiphone.com не откривам?! Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Я, прочети цялата тема и ще разбереш как да го откриеш. Темата не е само последния пост. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.