The Shaman Публикувано Ноември 5, 2010 Публикувано Ноември 5, 2010 Tapatalk Forum App Quoord Systems Limited Version: 1.9.2 What's new in the latest version: More stable and More features! Introducing a major update to Tapatalk with Facebook integration, plus a bunch of other user interface update and bug fixes! - Facebook Share support - now you can share a topic or a post to your Facebook feed. - Ability to save images into iPhone Photo Albums - Added customizable signature - Added Goto First Unread (vBulletin only) - Ability to search post in addition to search topic - Added Online badge, Year, and post number in thread display - Added Admob support - forum owner can now place limited banner to the app - support your forum! - Fixed missing topic title when creating new topic - Fixed scrolling issue when writing a long post. Languages: English, Chinese, French, German, Greek, Polish, Portuguese, Spanish http://www.filedude.com/download/u0QZ9cTgol37f91aaf16 Цитирай
v3s0_b0y Публикувано Март 4, 2011 Публикувано Март 4, 2011 Здравейте , случайно на някой да му е дал този проблем наскоро ?! http://img62.imageshack.us/i/photojj.png/ Цитирай
Alxx® Публикувано Март 4, 2011 Публикувано Март 4, 2011 Да попрехвърлиш темата, трета страница например... Цитирай
londongunner Публикувано Март 4, 2011 Публикувано Март 4, 2011 Аз имам същия проблем, пробвах със смяна на посочените 2 файла от 3-та страница ,но няма промяна, явно проблема е другаде. Пробвах и с Forum Runner ,там пък дава грешка "Parse Error" ,че плъгина на форума е изтекъл. Цитирай
turieca Публикувано Март 4, 2011 Публикувано Март 4, 2011 Аз съм с платена и пак има проблем с логването, но инак си се чете форума не ще да е проблема в двете файлчета. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 4, 2011 Публикувано Март 4, 2011 Ами...ще трябва шефа да се изкаже по въпроса, той и Влади боравят с платформата. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 5, 2011 Публикувано Март 5, 2011 Тези дни платформата беше обновена и може това да е създало проблема. Както каза Сашо, чакаме Сашо 1 Цитирай
v3s0_b0y Публикувано Март 7, 2011 Публикувано Март 7, 2011 (редактирано) Вече всичко работи Бате Сашо Редактирано Март 7, 2011 от v3s0_b0y Цитирай
hrelas Публикувано Март 24, 2011 Публикувано Март 24, 2011 Вчера в AppStore излезе нов ъпдейт на Tapatalk 1.11 ,който поддържа вече и iPad , без необходимост от допълнително плащане , естествено за тези които вече са си закупили приложението! Цитирай
The Shaman Публикувано Март 24, 2011 Публикувано Март 24, 2011 Аз никога бе съм ги качвал и нямам проблем с намирането на форума пп Супер, че са добавили модераторски опции Цитирай
mitkoiphone Публикувано Август 19, 2011 Публикувано Август 19, 2011 Всеки път като вляза в програмата съм в "графа" Network. Може ли да се направи така да ме вкарва направо в акаунтите ми ? Много е изнервящо всеки път да даван "Me" "Acaunts" и така. Благодаря предварително. Цитирай
blackadder Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 От сутринта се опитвам да влезна във форума през Tapatalk-а. Програмата не ме регистрира автоматично, а когато опитвам да се логна, излиза съобщението: "Невалидно потребителско име или парола". През компютъра нямам проблем. Това във връзка с обновяване на форума ли е? Цитирай
Aveliky Публикувано Октомври 4, 2011 Автор Публикувано Октомври 4, 2011 Оправено, вече можеш да се логнеш. 1 Цитирай
blackadder Публикувано Октомври 4, 2011 Публикувано Октомври 4, 2011 Знам, че не е по правилата, но... БЛАГОДАРЯ. Цитирай
turieca Публикувано Март 15, 2012 Публикувано Март 15, 2012 (редактирано) Не мога да се логна във форума нито с телефона нито с пада. Бях логнат, а на следващото влизане ми поиска парола и до там. Edit: На телефона се оправи с преинсталиране, интересно как се скапа и на двете устройства едновремено. Редактирано Март 16, 2012 от turieca Цитирай
mitkoiphone Публикувано Април 16, 2012 Публикувано Април 16, 2012 Много гаден бъг има тоя талк. Половината теми не се отварят. Даже вече и снимки не мога да качвам. Цитирай
turieca Публикувано Април 16, 2012 Публикувано Април 16, 2012 Опитай да смениш В настройките да ти отваря не последното непрочетено, а последното мнение в темата и ще се оправи. Аз имах същия проблем. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
mitkoiphone Публикувано Април 17, 2012 Публикувано Април 17, 2012 Не знам къде бутнах, но сега не ми изкарва новите теми . Дали на компа нещо бутнах или тук в програмата не знам. Някакви настройки на показване, но не знам кои. Какво ли не бъзиках и не ги изкарва и това е. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 2, 2012 Публикувано Юни 2, 2012 Нова версия: Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 3, 2012 Публикувано Юли 3, 2012 What's New in Version 1.13.6 - Dutch language fixes - Other bug and crash fixes Цитирай
Grievous Публикувано Юли 17, 2012 Публикувано Юли 17, 2012 What's new in Version 1.13.7 * Fixed crash in iOS 4 environment Цитирай
The Shaman Публикувано Август 27, 2012 Публикувано Август 27, 2012 What's new in 1.14 New! The award-winning forum app gets better with more colors, perfecting your on-the-go foruming life-style - More than 10 color-styles to choose from (existing users purchased our 3 colors style now upgrade to 10 colors for free!) - Advanced color editor allow you to customize any color the way you want it to (in-app purchase) - Improved Twitter integration - Improved Kunena forum system support - Improved Push Notification support and more other crash and bug fixes!! 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Октомври 6, 2012 Публикувано Октомври 6, 2012 Нова версия на програмата: Цитирай
mimeto83 Публикувано Октомври 14, 2012 Публикувано Октомври 14, 2012 Отдавна имам вдин проблем с програмата и досега я ползвах така , но вече дразни много та реших да поискам помощ. Проблема е такъв , че като реша да погледна някоя снимка постната в форума тя ми излиза много малка Предполагам , че е някоя настройка , но коя ? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.