Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

• Отговори 80
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• borisb

8

• Alxx®

5

• chayanne

5

• bekqrov

4

Публикувано

Сложих го чак днес. Кърти мивки!

Публикувано

Хора като влезна в Skin Settings нямам идея как да "тикна" POI :question: :)

Публикувано

Даваш му edit, alowed мисля че беше. Така и с останалите които искаш да ти показва.

Публикувано

Да, през "Едит" се избира на какво разстояние да ти ги показва. Мерси много :)

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Може ли да помоля, за друг линк за теглене на архива.

Благодаря предварително.

Публикувано (редактирано)

Заповядай

igo_skin.zip

Свали

Редактирано от alxx
Публикувано

Скина е чудесен и върши много добра работа. Благодарности на ammcfc

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Супер е скина. браво. Останали са малко от френските менюта. браво програмата почва да прилича на нещо

Публикувано

Дам и при мен след слагането му iGO ме изхвърля!

Публикувано

Явно има някакъв проблем със стария скин. Надяваме се скоро да има нов който да работи с новата версия.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Разархивирайте и копирайте файловете в /private/var/mobile/Applications/много шитс/iGO_Myway.app.

Каква е тая папка много шитс :Wink: ?!

Името на всяка една папка, в която е инсталирано дадено приложение, е комбинация от букви и цифри които са различни за всеки телефон.

Е това означава "много шитс"

Нагледно:

67021154.th.jpg

Ако не си разбрал ме търси на лично да ти обясня.

Редактирано от pe6o666
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Кога ли ще излезе скин за новата версия? Като гледам какви са направили за wm , направо свят ми се завива.

Вчера слагах на една омниа 8000 , и направо ми стопли сърцето, всички опции са си там, сложа си курсорче на картата - ето ти опция да ти е начало или край или продължение...... Защо трябва да е толкова дървен тоя интерфейс на това амиго незнам. Сега с новата версия , един скин не тръгва и ако искам да си планирам едно по-дълго пътуване , трябва да го нарежа и така , да не говорим колко пъти трябва да минавам през менюто за изходна точка и т.н. :twisted: :twisted: :twisted:

Оплаках ви се и ми олекна. :rolleyes::):)

Публикувано

Ето един скин, който става за v1.1 и v1.1.1 (пробвано). Има Multi Point Route. За съжаление не е преведен, а аз не знам как.

http://dox.bg/files/dw?a=bf7f8368b7

А ето и два шота:

img0134h.pngimg0135v.png

Публикувано

Благодаря , точно това ми трябваше. Няма значение езика то се разбира.

Между другото, файла data.gro може да се конвертира в data.zip (groconvert) след което в него да се бърника и после пак да се конвертира в data.gro. По този начин може би могат да се слагат допълнителни poi икони.

EDIT:

:tease3: За тези, които ги дразни Etape:

Сваляте Lang_Bulgarian.zip от тук http://dox.bg/files/dw?a=cacc155d4c и го меткате в content/lang и изтривате Lang_Bulgarian.gro

img0136.png

За повечко иконки (poi) подменяте data.gro с този http://dox.bg/files/dw?a=b8fe949021

img0137y.png

Редактирано от borisb

Ето за желаещите същия скин, но с подменени по-голяма част от иконките за poi. Някои от иконките се повтарят, но не е защото съм ги дублирал, а скина си беше така и не успях да открия причината за това. При 660 икони, не мисля, че ако 10-ина се повтарят ще е проблем.

1276960V.png1277006w.jpg

Свали

Edit:След двудневна борба успях да променя всички икони за poi, като махнах много от излишните(според мен) и преподредих останалите за по-лесно намиране. Сега вече изглежда много по-добре.

1280108g.png1280109Y.png

1280110i.png1280111q.png

1280112k.png1280113O.png

Свали

Редактирано от chayanne
Публикувано

Сложих си скина с последната data.gro на картата в София ми излизат заведения и инфо пунктове как се махат като ги няма в manage places. Другото ми питане е по-горе си дал shot с иконки отделно на Лукойл, Шел, и др бензиностанции със самостоятелни, а не обща иконка как става това като инфото е за бензиностанция , а не фирма? :)

Свали си този скин:

Свали

В него съм добавил възможност за поставяне на икони на poi качени в kml формат.

Относно идивидуалните икони - Когато натиснеш не върху edit, а върху самия етикет - примерно "бензиностанции",

се отваря подпапка със всички поставени poi по фирми:

1282878W.png

1282879Z.png

Сега вече на всяка поотделно натискаш edit и си поставяш иконки индивидуално.

За появяването на обекти без да са зададени, все още не съм открил къде да пипна. Щом го оправя ще пусна нов линк.

Редактирано от chayanne
Публикувано
:) Мерси, стана очакваме нови подобрения от теб. Успех :Wink:
Публикувано

Скина на француците е железен,

браво за работата с иконите..

ама я споделете къде слагате кмл-та че на мен така и не ми се появяват.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...