Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

  • 0

Търся приложение за изтриване на инсталираните приложения.


stamatov

Въпрос

Търся нещо което с най-голяма точност мога да определя като manager на приложения за iphone. Ще обесня по-подробно за да стана ясно. На телефона си имам страшно много приложения. Много повече от тези които apple са счели за нужно и съответно нямам икони за повечето. Както знаете максималният брой икони е ограничен, за радост обаче максималният брой приложения може да бъде много по-голям те просто нямат икони. По принцип нямам проблем да си работя с тях, search на телефона работи супер и с няколко клика си пускам каквото ми е нужно. Проблема идва когато реша да изтрия някое от тези приложения които нямат иконки на екрана (заради гореспоменатото ограничение). Затова се чудя има ли някакво приложение, което да върши следното: веднъж стартирано да дава списък с всички приложения на телефона с едно малко минусче отстрани за да мога от този списък да си ги трия - лесно и удобно. Най-близкото което ми е в съзнанието е poof от cydia-та което дава такъв списък много удобен за работа (за жалост poof е писан за друго, то просто hide-ва иконките) но предполагам схващате идеята и какъв ми е въпроса.

След доста търсене не намирам нищо подобно, но тук има хора доста по навътре в нещата и може да са срещали нещо. Също беглите ми познания по OS-а на телефона ми подсказват че е възможно и да не може да съществува такова приложение (което да трие други приложения) и тогова наистина търсенето няма да доведе до нищо, но не съм сигурен в последното.

Предварително благодаря

Поздрави

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

8 отговора на този въпрос

Recommended Posts

  • 0

Мисля ако си сложиш Categories от Cydia (правиш папвки с нея) и си слогай приложенията в папки, ще ти е най-удобно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Основното в моя въпрос е за изтриването на приложенията, ползвал съм категориите но там има нещо много неудобно, папки с повече от 50-тина приложения бавят при отваряне. Но се отклонявам от темата, аз съм супер доволен от apple-ския search. Много е бърз и удобен, използването на толкова много приложения от страна на удобство не ми е проблем, проблем идва когато реша да изтрия някое, затова и търся решение на проблема. Категориите не помагат от там не може да се трие, супер е удобно default изтриването, задържаш после хиксчето и край, но проблема е как да трия тези приложения които са достъпни само от search и нямат икони на екрана?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

mupo точно това иска да ти каже. С Categories можеш да групираш някой от приложенията си (примерно тези, които най-малко използваш) и така ще освободиш място за останалите икони, които са скрити. Така ще можеш да си ги триеш без проблем. Ако пък искаш да изтриеш някое от приложенията, които си сложил в Categories, просто трябва да го махнеш от там и после да го изтриеш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

В интерес на истината никога не съм ползвал Categories и не знаех, че не може да се трие от самите папки.

Все пак може да сложиш най-често ползваните приложения които не би изтрил никога в папки, така ще имаш място за такива които слагаш и триеш често.

Такова приложение какво търсиш ти (за изтриване на приложения) не зная да съществува, защото както самия ти каза едва ли има по-лесен начин за изтриване на приложения от стандартния такъв и едва ли някой би тръгнал да прави приложение с тази цел. Поправете ме ако греша.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Не грешиш :mrgreen: Също така може да сложи CyDelete - това дава възможност приложенията от сидиа да се трият по стандартния начин.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

По принцип този "проблем" не съществува за легалния западен user. Мисълта ми е че 500 приложения например със средна цена 10 долара (като има навигации разни и т.н. с над 100, но средно 10) прави доста солудна сума ;) Реално едва ли някой наистина мисли че може нормалния user да има толкова много. Но при мен (при нас :) случея е различен.

Все се надявах да има нещо подобно но звучи логично да няма. Благодаря все пак на всички които отделиха време да отговорят

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Oфтопик: средната цена по-скоро е между 1-5 долара, за справка погледнете АppStore, както от iPhone, така и от iTunes ;)

10$ е доста силно казано. Ако например имаш 500 приложения, сигурно 70% от тях ще са в диапазона от 1-5 $.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...