John Digweed Публикувано Януари 23, 2011 Публикувано Януари 23, 2011 Бейзбанда с Тinyumbrella може да се запази само на i4. П.П имаш Мак, можеш да "сготвиш" нов къстъм и да пробваш. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 23, 2011 Публикувано Януари 23, 2011 Стана! Всичко е точно. Качих го в multiupload и давам линк. Може на някой да му свърши работа. iPhone 3Gs, 4.1 Custom, без активация (правен на Pwnage tool 4.1.3 for Mac): http://www.multiupload.com/DRJLP5L16P 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 23, 2011 Публикувано Януари 23, 2011 Error 21 or error 1601 means there is something wrong with your USB connection or with the communication between iTunes and the iPhone. Като си вадил и слагал наново кабела, си решил проблема Зачисти си буксата за друг път. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 23, 2011 Публикувано Януари 23, 2011 По-скоро проблемът беше, че не можех нещо да го вкарам в ДФУ (на Уиндоус доста по-лесно съм го правил) и опитвах през Tiny Umbrella - ама тогава ми изкарва на дисплея кабела + itunes иконата и не ще да качва къстъма. Всичко обаче се оправи като си направих нов с pwnage tool и вкарах в ДФУ от там (с комбинацията на бутоните), но пак нещо трудно стана.. Поне 2-3 пъти ми излезе failed, докато зацепи. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 24, 2011 Публикувано Януари 24, 2011 Щом си имал грешка 21 + трудно влизане в дфу(вероятно хоум бутона се еб@в@) - всичко ме навежда на мисълта че конекторът от дъното към дока не контактува добре. Възможната причина? Изпускане, влага или дефект на материала. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 24, 2011 Публикувано Януари 24, 2011 Някой може ли да качи 4.1 За iPhone 3GS с активация на друго място, че от горните линкове спира тегленето на 70% за трети път вече Благодаря Цитирай
Kaloyan Публикувано Януари 24, 2011 Публикувано Януари 24, 2011 Линкът е активен до 07.02.11 2 Цитирай
bokoto Публикувано Януари 28, 2011 Публикувано Януари 28, 2011 Някой пробвал ли е неофициалния Pwnage tool 4.3. Снощи 5 часа се мъчих да си направя къстъм за 4.2.1, резултатът е неработещо сафари и сидиа. Дори отгоре после пак да пробвам да му сложа и redsnow същата работа. Пробвах да спретна къстъм на бета 4.3 , а тунчо реве грешка 1. Ще се чака официалната версия май. Цитирай
bokoto Публикувано Януари 28, 2011 Публикувано Януари 28, 2011 Имам. Но има и опция за хактивиране в pwnage-то. На някой друг с i4 крашва ли му сафарито и сидията, след качването с къстъми по този начин за 4.2.1, че си пазя бейзбенда, не искам да качвам официален 1 Цитирай
pitbulli Публикувано Февруари 9, 2011 Публикувано Февруари 9, 2011 Мога ли да помоля някой с MAC да ми направи един custom firmware 4.2.1 със активация и без ъпдейт на бейзбанда за iPhone 4 фабрично заключен. Благодаря ви предварително Цитирай
uomoto Публикувано Февруари 11, 2011 Публикувано Февруари 11, 2011 Неофициалния бъндъл за последния pwnagetool не прави хАктивация доколкото знам! Прави само untethered jailbreak. Custom firmware iPhone 4 4.2.1 Трябва ти СИМ карта за активация! Customa съм го тествал на 4-ката ми... П.П. за iPhone 4 най-добрия вариант е рестор към 4.2.1 със сървъра на saurik, за да не ти ъпдейтне бейсбенда,след това с greenpois0n да го изкараш от recovery и да хАктивираш с redsn0w... Скоро се очаква и ъпдейт на Umbrella ,за да може да изкара от recovery мод, iPhone 4 4.2.1.. http://twitter.com/#!/notcom 1 Цитирай
alessandros Публикувано Февруари 15, 2011 Автор Публикувано Февруари 15, 2011 iPhone Dev Team пуснаха официалната версия на PwnageTool 4.2 за iOS 4.2.1 Untethered Jailbreak Подържани устройства iPhone 3G iPhone 3GS iPhone 4 iPhone 4 Verizon iPod touch 3G iPod touch 4G iPad Apple TV 2G PwnageTool 4.2 за Mac / за сега/ 2 Цитирай
trick_979 Публикувано Февруари 21, 2011 Публикувано Февруари 21, 2011 Преди малко сложих на един приятел на 3гс ФЗ за Глобул, 4.2.1 без активация, след това Ултрасноу, всичко работи без проблем. Цитирай
kalinl Публикувано Февруари 28, 2011 Публикувано Февруари 28, 2011 може ли пак да поства някой Custom 3GS 4.1 с активация? Благодаря предварително! http://dox.bg/files/dw?a=191e850364" target="_blank"> Линкът е активен до 07.02.11 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 28, 2011 Публикувано Февруари 28, 2011 Има камара работещи линкове, две страници назад! П.П. А, какво пречи да свалиш един без и да го хАктивираш с редсноу после? Пускаш го след качването и даваш отметка САМО НА ACTIVATE. Цитирай
uomoto Публикувано Март 5, 2011 Публикувано Март 5, 2011 (редактирано) Излелзе Pwnage Tool 4.3 за Untethered Jailbreak! Този инструмент НЕ ъпдейтва BaseBanda на iPhone-и! Ръководството е за тези,които са с Фабрично Отключени телефони или за тези, които ползват със СИМ карта към който им е заключен телефона! Не може да отключите телефона си с ultrasn0w! Препоръчвам да активрате вашия iPhone със СИМ карта! PwnageTool 4.3 прави Untethered Jailbreak на iOS 4.3.1! Поддържани устройства: -iPhone 3Gs Old Bootrom -iPhone 3Gs New Bootrom -iPhone 4 -iPod Touch 3G/4G -iPad 2 -Apple TV2 Нужно ви е: -Mac OS -iTunes 10.2 -оригинален firmware 4.3.1 -PwnageTool 4.3 Правите го на ваша отговорност! 1 стъпка Как се прави къстъм фирмуер: 2 стъпка Как се прави рестор с къстъм фирмуер: http://www.youtube.com/watch?v=3YO3ccMh4yo&feature=player_embedded 3 стъпка След като се включи, пускате cydia и чакате да се реорганизира, вижте как изглежда: След това ще се затвори по самосебеси и трябва да я пуснете пак. Трябва да изберете Developer, след това Done Редактирано Април 4, 2011 от uomoto 7 Цитирай
uomoto Публикувано Март 6, 2011 Публикувано Март 6, 2011 (редактирано) Update: -iPhone 3Gs (All Bootrom) Повече инфо в първи пост. Редактирано Март 6, 2011 от uomoto 1 Цитирай
hrelas Публикувано Март 7, 2011 Публикувано Март 7, 2011 С iPhone 4 ФО съм , изтеглих готовия Къстъм фирмуер и го инсталирах по описнаия начин без проблем. Затрудненията ми идват с Tethered Boot , изпълнявам всичко по описания по горе начин и стигам до следното в Терминала: sh-3.2# /Users/XXXXXXXX/Desktop/tetheredboot /Users/XXXXXXXX/Desktop/iBSS.n90ap.RELEASE.dfu /Users/XXXXXXXX/Desktop/kernelcache.release.n90 dyld: Library not loaded: /opt/local/lib/libusb-1.0.0.dylib Referenced from: /Users/XXXXXXXX/Desktop/tetheredboot Reason: image not found Trace/BPT trap Бихте ли ми казали , какъв image търси. Всички файлове + кастъма са на десктопа ? Благодаря предварително. Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Март 7, 2011 Публикувано Март 7, 2011 За 3gs new bootrom да не се е появил untethered jailbreak ? Днес пробвах с tethered ,но немога да го атартирам с терминал , а иначе го изкарвам от рекавъри лууп-а , но После в терминала ми пише, че не става на моя модел Цитирай
uomoto Публикувано Март 7, 2011 Публикувано Март 7, 2011 (редактирано) В момента изисква инсталиран macports+libusb на Mac OS! От тук теглите последна версия macports.dmg Пускате Terminаl.app и пишете: sudo port install libusb Това е... За да деинсталирате RamdiskFixer - истеглете това! Редактирано Март 8, 2011 от uomoto 1 Цитирай
tishkata Публикувано Март 10, 2011 Публикувано Март 10, 2011 Може ли някой да врътне един custom 4.2.1 за 3GS без активация ? Цитирай
Alxx® Публикувано Март 11, 2011 Публикувано Март 11, 2011 Следващият, писнал за линк без да е проверил ще го отнесе. Що ме карате да изригвам? 1 1 Цитирай
unbo Публикувано Март 13, 2011 Публикувано Март 13, 2011 Какъв ще е проблема, че iTunes постоянно дава грешки / 11 най вече / и не иска да ресторне с custom fw? Цитирай
Aveliky Публикувано Март 13, 2011 Публикувано Март 13, 2011 Вкарай го в DFU със Redsn0w 0.9.6/7, а не с PwnageTool. Джейла, като изключим, че е тетеред работи перфектно. Какво съм сложил и работи без проблем(тествано лично от мен): - Mobile Substrate - HapticPro - iBlacklist - Recent/CallLog Delete - Fake Operator - iFile - Installous 4 - AppSync for 4.0+ - от cydia.hackulo.us - My3G - Multitouch-Gestures - Personal Hotspot - Vivacom 1 Цитирай
N1k0lA Публикувано Март 13, 2011 Публикувано Март 13, 2011 Mobile Substrate нали не работеше на 4.3? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.