surr3a1 Публикувано Септември 30, 2009 Публикувано Септември 30, 2009 Здрасти, Дай малко подробности кой беше този куест? Цитирай
surr3a1 Публикувано Септември 30, 2009 Публикувано Септември 30, 2009 Здрасти, Имам особеното чувство, че нещо не е наред, и че си напълно прав. Този куест трябва да се изпълни с преминаването през портала за към замъка. Искаш да кажеш, че в момента си в замъка и имаш възможност да влезеш в тези 5 портала, но когато се опиташ да влезеш я някой от тях не ти дава да го направиш? Много странно бате. Така ми изглежда на мен Castle. Искаш да кажеш, че ти си тук и все още имаш този куест и неможеш да влизаш в порталите (на 2та картика) : Цитирай
WoLF™ Публикувано Септември 30, 2009 Публикувано Септември 30, 2009 Врътнах я и аз вече Оправих се с последното ниво. Игричката е много зарибена. След превъртането може да се бие абсолютно навсякъде за да се дигат левели. Последните нива са доста добри с голям дроп на итеми Цитирай
lyubenov Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Здравейте, може ли да споделите как минахте куеста "Find and open the three doors that lead to the portal", къде се намират? Иначе играта много ми харесва Цитирай
avgusto0 Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Как да премина lava cave нивото избивам всички намерих артефакта и като се връщам към портала ме връща към предното ниво, а пък от там пак към същото и се въртя в кръг не ми дава да се върна в Джерико сити за да върна артефакта това някъкъв бъг ли е?, с мага играя..! Цитирай
surr3a1 Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Здравейте, 1. Куеста за 3те врати. Тоя куест е в гората и там си с мацката. Отиваш до гробището и там се срещаш с кралицата и се биеш после с един демон и това е нивото всъщност. 2. За пещерата, незнам за какъв артефакт говориш, но там трябва да намериш една фея - на огъня мисля, която се намира в най ЮЗ край на пещерата. След като я откриеш можеш направо да дадеш край на нивото и да ходиш към града обратно. Цитирай
avgusto0 Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Здравейте,2. За пещерата, незнам за какъв артефакт говориш, но там трябва да намериш една фея - на огъня мисля, която се намира в най ЮЗ край на пещерата. След като я откриеш можеш направо да дадеш край на нивото и да ходиш към града обратно. За тази пещера ли говориш че се скъсах да обикалям и никаква фея не намирам хелп?, lava cave е нивото Цитирай
surr3a1 Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Да, точно тази е пещерата. Най-долу в най-ляво е феята като я срещнеш си говорите малко и тя става част от екипа. Просто ходи надолу и наляво и няма как да не я намериш. Тя е на края на едно като полуостровче и стои в центъра на нещо като мини подиум. След нея няма накъде да ходиш повече. Значи най-лесно е да стигнеш до нея като тръгнеш по десния път след входа и ходиш все по него надолу и наляво, защото той се извърта и по едно време започва да върви все на ляво. Просто на всяко разклонение гледай да избираш пътят, който води надолу и наляво. Няма как да не я видиш. И там ти казва, че тя е причината за чудовищата и като се присъедини към теб ти дава, че куеста е изпълнен. Цитирай
avgusto0 Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Да, точно тази е пещерата. Най-долу в най-ляво е феята като я срещнеш си говорите малко и тя става част от екипа. Просто ходи надолу и наляво и няма как да не я намериш. Тя е на края на едно като полуостровче и стои в центъра на нещо като мини подиум. След нея няма накъде да ходиш повече. Благодаря ти за помощта, дано да е намеря, че 2 часа мъки. Сега поне знам какво да търся. Цитирай
WoLF™ Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Много зарибена игричка. След като вече я втърнах маи ще почвам с друг герой Цитирай
surr3a1 Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Ами да ви кажа, бях стигнал до 32 ниво с моя rogue и като започвах играта натиснах New Game и после и изтрих Save Game. Щях да полудея!!! Та тези щотове по-горе са от 2я опит. Обаче го минах супер бързо защото вече знаех какво да правя и си сложих уменията точно там където трябваше да са. Така, че... Определено трябва да се превърти и с 3те типа герой. Rogue е просто супер лесен. Мачка ги като ягоди . И с 93% критикал просто всеки един удар е крит . Цитирай
WoLF™ Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Warrior-a също е добре В началото си мислих, че е слабичък, но по-натам вече с хубав блок не пия колби дори Обаче последните нива вече стана силен и от 2-3 хита ги сваля (на места и с 1 ако е крит) Сега смятам да погна Rogue да го видя и накрая и другия може ако не ми е омръзнала Цитирай
lyubenov Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Здравейте,1. Куеста за 3те врати. Тоя куест е в гората и там си с мацката. Отиваш до гробището и там се срещаш с кралицата и се биеш после с един демон и това е нивото всъщност. Убих демона обаче после нищо не става.. Има един портал който води пак към Woods .. Ето тук убих демона: Цитирай
surr3a1 Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Нядясно и нагоре нямаш ли една пътека, която те води към някаква кула с портал? Така мисля, че беше. Цитирай
lyubenov Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Има портал (няма кула), но той води към цялата карта а не към някоя друга местност?? Цитирай
surr3a1 Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Е на цялата карта нямаш ли вече възможност, да отидеш в Castle? Цитирай
avgusto0 Публикувано Октомври 2, 2009 Публикувано Октомври 2, 2009 Да, точно тази е пещерата. Най-долу в най-ляво е феята като я срещнеш си говорите малко и тя става част от екипа. Просто ходи надолу и наляво и няма как да не я намериш. Тя е на края на едно като полуостровче и стои в центъра на нещо като мини подиум. След нея няма накъде да ходиш повече.Значи най-лесно е да стигнеш до нея като тръгнеш по десния път след входа и ходиш все по него надолу и наляво, защото той се извърта и по едно време започва да върви все на ляво. Просто на всяко разклонение гледай да избираш пътят, който води надолу и наляво. Няма как да не я видиш. И там ти казва, че тя е причината за чудовищата и като се присъедини към теб ти дава, че куеста е изпълнен. Би ли могъл да ми кажеш името на феята защото имам една огнена "Hotty" явно съм е намерил но не ми дава да се върна в друго ниво освен това а там няма друг портал като вляза обратно ме връща в lava cave, мисля че имам някъкъв бъг и няма да мога да продължа, също така като се опитам да върна бакъпа от appbackup на по предното ниво не става, само с winscp ръчно става. Някъкви идей че игрицата е доста добра Цитирай
surr3a1 Публикувано Октомври 2, 2009 Публикувано Октомври 2, 2009 Мда, мисля че точно hotty беше името. Идвайки от мястото където я намираш. Добре в града върна ли се след това? Върна ли ключа на оня, продавача? Цитирай
avgusto0 Публикувано Октомври 3, 2009 Публикувано Октомври 3, 2009 Играта е бъгясала здраво дори немога да е преинстална. Това е проблема от играта е! Дори като почна от начало с нов герой не ми дава да премина на 2 ниво. Цитирай
dachevradoslav Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 Играта е бъгясала здраво дори немога да е преинстална.Това е проблема от играта е! Дори като почна от начало с нов герой не ми дава да премина на 2 ниво. И при мен беше така и ето как си реших проблема-деинсталиране и от телефона, и от компютъра. След това влезнах във файловата система на телефона (var/mobile/applications) намерих играта и я изтрих. По някакъв начин при деинсталацията са останали файлове, които според мен прецакваха нещата. Цитирай
Nixing Публикувано Декември 12, 2009 Публикувано Декември 12, 2009 Играта е наистина невероятна! Притежава и приличен брой куестове, малко ме подразни това, че на никое място не изпитах кой знае какви затруднения... Иначе е много интересна - има си различни предмети по клас, винаги ще имате парички да си закупите колби с кръв (максималният брой, който можете да носите е 12[мисля, че Warrior-а има допълнителен талант за увеличаване на броя колби , които може да носи със себеси]) и картата е сравнително голяма. След някакъв период игрално време ще разберете, че е много важно какви магии сте сложили, по колко пъти сте ги качили и на какво сте решили да развиете героя си. Ето две снимки от последното ниво на играта(трябва да кажа, че завърших играта на 41ви левъл): Цитирай
kamikazety Публикувано Март 9, 2010 Публикувано Март 9, 2010 Хора не мога да го сваля.Всичките линкове са несъществуващи.Помогнете! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.