Severus Публикувано Септември 6, 2009 Публикувано Септември 6, 2009 roqyBT-release8-cracked.rar Тествано! Работи с 2G и антена Royaltek RBT 2100LP!!! Поддържа почти всички модели от този производител, също така HOLUX и NOKIA. За целта: 1.Отваряте архива roqyBT-release8.zip и мятате roqyBT-0.8.0-1.deb в телефона(който не е наясно да види темата: viewtopic.php?f=7&t=63), после рестартирате и задължително респрингвате след рестарта. 2. Отваряте roqy cracked.zip, файла roqyBT го копирате във var/stash/Application/RoqyBT.app по избран от вас метод. 3. От същия архив взимате файла roqyBluetooth, и го мятате в usr/bin. 4. Рестартирате и отваряте приложението, като в licence manager вместо сериен номер пишете просто 0(ще ви даде някаква грешка,ама да не ви дреме на шпека). 5. Ако сте с IGo: отваряте приложението и свързвате тел-а с антената. ПРЕДИ ДА Е УСПЯЛА да ви локализира - затваряте с Home бутона и отваряте IGo. После с антената марш навън и Voila: 2G с работещ GPS!!! П.П. За да затворите RoqyBT(да спре напълно): в самото приложение дайте disconnect на антената, и изключете bluetooth stack-a. Цитирай
Razer Публикувано Септември 6, 2009 Публикувано Септември 6, 2009 Aз имам точно Холукс... и ако найстина стане ще съм пре-доволен! сега ще прочета статията... Опаа.. ГПС-а ми е същият, но засега нейскам да си правя експерименти Цитирай
ThUnDeR Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 Georgieff:~ root# roqyBluetooth Welcome to roqyBluetooth v0.9! licence read 1 error licence not registered! Register your licence nbr: 26c69071b68fbab29e3f19691ad33f45 Enter response: Цитирай
Гости ecobell Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 Аз ползвам външен GPS на нокия още с излизането на ibluetooth и бачка перфектно Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 ..още с излизането на ibluetooth и бачка перфектно- Това как става, че ми стана интересно?Я опиши подробно как iBluetooth-a работи с GPS антена? Цитирай
Гости ecobell Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Няма нищо за обяснение. ibluetooth програмата ми дава възможност да осъществя връзка между айфона и външно gps устройство, което също има блутут. В случая Igo My Way определя точната ми позиция и навигацията ми работи. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Явно твоя ibluetooth е някакъв специален! 1. iBluetooth- stack е САМО за трансфер на файлове! 2.IGo НЕ ПОДДЪРЖА работа с външна антена! Не знам кого се опитваш да заблуждаваш - себе си, или някой друг. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Регистрирах я, стартира блутуута и дропва при сканиране на у-ва. :evil: Тествам с iPhone 2G/OS 3.0 и антена wayfinder(sony). П.П. Довечера ще разкарам iBluetooth, и ще опитам пак. Може да си пречат, кой знае. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 При мен не иска да фиксира. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 12, 2009 Публикувано Октомври 12, 2009 (редактирано) roqyBT-release8-cracked.rar Тествано! Работи с 2G и антена Royaltek RBT 2100LP!!! Поддържа почти всички модели от този производител, също така HOLUX и NOKIA. За целта: 1.Отваряте архива roqyBT-release8.zip и мятате roqyBT-0.8.0-1.deb в телефона(който не е наясно да види темата: http://bgiphone.com/showthread.php/54-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B5-.deb-%D1%84%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5?highlight=%EA%E0%EA+%E4%E0+%E8%ED%F1%F2%E0%EB%E8%F0%E0%EC%E5), после рестартирате и задължително респрингвате след рестарта. 2. Отваряте roqy cracked.zip, файла roqyBT го копирате във var/stash/Application/RoqyBT.app по избран от вас метод. 3. От същия архив взимате файла roqyBluetooth, и го мятате в usr/bin. 4. Рестартирате и отваряте приложението, като в licence manager вместо сериен номер пишете просто 0(ще ви даде някаква грешка,ама да не ви дреме на шпека). 5. Ако сте с IGo: отваряте приложението и свързвате тел-а с антената. ПРЕДИ ДА Е УСПЯЛА да ви локализира - затваряте с Home бутона и отваряте IGo. После с антената марш навън и Voila: 2G с работещ GPS!!! П.П. За да затворите RoqyBT(да спре напълно): в самото приложение дайте disconnect на антената, и изключете bluetooth stack-a. Редактирано Юли 11, 2010 от alxx Цитирай
genie Публикувано Октомври 13, 2009 Публикувано Октомври 13, 2009 Направих всичко от горния пост,но при стартиране приложението ме изхвърля?! С 3G,3.0 съм! Цитирай
mupo Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 genie, може би ще ти задам тъп за теб въпрос, но като не знам по-добре да питам. Защо го правиш това от поста на alxx при положение, че iPhone 3G има вграден GPS приемник? Цитирай
joshua1982 Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 Моето мнение е ако консумацията на BlueTooth модула е по-малка от GPS вградения модул, другата причина е че външния GPS приемник със сигурност е по-чувствителен/точен. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 14, 2009 Публикувано Октомври 14, 2009 Това последното най -вече. Особено ако обичате да карате над 200км/ч. П.П. Така не е задължително тел-а да е на таблото(слънце, климатик). П.П.2 Днеска тествах всички програми за навигация - всички работят с 2G. Да добавя лично мнение - IGo е единствената която си заслужава мястото в тел-а. Цитирай
Severus Публикувано Октомври 14, 2009 Автор Публикувано Октомври 14, 2009 Браво адаш! Много мъдър избор си направил! Цитирай
genie Публикувано Октомври 15, 2009 Публикувано Октомври 15, 2009 genie, може би ще ти задам тъп за теб въпрос, но като не знам по-добре да питам.Защо го правиш това от поста на alxx при положение, че iPhone 3G има вграден GPS приемник? Въпроса ти не е тъп!Причината да искам да го направя е,че имам BT GPS антена,с която позиционирането и поддържането на сигнала ще е в пъти по-добро и по-бързо от вградения чип.Извън града вградения приемник се държи прилично,в повечето случаи,но в градски условия(София например,тествал съм го и в Ливърпул,Лондон,Букурещ и т.н.)става "тука има,тука нема". Това е причината.Ако успея да го подкарам ще съм доволен.Всяка помощ е добре дошла!В сайта на разработчика пише,че работи с всички модели iPod Touch и iPhone,с FW 2.х и 3.х! Aз съм с 3G,3.0 но не успявам да го подкарам. Дори тест версията не ми сработва нормално-когато пусна сканиране на БТ антена,ми дава "грешка при старта,опитайте отново".Опитвам и все същото?!Когато сложа краковете приложението ме изхвъпля веднага след стартирането му?! Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 15, 2009 Публикувано Октомври 15, 2009 ammcfc]Браво адаш! Много мъдър избор си направил! Мерси, може и да не съм мъдър много - за сметка на това съм практичен. Имам я и във WM у-во, в което имам и Garmin XT; и TomTom. IGo е недостижима. Цитирай
tonywoolf Публикувано Октомври 15, 2009 Публикувано Октомври 15, 2009 Снощи направих проба на 2G с приемник Holux M-1000. Работи чудесно. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 15, 2009 Публикувано Октомври 15, 2009 (редактирано) Нова версия на крака, обещава да работи по-добре: roqyBT 0.8.zip Multiupload Редактирано Юли 11, 2010 от alxx Цитирай
tonywoolf Публикувано Октомври 17, 2009 Публикувано Октомври 17, 2009 (редактирано) roqyBT-0.9.1-1.deb Редактирано Юни 4, 2010 от alxx Цитирай
genie Публикувано Октомври 19, 2009 Публикувано Октомври 19, 2009 @alxx Това работи(при мен)!Супер си!Благодаря! Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 20, 2009 Публикувано Октомври 20, 2009 Няма работещ крак за 0.9 засега! Т.е. версията на tonywoolf не работи- НЕ СЕ опитвайте да я ъпдейтнете! П.П. Благодарско на StopFollowingMe34 от xsellize! На него дължим първата работеща версия. Цитирай
Ico Публикувано Октомври 20, 2009 Публикувано Октомври 20, 2009 Ще може ли линк ,вьв ipa файл,на тази програма ако е вьзможно ,благодаря. Цитирай
tonywoolf Публикувано Октомври 21, 2009 Публикувано Октомври 21, 2009 След инсталацията на 0.8 и кракването, в папка /var/mobile/Documents/roqyBT/ остава едно файлче - License с размер 32 Bytes. Деинсталирах 0.8 и инсталирах 0.9.1-1. В момента програмата е лицензирана. В тази версия можете да видите силата на сигнала от сателитите, както и броят им. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 21, 2009 Публикувано Октомври 21, 2009 Само не казвай че върви. И аз съм "закован" на същото положение като в твоите шотове! Пише валиден лиценз, обаче НЕ работи. Опитах на три различни апарата и не става! П.П. За да сработи "кракнат" лиценз - трябва кракнат Блутуут стак! Оригиналния прави "сверка", а този - не, т.е. не можеш да ме убедиш че си го подкарал. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.