Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

RoqyBT - Външен bluetooth GPS

Featured Replies

Публикувано
roqyBT-release8-cracked.rar

Свали

Тествано! Работи с 2G и антена Royaltek RBT 2100LP!!!

Поддържа почти всички модели от този производител, също така HOLUX и NOKIA.

За целта:

1.Отваряте архива roqyBT-release8.zip и мятате roqyBT-0.8.0-1.deb в телефона(който не е наясно да види темата: viewtopic.php?f=7&t=63), после рестартирате и задължително респрингвате след рестарта.

2. Отваряте roqy cracked.zip, файла roqyBT го копирате във var/stash/Application/RoqyBT.app по избран от вас метод.

3. От същия архив взимате файла roqyBluetooth, и го мятате в usr/bin.

4. Рестартирате и отваряте приложението, като в licence manager вместо сериен номер пишете просто 0(ще ви даде някаква грешка,ама да не ви дреме на шпека).

5. Ако сте с IGo: отваряте приложението и свързвате тел-а с антената. ПРЕДИ ДА Е УСПЯЛА да ви локализира - затваряте с Home бутона и отваряте IGo. После с антената марш навън и Voila: 2G с работещ GPS!!!

П.П. За да затворите RoqyBT(да спре напълно): в самото приложение дайте disconnect на антената, и изключете bluetooth stack-a.

• Отговори 129
  • Прегледа 60.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Тази версия не се краква , слагаш версията от първия пост, после караш по стъпките нататък, като свършиш, пускаш Сидия, ще ти даде ъпдейт до тази версия, правиш го и си готов . Работещ линк за верси

• Аз засега съм с версията която аlxx е дал.Работи (понякога след 1-2 рестарта)!Искам да ви питам,да сте забелязали батерията да ви се изтощава по-бързо след инсталирането на това приложение? За впечат

• Аз плзвам Transystem i-Bluetooth GPS Receiver,model:737.Работи перфектно със всички ъпдейти на роки.Първата кракната версия,кпято качих е от тази тема,благодарение на alxx.

Публикувано

Aз имам точно Холукс... и ако найстина стане ще съм пре-доволен! :biggrin: сега ще прочета статията... Опаа.. ГПС-а ми е същият, но засега нейскам да си правя експерименти :)

Публикувано

Georgieff:~ root# roqyBluetooth

Welcome to roqyBluetooth v0.9!

licence read 1 error

licence not registered!

Register your licence nbr: 26c69071b68fbab29e3f19691ad33f45

Enter response:

Публикувано

Аз ползвам външен GPS на нокия още с излизането на ibluetooth и бачка перфектно

Публикувано
..още с излизането на ibluetooth и бачка перфектно
- Това как става, че ми стана интересно?

Я опиши подробно как iBluetooth-a работи с GPS антена?

Публикувано

Няма нищо за обяснение. ibluetooth програмата ми дава възможност да осъществя връзка между айфона и външно gps устройство, което също има блутут. В случая Igo My Way определя точната ми позиция и навигацията ми работи.

Публикувано

Явно твоя ibluetooth е някакъв специален!

1. iBluetooth- stack е САМО за трансфер на файлове!

2.IGo НЕ ПОДДЪРЖА работа с външна антена!

Не знам кого се опитваш да заблуждаваш - себе си, или някой друг.

Публикувано

img0193.pngimg0194.png

Регистрирах я, стартира блутуута и дропва при сканиране на у-ва. :evil:

Тествам с iPhone 2G/OS 3.0 и антена wayfinder(sony).

П.П. Довечера ще разкарам iBluetooth, и ще опитам пак. Може да си пречат, кой знае.

Публикувано

IMG_0406.jpg

При мен не иска да фиксира.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

roqyBT-release8-cracked.rar

Свали

Тествано! Работи с 2G и антена Royaltek RBT 2100LP!!!

Поддържа почти всички модели от този производител, също така HOLUX и NOKIA.

За целта:

1.Отваряте архива roqyBT-release8.zip и мятате roqyBT-0.8.0-1.deb в телефона(който не е наясно да види темата: http://bgiphone.com/showthread.php/54-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B5-.deb-%D1%84%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5?highlight=%EA%E0%EA+%E4%E0+%E8%ED%F1%F2%E0%EB%E8%F0%E0%EC%E5), после рестартирате и задължително респрингвате след рестарта.

2. Отваряте roqy cracked.zip, файла roqyBT го копирате във var/stash/Application/RoqyBT.app по избран от вас метод.

3. От същия архив взимате файла roqyBluetooth, и го мятате в usr/bin.

4. Рестартирате и отваряте приложението, като в licence manager вместо сериен номер пишете просто 0(ще ви даде някаква грешка,ама да не ви дреме на шпека).

5. Ако сте с IGo: отваряте приложението и свързвате тел-а с антената. ПРЕДИ ДА Е УСПЯЛА да ви локализира - затваряте с Home бутона и отваряте IGo. После с антената марш навън и Voila: 2G с работещ GPS!!!

П.П. За да затворите RoqyBT(да спре напълно): в самото приложение дайте disconnect на антената, и изключете bluetooth stack-a.

Редактирано от alxx

Публикувано

Направих всичко от горния пост,но при стартиране приложението ме изхвърля?! С 3G,3.0 съм!

Публикувано

genie, може би ще ти задам тъп за теб въпрос, но като не знам по-добре да питам.

Защо го правиш това от поста на alxx при положение, че iPhone 3G има вграден GPS приемник?

Публикувано

Моето мнение е ако консумацията на BlueTooth модула е по-малка от GPS вградения модул,

другата причина е че външния GPS приемник със сигурност е по-чувствителен/точен.

Публикувано

Това последното най -вече. Особено ако обичате да карате над 200км/ч.

П.П. Така не е задължително тел-а да е на таблото(слънце, климатик).

П.П.2 Днеска тествах всички програми за навигация - всички работят с 2G.

Да добавя лично мнение - IGo е единствената която си заслужава мястото в тел-а.

Публикувано
  • Автор

Браво адаш! Много мъдър избор си направил! :)

Публикувано
genie, може би ще ти задам тъп за теб въпрос, но като не знам по-добре да питам.

Защо го правиш това от поста на alxx при положение, че iPhone 3G има вграден GPS приемник?

Въпроса ти не е тъп!Причината да искам да го направя е,че имам BT GPS антена,с която позиционирането и поддържането на сигнала ще е в пъти по-добро и по-бързо от вградения чип.Извън града вградения приемник се държи прилично,в повечето случаи,но в градски условия(София например,тествал съм го и в Ливърпул,Лондон,Букурещ и т.н.)става "тука има,тука нема". Това е причината.Ако успея да го подкарам ще съм доволен.Всяка помощ е добре дошла!В сайта на разработчика пише,че работи с всички модели iPod Touch и iPhone,с FW 2.х и 3.х! Aз съм с 3G,3.0 но не успявам да го подкарам. Дори тест версията не ми сработва нормално-когато пусна сканиране на БТ антена,ми дава "грешка при старта,опитайте отново".Опитвам и все същото?!Когато сложа краковете приложението ме изхвъпля веднага след стартирането му?!

Публикувано
ammcfc]Браво адаш! Много мъдър избор си направил! :lol:

Мерси, може и да не съм мъдър много - за сметка на това съм практичен. Имам я и във WM у-во, в което имам и Garmin XT; и TomTom. IGo е недостижима.

Публикувано

Снощи направих проба на 2G с приемник Holux M-1000. Работи чудесно.

Публикувано

Нова версия на крака, обещава да работи по-добре:

roqyBT 0.8.zip

Multiupload

Свали

Редактирано от alxx

Публикувано

roqyBT-0.9.1-1.deb

Свали

Редактирано от alxx

Публикувано

@alxx

Това работи(при мен)!Супер си!Благодаря!

Публикувано

Няма работещ крак за 0.9 засега! Т.е. версията на tonywoolf не работи- НЕ СЕ опитвайте да я ъпдейтнете!

П.П. Благодарско на StopFollowingMe34 от xsellize! На него дължим първата работеща версия.

Публикувано

Ще може ли линк ,вьв ipa файл,на тази програма ако е вьзможно ,благодаря.

Публикувано

След инсталацията на 0.8 и кракването, в папка /var/mobile/Documents/roqyBT/ остава едно файлче - License с размер 32 Bytes. Деинсталирах 0.8 и инсталирах 0.9.1-1. В момента програмата е лицензирана. В тази версия можете да видите силата на сигнала от сателитите, както и броят им.

56148002f2d33cb2f68b6fc39aa7166fe1b671ade7d384064576935e9f3da1dd

Публикувано

Само не казвай че върви. И аз съм "закован" на същото положение като в твоите шотове! Пише валиден лиценз, обаче НЕ работи. Опитах на три различни апарата и не става!

П.П. За да сработи "кракнат" лиценз - трябва кракнат Блутуут стак! Оригиналния прави "сверка", а този - не, т.е. не можеш да ме убедиш че си го подкарал.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.