netcomlan Публикувано Октомври 31, 2009 Публикувано Октомври 31, 2009 Благодаря Ви, след последното лично направих всичко на ново, ъпдейт в Сидия, смяна на права на двата файла и стана супер, даже днес тествах. Основен втори проблем се появи, ако не искам да ползвам външен джипиес, няма начин да ми стартират навигациите със фабричния или греша, аз опитах, ама не става, не може да се локализира, иначе спрях хайлукса, от рокито спрях всичко, ама не щя и не щя да сработи с фабричния джипиес, а неща винаги да влача със себе си този хайлукс, ще ми се само когато съм с колата да се навигирам с него, а когато съм без нея, тъй като често пътувам със самолет да си ползвам фабричния...в страните който отивам. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 31, 2009 Публикувано Октомври 31, 2009 Нямам 3Г(С) за тест. Пробвай следното: Понеже фабричния стак блокира роки - пусни от менюто фабричния блутуут, после опитай да стартираш навигация с вградената антена. Edit: Влез в SBSettings/More/MobileSubstrate /AddOns и спри RoqyGPS оттам(така изключваш възможността roqyGPS.dylib да блокира фабричната навигация чрез Mobile Substrate). Направи Respring и опитай пак. После естествено можеш да го пуснеш когато ти потрябва в обратния ред. Цитирай
netcomlan Публикувано Октомври 31, 2009 Публикувано Октомври 31, 2009 Работи-тествано, по съвета на aLxx - страшен си да живееш, всичко е наред сега Цитирай
E398 Публикувано Ноември 1, 2009 Публикувано Ноември 1, 2009 Някои да има готов IPA фаил че немога да се оправям с тея кракове Sladichuk: :naughty: Не четеш! Нито правилата, нито темите... Дори не си наясно за разликата между *.ipa и *.deb... А пък как пишеш.... :spank: Хайде в спешна творческа командировка ТУК, а след това– в търсачката и темите! :read: Цитирай
chayanne Публикувано Ноември 1, 2009 Публикувано Ноември 1, 2009 :eek: Не виждам какво е трудното тук!?? В първият пост повече от ясно е описано, кое в коя папка се копира. Инсталационният файл е .deb Цитирай
liverboku Публикувано Ноември 2, 2009 Публикувано Ноември 2, 2009 Здравейте , инсталирах през Сидиа RoqyBT , но ми иска да платя лиценз , а начина който сте описали тук с кракнатите приложения ми е труден. има ли нещо като Key Gen za лиценза или трябва да го плащам на 100 % Цитирай
netcomlan Публикувано Ноември 2, 2009 Публикувано Ноември 2, 2009 Няма кейген, но мисля че ще се справиш. Пиши ми на лични-ще го направим заедно. Sladichuk: Цитирай
dpetrov Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 С риск да си навлека гнева на повечето потребители тук, ще отправя един апел към всички да не се занимавате с разни кракове и т.н. а просто да си купите продукта. Тези хора са направили нещо изключително полезно което всички вие харесвате, и на всичкото отгоре не струва толкова много пари - 8евро е, аз току що си го платих. И не защото немога да си го кракна, а защото това са пари с които дори неможете да платите една вечеря .... Нека ценим труда на такива креативни хора и подпомагаме техните идеи..... Замислете се малко ... Нищо лично! Поздрави, Данаил Петров Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 4, 2009 Публикувано Ноември 4, 2009 Замисляме се г-н Петров... Особено когато след 2 месеца усилена кореспонденция за изчистване на проблеми около блутуут стак-а, тъпия италианец заряза проекта за 2G за да си прави далаверата с приложението за 3G(S). С нищо не се различава от MeDevil, който гепи проекта SweetTooth, и го пусна като собствен под името iBluetooth. Не взимай отношение за неща с които не си запознат. Да е жив и здрав StopFollowingMe34 от xsellize, който взе нещата присърце. Цитирай
chayanne Публикувано Ноември 29, 2009 Публикувано Ноември 29, 2009 Това перфектно върши работа и на 3G. Пробвано Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 8, 2009 Публикувано Декември 8, 2009 В сидиа излезе ъпдейт 0.9.4.1. Оправен е проблема с ползването на мапс през уай-фай и вече не е нужно да изключвате роки от сбсетингс, за да работи мапс и вградения гпс. Също така е разширен списъка с антени поддържани от приложението. Разхода на батерия вече е съвсем незначителен в сравнение с първата версия - 0.8. Цитирай
tonywoolf Публикувано Декември 8, 2009 Публикувано Декември 8, 2009 (редактирано) Нова версия - 0.9.4-2 Новото в тази версия: Поправен е бъг от 0.9.4-1 Поправен е проблем с компаса на 3GS Поправена е съвместимостта с Maps.app Добавена съвместимост с вградения GPS: Ако външният приемник не е свързан, вътрешния GPS може да бъде ползван без да се изключва roqyBT в SBSettings Добавена е bluetooth икона при активиран roqyBT Ако имате инсталирана предна версия, инсталирайте тази, респринг, след което рестарт на телефона. Как да инсталираме .deb файлове? Редактирано Юли 11, 2010 от alxx Цитирай
borisb Публикувано Декември 10, 2009 Публикувано Декември 10, 2009 Някой пробвал ли е с HOLUX M-1200? Цитирай
chayanne Публикувано Декември 10, 2009 Публикувано Декември 10, 2009 Аз съм пробвал М-1000 и работи перфектно. Не виждам причина с М-1200 да не стане Цитирай
tonywoolf Публикувано Декември 10, 2009 Публикувано Декември 10, 2009 Можеш да надникнеш тук http://www.roqy-bluetooth.net/hardware.html Това е списък с поддържаният хардуер. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 10, 2009 Публикувано Декември 10, 2009 Опитвай! Списъка е разубеждаващ и непълен. Моята антена не фигурира никъде и за това я посочих изрично каква е. Цитирай
tonywoolf Публикувано Януари 3, 2010 Публикувано Януари 3, 2010 (редактирано) Нова версия - 0.9.5-1. Добавена е поддръжка на Navigon 1.4. Редактирано Февруари 24, 2010 от tonywoolf Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 14, 2010 Публикувано Януари 14, 2010 Хмм, да поясня: който е с кракната версия - ПЪРВО да рестартира телефона след ъпдейта, в противен случай крака не сработва; записва грешка и хайде всичко наново. -- Днес, , 09:49 -- От вчера има нов ъпдейт - 0.9.6.1. Минимални подобрения и намалена консумация на батерия. Версиите в xsellize и beyouriphone не работят добре, и не се ъпдейтват. Най - добре си остава варианта от тази тема. Цитирай
borisb Публикувано Януари 18, 2010 Публикувано Януари 18, 2010 Нещо новата версия - 0.9.6.1 много трудно се сварзва с HOLUX 1000. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 18, 2010 Публикувано Януари 18, 2010 Преинсталирай я, рестартирай тел-а и тогава опитай. Цитирай
borisb Публикувано Януари 19, 2010 Публикувано Януари 19, 2010 Не се получава. Свързва се рядко и много трудно. Засега ще остана с версия 0.9.5. Цитирай
genie Публикувано Януари 23, 2010 Публикувано Януари 23, 2010 Аз плзвам Transystem i-Bluetooth GPS Receiver,model:737.Работи перфектно със всички ъпдейти на роки.Първата кракната версия,кпято качих е от тази тема,благодарение на alxx. 1 Цитирай
borisb Публикувано Февруари 12, 2010 Публикувано Февруари 12, 2010 (редактирано) Излезе нова версия 0.9.7-1 release. Според автора е оправил бъговете при сканиране (и наистина е така). Източник http://www.roqy-bluetooth.net/wp/?m=201002 Ъпдейт от Cydia и рестарт. Редактирано Февруари 12, 2010 от borisb 1 Цитирай
zlatko_dj Публикувано Март 10, 2010 Публикувано Март 10, 2010 Сори за оффа. Някой може ли да даде линк за това как се инстлират deb файлове че нещо не ми се отварят линковете до там дадени в по горните теми а с търсачката е мъка . Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.