Alxx® Публикувано Юли 11, 2010 Публикувано Юли 11, 2010 (редактирано) И аз, така...:doh: Явно в новата версия, защитата "надушва" крака и става мазало. За да даунгрейднете на по-стара версия, ще трябва да изтриете всички папки и файлове, започващи с roqy и licence(ВНИМАВАЙТЕ!!!- само тези с датата на ъпдейта, в моя случай с днешна). Препоръчвам да ползвате търсачката на айфайл - search/hierarchy/roqy и след изтриването да пуснете сидиа веднъж, просто да зареди, после рибуут и всичко от начало от първия пост. Ъпдейтите до последната работеща - САМО с ръчна инсталация на деб файл засега. Ако пипна във кой файл е инфото за версията - ще пиша как да го редактирате, за да не ви пищи сидиа за ъпдейт. П.П. Който не се скръндзи - да си я купи!!! Аз имам платена на телефона на жена ми и кракната на моя(за тестване). Edit: По-лесно от това - здраве му кажи : roqybt 0.9.9-2 incl. keymaker by c0rePDA Dox Multiupload Забележка: Който си е кракнал сам 0.8 - просто да ъпне с деб файла от пакета, който инсталира за първи път - да ползва кий генератора. Редактирано Юли 11, 2010 от alxx Цитирай
genie Публикувано Юли 11, 2010 Публикувано Юли 11, 2010 Успях да подкарам новия ъпдейт! Изтрих всички файлове на roqy от телефона,рестарирах и респринг.После качих отново кракнатата версия от alxx,онази с лиценз "0".Рестарт след крака и проверих дали работи.После влязох в cydia и там естествено имаше ъпдейт за последната версия,за която писах един пост по-горе!Дадох ъпдейт,и когато ми изписа "restart springboard" изключих wi-fi на телефона и чак тогава продължих.След респринга рестартирах телефона и чак тогава тествах roqyBT - работи!!!Лиценза беше валиден! Дано съм помогнал! Цитирай
mitkoiphone Публикувано Юли 12, 2010 Публикувано Юли 12, 2010 За по лесно, да не ъпдейтвам, така ли да разбирам ? ) Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 12, 2010 Публикувано Юли 12, 2010 (редактирано) genie, от снощи има 0.9.9-4 и всичко е наред! Проблемната с омазания лиценз е 0.9.9-3 от онзи ден. Ъпдейтвайте спокойно. П.П. След ъпдейта, рестартът е задължителен, за да "прочете" отново крака. Редактирано Юли 12, 2010 от alxx Цитирай
sashko02 Публикувано Септември 1, 2010 Публикувано Септември 1, 2010 Здравейте, Инсталирах програмта както е описано. Cidya намира ъпдейтът, но не може да се инсталира - има червено съобщение "files installed to /User". И никъде не ми иска лиценз? Самата програма зарежда само до началният екран. Да не би да не е съвместима с iOS 4.0? Използвах файловете от първият пост. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 1, 2010 Публикувано Септември 1, 2010 Ти направи ли стъпка по стъпка всичко от първия пост или просто я инсталира и се опита да ъпнеш? Не става така. Качваш 0.8, кракваш, рестарт, пишеш ли "0" в лиценза, тестваш работи ли и тогава ъп с рестарт. Цитирай
sashko02 Публикувано Септември 1, 2010 Публикувано Септември 1, 2010 (редактирано) Инсталирам я, рестартирам, респрингвам, слагам двата файла от crack архива, рестартирам (дори и респрингнах пак за всеки случай), стартирам програмата и зарежда само началният екран и крашва. Предполагам лиценза би трябвало да ми го иска, като зареди програмата, но уви... Проверих и в /var/mobile/Documents/roqyBT/ и там няма файл License - папката е празна. Някакви идеи? П.П. Използвам SSH + WinSCP. Редактирано Септември 1, 2010 от sashko02 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 1, 2010 Публикувано Септември 1, 2010 За съжаление - само извода че на 4.x.x не ще. Ако набарам промени - тук ще ги видиш. Цитирай
sashko02 Публикувано Септември 1, 2010 Публикувано Септември 1, 2010 (редактирано) Сега проверих форума на roqy и видях, че има отделна версия roqyBT4 за iOS4, която е все още бета и се тества. Сложих я и върви, но е trial и може само да се свързва с GPS устросйството, което всъщност ще го имам чак в петък Редактирано Септември 1, 2010 от sashko02 Цитирай
BANNN Публикувано Септември 9, 2010 Публикувано Септември 9, 2010 roqyBT4 1.0.4-1 http://itunes.apple.com/linkmaker/ Цитирай
val13v Публикувано Септември 29, 2010 Публикувано Септември 29, 2010 Работи идеално с NAVMAN B10! Цитирай
xtratime Публикувано Ноември 19, 2010 Публикувано Ноември 19, 2010 Темата е перфектна! Всичко е написано ясно и точно,всичко се получи от раз. Благодарности на всички! 1 Цитирай
fena Публикувано Декември 12, 2010 Публикувано Декември 12, 2010 (редактирано) няма ли кой да обесни как се качва това чудо на ipod touch 2G с фирмуер 4.0 как ли несе пробвах не се получава ,като гледам по старите версии неработят на 4.0 затова ще помоля някой да даде малко HELP !!!!благодаря предвАрително ......... Редактирано Декември 12, 2010 от fena Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 12, 2010 Публикувано Декември 12, 2010 като гледам по старите версии неработят на 4.0 - Къде видя по - нова? Няма!Купи си я от сидиа и ще си я имаш за 4.х.х Цитирай
fena Публикувано Декември 12, 2010 Публикувано Декември 12, 2010 roqyBT4 1.0.4-1 http://itunes.apple.com/linkmaker/ тази версия за кой фирмуер е тогава като в сидия е има точно тази и работи на 4.0 ??????????? Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 12, 2010 Публикувано Декември 12, 2010 Ами купи си я и я "излекувай", щом я има в сидиа. Това е платена версия. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Март 8, 2011 Публикувано Март 8, 2011 Някой може ли да ми каже от къде мога да намеря sbsetings roqybt toggle ? Цитирай
mitkoiphone Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Ъпдейтнах, рестартирах и всичко си дойде на мястото си Мерси все пак Цитирай
lz2mx Публикувано Април 10, 2011 Публикувано Април 10, 2011 Някои може ли да даде работещ линк на деб фаила от пьрвият пост Цитирай
Alxx® Публикувано Април 11, 2011 Публикувано Април 11, 2011 Линкът е оправен, обаче имай предвид, че това работи САМО на фърмуери 3.х.х Цитирай
bonebiker Публикувано Август 11, 2011 Публикувано Август 11, 2011 genie, от снощи има 0.9.9-4 и всичко е наред! Проблемната с омазания лиценз е 0.9.9-3 от онзи ден. Ъпдейтвайте спокойно. П.П. След ъпдейта, рестартът е задължителен, за да "прочете" отново крака. Не е то4но за тази програмка,въпросътми, но искам да попитам ,???? има ли Програмка за ИОС4.3.3. на Четворката , която да прави обратното, да изпраща данните от ГПСа по Блутута към други устроиства??? Цитирай
Jekylll Публикувано Август 11, 2011 Публикувано Август 11, 2011 Ако се вярва на http://theiphonewiki.com/wiki/index.php?title=Unsolved_problems - все още не! Цитирай
BeOnEdge Публикувано Август 22, 2011 Публикувано Август 22, 2011 Някой пробвал ли е дали приложението работи на iPad 2 Цитирай
bobiikonomov Публикувано Август 23, 2011 Публикувано Август 23, 2011 При мен работи перфектно с външен GPS приемник. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.