s0urce Публикувано Април 3, 2011 Публикувано Април 3, 2011 Да де и аз ги чета всеки ден само се бъзикат каза също че паролата е 30 символа интернационални което може да е и китайски, полски, немски, турски, български и къв ли още не.... Цитирай
The Shaman Публикувано Април 3, 2011 Публикувано Април 3, 2011 Ххахаха... Тея почнаха пак да се гаврят. Извадили са списък кой кога ще разбере за джейла и ние: Sofia * Mon 7:00 AM Цитирай
s0urce Публикувано Април 4, 2011 Публикувано Април 4, 2011 @MuscleNerd - The upcoming ultrasn0w update is *only* for 4.3.1 compatibility. Please don't read anything else into it! web • 03.04.11 23:18 => The ultrasn0w update won't be a new unlock, but 4.3.1 FW itself breaks current ultrasn0w (unintentionally) web • 03.04.11 23:27 Няма да е нов Ънлок и ще е само за 4.3.1 Цитирай
Grievous Публикувано Април 4, 2011 Публикувано Април 4, 2011 Аз вече направих untethred джейлбрейк с redsn0w 0.9.6rc9. Повече подробности, тук 2 Цитирай
s0urce Публикувано Април 4, 2011 Публикувано Април 4, 2011 @Neol23 Паролата за Рар Архива ако ти трябва е "youwillneverbreakthisawesomepassword" хахахах Цитирай
Alxx® Публикувано Април 4, 2011 Публикувано Април 4, 2011 Току - що излезе нов ъп на мобайл субстрат и libxml - телефона бачка много мазно след новия ъпдейт. Чакам снега и се мятам и аз. Цитирай
uomoto Публикувано Април 5, 2011 Публикувано Април 5, 2011 Има Ultrasn0w Fixer за iOS4.3.1! Влизате в Cydia и добавяте репото: cydia.pushfix.info/ и инсталвате Ultrasn0w Fixer for 4.3.1> Ultrasn0w само ще се изтегли! Тествано на iPhone 3Gs & 4. Ето и .deb файла. 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 5, 2011 Публикувано Април 5, 2011 Току - що тествано, работи! Отзиви по - късно. 1 Цитирай
uomoto Публикувано Април 5, 2011 Публикувано Април 5, 2011 Това, може ли да е истина... @comex well considering how buggy iOS 4.3.1 is => broken Wifi' date=' broken VPN, broken ... Apple has to release 4.3.2 soon [/quote'] Цитирай
Alxx® Публикувано Април 6, 2011 Публикувано Април 6, 2011 Не знам...на мен ми намирисва на недоизбаран фърм, като 3.1.3 или 2.2.1, направен с идеята да "запушват дупки". Отзивите, накратко: Активирах си всички функции - гпс, мейл, туба, хотспот и пр, плюс мултитаскинг джесчърс(мерси, uomoto) и хдр камерата. Всичко работи, но прави впечатление че вече му е тежичка. Ицо Найденов може и да се окаже прав, че това ще е "лебедовата песен" на 3гс-а. Мултитаскинг бара се отваря доста лагаво, както и лекичко сече при отварянето на нещо по-тежко, като сетингс(ако вече има други отворени неща). Иначе всичко работи и за разлика от 4.1 не ми губи сигнал при превключване EDGE/3G, т.е. ултрасноу бачка стабилно. Ползвам pwnage CFW, може би е заради това... П.П. Wi-Fi някак си бавно зацепва, но си работи стабилно. П.П.2: Проблемът с рам паметта се решава лесно - ползвате дайнамик пейджър(активирате виртуална рам) и нещата стават. Пейджър-а: Махнете .tiff разширението и поставете в System/Library/Launch Daemons, рестартирайте телефона/айпода. Когато се понатовари с повече неща, използвайте sbsetings/free ram или System manager(app store)/free memory. Мръзне за 15-тина секунди, докато създаде VM файл, после всичко заспива. Цитирай
tommy Публикувано Април 6, 2011 Публикувано Април 6, 2011 В ежедневното си ползване не съм забелязал нито един от споменатите проблеми. Всички ми работи както преди джейла с редсноу, така и след него. Цитирай
Grievous Публикувано Април 6, 2011 Публикувано Април 6, 2011 Днес напудрих на ipod4o 3GS-а и лети. Няма никакъв лаг. Вие прекалено много пипате из файловете и от там може да ви идва в повечко. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 6, 2011 Публикувано Април 6, 2011 Не, Коле. Лагва още веднага след активацията. Пък и това което пипам няма общо с товара на рам паметта, напротив. Грешка на езика - не е лаг, а лек сеч във картината и само при сетингс и мултитаскинг бар-а. Иначе си върви добре. Просто някои дребни детайли развалят картинката - нали съм претенциозен Цитирай
SpiceBoy Публикувано Април 6, 2011 Публикувано Април 6, 2011 И аз нямам никакви сечове и лагове, всичко работи стабилно. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 6, 2011 Публикувано Април 6, 2011 Дотук всички поствате едно и също, САМО ЧЕ: всички сте ФО, а аз не - с CFW при това...аз си направих извода, а вие? Цитирай
SpiceBoy Публикувано Април 6, 2011 Публикувано Април 6, 2011 Ау, може и от това да е. Извинявам се. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 6, 2011 Публикувано Април 6, 2011 Що учиш дедо, как да кашля? Обсъждаме кое как работи, а не как да го "предобрим". Все "ръсиш" неподготвен, жена ти не ти ли дава у вас да говориш? Хопааа, бъгче? Открийте разликите На всяко първо отваряне на сетингс - хотспотът липсва, затваряте(без да я махате от мултито) и отваряте наново - хоп, показва се. Затворите ли я от мултитаскинга - всичко се повтаря. 1 1 Цитирай
SpiceBoy Публикувано Април 6, 2011 Публикувано Април 6, 2011 Абе, не го ли сложат официално от Apple в firmware-a, все ще е бъгаво. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 6, 2011 Публикувано Април 6, 2011 (редактирано) Хотспотът е официален бре! И не си прав за неофициалните неща. Инсталъс и айфайл бачкат десет пъти по - стабилно от всеки апсторски шит(за iGO да не отварям дума ). П.П. Ново 20: ето от къде идва забавянето - Library/Frameworks/CydiaSubstrate.framework/CydiaSubstrate.dylib Поредният багаж за процесите в рам паметта... Редактирано Април 6, 2011 от Alxx® Цитирай
SpiceBoy Публикувано Април 6, 2011 Публикувано Април 6, 2011 (редактирано) Хотспотът е официален, но е само за iPhone 4. (Уж..) След малко може и аз да го пробвам, ама с виваком-а нямаше ли някакви проблеми? П.П. Междудругото, как се активира, че търсачката нещо не иска да изплюе камъчето? Редактирано Април 6, 2011 от SpiceBoy Цитирай
Alxx® Публикувано Април 6, 2011 Публикувано Април 6, 2011 С картата на оператора. Не пиши наизуст - да не би Ицо Найденов(3GS, ФО) да е ходил на баячка да му го активира на официалния фърмуер(без да е джейлван)??? П.П. Ако е пуснат предварително нет-а от картата си се показва всеки път. Тогава идва въпросът защо изобщо се показва при спрян нет, макар и от втория път? Цитирай
SpiceBoy Публикувано Април 6, 2011 Публикувано Април 6, 2011 (редактирано) Ама не трябва ли да се направи нещо преди да се появи изобщо като опция, защото до колкото знам е само за iPhone 4? ModEdit: Еее, му, аз за домати и краставици ли пиша в предния пост??? UserEdit: Еми аз не съм разбрал явно, ако имам интернет пуснат от картата, трябва опцията да се появи сама, така ли? ModEdit: Ъхъ. Б@хти диалога, много спам се събра UserEdit: Океей, мерси! Редактирано Април 6, 2011 от SpiceBoy Цитирай
bobolino Публикувано Април 6, 2011 Публикувано Април 6, 2011 Здравейте, iphone 3gs (ios 4.3.1) отключен от оператора след изтичане на договора, има абсолютно същите проблеми като при Alxx от по горе. Сетингс насича, мултитаскинга също а хотспотът при мен също изчезва по някога, но го намирам на мястото на интернет тетеринг менюто в ios 4.2.1.(то между другото не е ли едно и също при 3gs)? Цитирай
Alxx® Публикувано Април 6, 2011 Публикувано Април 6, 2011 На практика - да, едно и също е. Май уай няма заместител. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.