Nistel Публикувано Април 8, 2011 Публикувано Април 8, 2011 Да на 4.3.1 с 3GS съм. Видимо се бави повече - пробвай примерно да отвориш камерата - двойно по-бавно е поне от 4.2.1 Цитирай
N1k0lA Публикувано Април 11, 2011 Публикувано Април 11, 2011 (редактирано) Открих начин за тези,които ползвате 3GS-a си с Homescreen Wallpaper,как да го направите по-бърз. Навигирате с iFile до System/Library/CoreServices/SpringBoard.app скролвате най-долу,намирате файла WallaperIconShadow~iphone.png и го преименувате или го изтривате.По-този начин махате сенките зад иконите и скрола м/у страниците е по-бърз,както и папките се отварят по-бързо,НО ако ползвате тела си с оригиналния wallpaper с балончетата то надписите няма да се виждат,затова ще трябва да ползвате по-тъмни wallpaper-и Редактирано Април 11, 2011 от N1k0lA Цитирай
Kpuc Публикувано Април 11, 2011 Публикувано Април 11, 2011 Да попитам как мислите, дали има шанс Това наистина да отключва iPhone 4 ? Аз съм с ФО, но един приятел се чуди, та да не отварям нова тема реших да изцапам тук Цитирай
naidenoff Публикувано Април 11, 2011 Публикувано Април 11, 2011 Инструкции за употреба:1) Изключете вашият Iphone 4 2) Вкарайте GEVEY държача, чипа и вашата SIM карта в телефон 3) Включете го и изчакайте да се появи екрана с инструкциите (плъзнете бутона за отключване на дисплея) 4) Натиснете бутон за избиране на телефонен номер с клавиатура 5) Изчакайте 15 секунди 6) След като изтекат 15 секунди, наберете 112, затворете обажданете веднага след като се появи тапета на екрана,трябва да го направите за време под 2 секунди 7) Отворете меню Настройки и стартирайте за момент Самолетен режим и пак го изключете (пуснете и спрете режима колкото се може по-бързо) 8) Натиснете "ok" когато ви се появи съобщение "SIM Failure" 9) Изчакайте малко, да се появи следващото съобщение "No SIM card installed" и натиснете пак "ок" 10) Пуснете и спрете "Airplane Mode" още веднъж, колкото се може по бързо. 11) Вашият мобилен телефон iPhone 4 след това ще намери gsm сигнал 12) Ако не сте успяли да изпълните посочените стъпки правилно, ще се появи съобщение за грешка. Приемете с ок и рестартирайте телефона,без значени дали hard или soft рестарт, започнете стъпките от начало. Ако точка 6, не те притеснява (или поне малко, запали "лампата"), няма проблем. Поне докато........ Цитирай
N1k0lA Публикувано Април 11, 2011 Публикувано Април 11, 2011 Защо да го притеснява?Набира 112 брои 2 секунди и затваря.Гледах на клип в Youtube инструкциите. Цитирай
Kpuc Публикувано Април 11, 2011 Публикувано Април 11, 2011 Притеснява ме факта, че имат три продукта и на трите "Копи-Пейст" инструкции... Мисля,че има нещо нередно тук и затова ще изчакам докато някой не изпищи че се е прецакал, или дано пък да се похвали Цитирай
naidenoff Публикувано Април 11, 2011 Публикувано Април 11, 2011 Гледах на клип в Youtube инструкциите. Продължавай да гледаш в Тубата..... то тук във форума си пишеме...така, по-инерция...щото нема какво да правиме. Гога, това не е точно като предишните турбини. Предишните подлъгваха телефона, сегашната менти мрежата че звъниш на 112. Би трябвало да бачка добре, но проблемът е че ако операторите решат да резнат достъпа - няма да работи. Освен това е нарушение на закона, също колкото и предишната. Тук още нямаме разпоредби срещу промяна на стойностите идващи от телефона както в Англия примерно, но има срещу еб@вките с аварийния телефон 112. Това дето го казваш много не ми се вярва, защото по принцип обажданията до 112 са безплатни. Но ако е така - още по-зле. Операторите ще извият до два дни, след което ще почнат да режат номерата с такива обаждания. А и каквито да са турбините, те са за определен Б.Б. и при следващото "случайно ъпдейтване" си ЧАО с още 150лв. Ако не "извият" операторите.... то iOS 4.3.2 се задава....ще извие някой друг... Цитирай
Alxx® Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 Крисо, бачкат. Както решиш. П.П. 4.3.1 е НАЙ-БЪГАВАТА, БАВНА И ЛАГАВА OS, КОЯТО СЪМ ИМАЛ НА МОЙ ТЕЛЕФОН! Б@хти дървото...2G-то с 3.1.2 работи 2х по - добре. ПОЗОР! съм ти и екстрите и хотспота(прекръстен тетъринг), и мърдането с пръсти! HDR ли? К'ва е п'а тая глупост... Пет дни съм с 4.3.1 и не мога да се побера в кожата си - няма такова дърво. М/у другото, на Гоце четворката също влачи(в сравнение с преди, на 4.1). Осрали са тотално мемори и пауър менаджмента - затова батерията кара повече, затова обаче телефонът влачи. Tотална излагация! П.П.2: Лична класация за читави iOS, по модели: 1.1.4 - 2G(бъг: замръзва образът на търсещия на екрана и иска рес, понякога се повреждат таблиците на wi-fi и bluetooth). 2.2.1 - 2G и 3G(бъг: изчезващ без видима причина wi-fi от менютю). 3.1.2 - най-добрата iOS досега, за 2G, 3G и 3GS(единствен бъг - замръзва слайдерът при входящо позвъняване, джейлът(вероятно) понякога причинява трайна загуба на wi-fi при 3G/3GS). Тотални недоразумения: 1-во място: 3.0(навсякъде тръбят че именно 3.0 е причинила скапването на wi-fi при милиони бройки 3G/S) 2-ро: 4.3.1(утрепва производителността и при петте продукта които я ползват) 3-то: 1.1.3(утрепан wi-fi на 2G) Най - безсмислена iOS: 3.1.3(единствена причина да я има - да прее... блекрейн), 4.0.2(по същата причина, но за star 2.0) 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 Аз определено не съм съгласен с това за 4.3.1! Цитирай
Kpuc Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 Аз съм с 4.3.1 от няколко дена. не съм забелязал нито един от проблемите Ви, явно не съм се вгледал, но като че ли съм много по-доволен, защото батерията ми държи много повече, да не кажа 30-40 % (тук трябва да вметна че преди използвах WinterBoard и SBSetings - повече никога няма да ги сложа )! Много ми е удобен 4.3.1 заради HotSpot-а вече имам интернет и на лаптопа и то напълно безплатно Цитирай
SpiceBoy Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 (редактирано) Alxx®, 100% съм съгласен с това, което казваш! iOS 4.3.1 е уникално дърво, това може да го сложи само някой мазохист. Никога, ама НИКОГА повече няма да го сложа на телефона ми! Докато не изкарат нещо читаво - оставам с 4.1! Редактирано Април 12, 2011 от SpiceBoy Цитирай
naidenoff Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 Аз определено не съм съгласен с това за 4.3.1! Шамане обърни внимание, че само ния с 3GS-ките сме от "недоволните". На жена ми 4-ката, направо си "лети" с iOS 4.3.1 Цитирай
SpiceBoy Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 И четворките и те затлачват (по-бавни са с 4.3.1). Просто при 3GS-а се усеща повече. Цитирай
Grievous Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 Затлачват ви каните. Пълни глупости. Цитирай
iPhoneman Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 (редактирано) iPhone 4 с 4.3.1, бб 2.10.04 и без MobileSubstrate върви добре и може би малко "по-бързо", но не го твърдя. Никакви проблеми освен "проблема", че ми липсват линийките на обхвата. Батерията си я харчи за добро утро и в сравнение с 4.1 / 4.2.1 + MobileSubstrate няма разлика. ЕДИТ. Преи няколко месеца с MyWi(купено) опитвах да вържа едно BlackBerry за WiFi и не се получи при доста опити и промени. Сега с hotspot на 4.3.1 никакъв проблем. Редактирано Април 12, 2011 от iPhoneman Цитирай
B_A_D Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 (редактирано) Мога само хубави неща да кажа за 4.3.1 за мен най-добрия iOS която съм слагал на 4ката ! Смело мога да заявя, че батерията ми кара с до 30-40% повече Редактирано Април 12, 2011 от B_A_D Цитирай
iPhoneman Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 Чак пък най-добър не е. Батерията ми отива на 30%, а още пладне и не е нормално. Освен, че поддържа официално iMovie, което аз не го използвам не виждам нищо заинтригуващо в 4.3.1. Поне за момента. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 (редактирано) Затлачват ви каните. Пълни глупости. Изчакай Гоце да напише. Знаеш, човекът не е "разбирач", а просто го ползва и в момента телефонът му няма субстрат, борд и пр., но е видимо по - бавен. Нека той да ти каже. П.П. Ще ми се, Thunder да каже неговите наблюдения. Редактирано Април 12, 2011 от Alxx® Цитирай
The Shaman Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 И аз съм без субстрат брат и телефона ми лети. Признавам, че след инсталирането на въпросния, нещата забозват. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 Ми...еб@ ли го тогава...мислех че при мен е от субстрата/ънлока, но на Гоце четворката ме разубеди в това - в нея НЯМА НИЩО и пак е така. Може би самият джейлбрейк прееб@в@ нещата, не знам Цитирай
iPhoneman Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 Аз имам джейл с ананаса, но цъкнато само Cydia, защото боот логото като го цъкна нещо не му понася на телефона и не свършва никога. Като цяло телефона лети. Без МСубстрате. Не е реставриран, а актуализиран от 4.1(нов рестор и джейлнат, че iTunes бе джейл не го искаше и PIN'а на Сим картата не можеше да се въведе), защото беше единствения начин с оригинален .ipsw да запали "нормално" на 4.3.1. Цитирай
naidenoff Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 ..... Може би самият джейлбрейк прееб@в@ нещата, не знам Саше, на жената 4-ката също не е "пердашена". И мога да ти кажа че е перфектна с iOS 4.3.1 От месец говоря че нас (iPhone 3GS) ни вкарват на "втори коловоз". Ясно е че от тук на татък, новите фърмуери ще са оптимизирани "единствено" за iPhone 4 Цитирай
SpiceBoy Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 Каквото и да си говорим, не е нормално да има такива проблеми. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 Ауто брайтнеса не е работил толкова добре до сега! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.