vcohen Публикувано Септември 10, 2009 Сподели Публикувано Септември 10, 2009 здравейте, някой да е виждал за какво служи websheet? намерих го като toggle бутон в програмите на sbsettings Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 mupo Публикувано Септември 10, 2009 Сподели Публикувано Септември 10, 2009 Намерил си го в Hide Icons, а не в Toggles. Това е някакво приложение без икона свързано със сертефикатите на сайтовете които отваряш чрез Safari или нещо такова. Поне аз до този извод стигнах след бърз поглед на файловете в /Applications/WebSheet.app Толкова ли много те гложди какво е? Нима знаеш всяко друго меню и опция за какво е и какво прави? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 vcohen Публикувано Септември 10, 2009 Автор Сподели Публикувано Септември 10, 2009 е не мога да кажа че като теб знам всичко но се опитвам да имам поне малка представа кое за какво служи благодаря няма да го пипам Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Въпрос
vcohen
здравейте, някой да е виждал за какво служи websheet? намерих го като toggle бутон в програмите на sbsettings
Линк към коментара
Сподели в други сайтове
2 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.