Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

  • 0

Как дa скрия иконата на Cydia на 3G S


SpyDeR

Въпрос

Как дa скрия иконата на Cydia на 3G S, защото направих Jailbreak на телефона, но другата седмица ще ми трябва да е "уж" без Jailbreak, за да отида и да си прекратя договора към Globul и да отключат телефона. Притеснявам се да не направят проблем заради това, че е Jailbreak-нат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

9 отговора на този въпрос

Recommended Posts

  • 0

Но ще разберат,че е Jailbreak-нат.Сложи му чист FW.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Не слушай Курти, че ще си изпатиш. В момента може да сложиш само 3.1, а след това нямаш джейл и ънлок. В Глобул телефон няма какво да им носиш въобще. Те си имат IMEI. Носи им само гаранцията.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Тони както винаги е 100% прав. По никакъв начин не им давай достъп до телефона, щом е джейлнат, на тях и не им трябва, за да ти го отключат, а и не се опитвай да се върнеш към чист фърм в момента, иначе вечно (или поне близките месеци), ще си стоиш така.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

За 3.1 знам и съм много внимателен. Bossprefs не върши работа, затова сложих SbSettings. A те как могат да разберат, че телефонът е Jailbroken, като съм махнал иконките.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Като слайднат с пръст и им излезе SB Settings. Обаче не мога да разбера какво те интересува това? Не прочете ли какво ти казахме? А и като ти е джейлнат какво? Да не си нарушил някой закон с това?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Не им трябва телефона, за да ти го отключат. Единственото което им трябва е серийния номер.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Мда, колегите са абсолютно прави - реално самия iPhone не ти трябва, трябва ти доказателство за покупката (касов бон и/или фактура) и IMEI на апарата (серийния номер не се попълва в молбата и не ти го искат, но той така или иначе присъства в документа за покупка който имаш).

Попълваш 'Молба за отключване' по стандартизирана бланка, която трябва да ти предоставят любезно в Глобул или Германос. В нея е ясно указано, че се съгласяваш да изчакаш до 72 часа за отключване ('до', а не поне, реално отнема доста по малко), даваш телефон, е-поща и пр. за връзка.

На следващия ден ти се обаждат примерно на Мтелския номер или какъвто там ползваш от 123 и любезно ти съобщават, че са изпратили е-поща към Епъл и че максимум до 24 часа телефонът ти ще бъде отключен. Офтопик: Т.к. бях зает и бях прпуснал обаждането от 123, им се обадих аз. Служителката, която пое обаждането ми беше напълно наясно с подробностите, около процеса на отключване на iPhone, взе номера (IMEI) и направи запитване към съотв.отдел, натоварен с 'отключванията' и ми съобщи, че заявката е изпратена до Епъл в еди си колко часа (по е-поща) и ми каза, че телефонът ми дори най-вероятно вече е отключен, както и се оказа малко по късно и беше наистина доста любезна. След няколко часа той наистина е 'отключен' (особено ако в момента в САЩ е светлата част от деня).

Хората в Епъл преместват IMEI номерът ти от т.нар. 'черен списък' (на фабрично заключените телефони) в т.нар. 'бял списък' (на фабрично отключените). Тези списъци се хостват на т.нар. сървъри за активация на Епъл. Оттук нататък, всеки път когато има нужда (колко често реално зависи само от теб) когато има нужда телефонът се свързва с iTunes, който от своя страна извършва запитане към някой от гореспоменатите активационни сървъри, за да види от кой тип е твоя iPhone.

По нататък механизма на проверки в самият iPhone не ми е известен в подробности и имам само догадки.

ПС: През гореописаната процедура по подаване на 'заявление за отключване' съм минал лично в магазин на Германос.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...