Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Aurasma

alessandros

Recommended Posts

Aurasma- Where тhe physical meets the virtual!!!

7258e34ff0fe9bf6.png

ccf7f529074627fe.jpg

Искам да ви представя едно невероятно приложение, което открих като се ровех в мрежата и остави в мен чуства на WOW ефекта.Приложението е съвсем ново и незнам дали е пуснато или още е на ниво тестинг. Представям ви Aurasma

982f58591752653c.png

Технологията е така наречената "разширена реалност" вграждана в различни области/аз се сещам за последната серия на Harry Poter,а и в другите серии мисля , че е така когато вземат някой весник снимките са живи/. Когато покажете чрез камерата снимка статия или общо казано снимка, програмата започва да търси в своята база данни свързани със снимката детайли за да паснат точно и резултата е анимирана снимка или статия, която мисля, че може да запишете като видеофайл, а после с програми като iMovie може да се направят доста оригинални видеота, промота и.т.н.Но вижте за какво става въпрос на видеото:

Aurasma ще бъде налична за 034e16e055f2b616.pngв средата на следващия месец. като не е обявена все още цена.

Надявам се да съм направил добро превю!

Редактирано от alessandros
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не че искам да съм подозрителен или негативно настроен, но ми се вижда, че още преди да сложи Iphone-а над статията, на дисплея се вижда вече съответната статия, което ме навежда на мислълта, че са предварително подготвени видео клипове. Иначе изглежда интересно :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Определено и мен ме зариби тази програмка.Дано скоро я пуснат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Напълно реално и възможно е да има такава програма.

Малко само се чудя как ще "изважда" толкуз бързо информацията.

За пример за подобна съществуваща програма може да видите програмата на Ауди(тествал съм я лично, за целта ви трябва реален календар, но става и на екрана на компютъра ви).

Ето и нея ЦЪК

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По-интересното е не как го прави толкова бързо а как го прави толкова избирателно?! Картинката със спирката например! Как избра рекламата а не рейса да кажем :) А това с Ауди, няма много общо!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

The Shaman,

предполагам "прихваща" по няколко критерия:

1) центриран обект

2) обект заемащ най-голяма площ визуална на телефона

..и така ;)

А инак има общо, технологията :)

Редактирано от amaret0
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Според мен излиза толкова бързо, защото може би се запазва в кеша.. Преди да са направили видеото са го стартирали веднъж, за да се кешира и след това за записа да излиза бързо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...