Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Motorola rokr S9HD Stereo Bluetooth Headset


Sid

Recommended Posts

Здравейте, може би ще е полезно да споделя с вас впечатленията си от безжичните слушалки на Моторола, които си взех наскоро:

landing_s9hd_static_flashcontent.jpg

Като цяло са много лекички и сравнително удобни. Добър компактен замисъл и изпълнение.

Изпробвах ги как работят с iPhone и с MacBook Pro 17", разпознават се и се закачат и към 2-те.

И при телефона и при лаптопа се разпознават с 2 профила (като 2 устройства) 1-като слушалки с микрофон; 2-като стерео слушалки. Съответно в единия случай предполагам, работят като обикновенно блутут хендсфрии, в другия вадят много добър стерео "HD" звук. На лаптопа работят бутоните за управление (командва се iTunes, сила на звука и т.н.), свързват се всеки път. Единия път се пробвах да си говоря с тях през Скайп, но нещо не стана, може би не се превключиха в режим хендсфрии, не знам.

На телефона сработват, но не на 100%. Понякога се закачат по-трудно (или трудно се откачат от лаптопа :biggrin:). На няколко пъти ми дава, че са закачени пък не се чува музика нито през говорителчето, нито през слушалките. Не им работят бутоните за предишно/следващо парче, иначе play/pausе и сила звука си работят. При входящо повикване спират музиката и превключват в режим разговор, после си пускат музиката - бутона за приемане на разговор си работи.

Като най-голям недостатък към момента беше че ми прекъсваше звука на 15 сек. докато се движех - така и не разбрах от какво и кога се получава, но останових, че ако телефона е оставен в покой всичко е ОК, имат обхват на 5-10 метра наоколо, в момента в който се движа с телефон в ръка - прекъсваха, направи ми го само 1 път, но е много изнервящо :).

Може би просто не са били добре заредени - не знам.

Другия "недостатък" са смотаните им гумени тапички. Точно на 3-тия час от ваденето им от кашона едната ми е изпаднала и се загуби :). Намерих в Амазон подобни и сега внимавам, но не са ги доизпипали съвсем.

Мисля, че с цената си от 59-65$ - модела без модул за iPod и сътветно 89$ - .... модела с допълнителен модул за iPod (аз нямам такъв) представляват доста атрактивна алтернатива на качествените жични слушалки. Надявам се, че със следващите FW или с iPhone 3GS ще работят още по-добре и ще могат да управляват пълноценно плейъра на телефона.

Имах огромно желание, преди да ги купя да ги пробвам и да ги сравня с модела на SONY: Sony DR-BT160AS, но в нито един магазин в Кливланд не открих нито едните, нито другите и накрая на сляпо си избрах тези онлайн :)

Дано съм бил полезен с това импровизирано ревю :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...