Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Грешка 9

maranelo

Въпрос

Нямай може ли да съдейства по този казус.

Опитах да направя рестор с най-новата версия на iphone 4 (от Мтел)и ми изписва грешка 9. Телефона е в recovery mode и не може да излезе от този режим. С последна версия на Itunes съм , няма променяни host файлове.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

7 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Error 9

Seems to be a kernel panic. After patching kernel in PwnageTool with custom patches, restore failed with this. iRecovery then showed increased kernel panic count.

Рестор в дфу с оригинален фърм и здрав кабел.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Забравих да уточня пробвано е на 2 компа и тела не е бил jaibreak. Пробвах и update ,но пак дава тази грешка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

здрав кабел.

Изтегли фърмуера наново и опитай пак. Ако не се оправиш - пиши една бележка че ми стана любопитно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Здравейте от невежата отново.

Имам същият еррор(9),след като няколко пъти се опитах да инсталирам софтуер 4.Х.Х нещо си .. Тунса просто ми дава грешка след грешка! ...След поредната грешка(9) и телефона се изключи и когато го пуснах показва иконката на Итунса и УСБ кабела..Да,пробравах да го РЕСТОРЕ,но не става,заради същата ГРЕШКА(9).

В безизходица съм,защото немога да си ползвам телефона...отворен съм към професионалните Ви насоки,благодаря дружки ! :)

DFU Mode - DFU Режим

DFU означава Device Firmware Update. Ако правите рестор използвайки рековъри режим и получавате грешки или не можете да направите рестора, DFU режима е вашето спасение. Когато вкарате iPhone в DFU режим той не зарежда OS преди опита за рестор. Натиснете Sleep/Wake и Home бутоните за 10сек. Точно преди нормално да видите лого на Apple, пуснете Sleep/Wake бутона и продължете да държите Home бутона докато iTunes засече iPhone в рековъри режим.

ЗАБЕЛЕЖКА**: Вкарването на телефона в този режим е много специфично и за това отброяването на времето е от голямо заначение, поради което може да ви се наложат няколко опита. Ако успешно сте влезли в DFU режим, дисплеят на телефона ще бъде черен. Все едно телефона е изгасен.

ПичовИ,ясно какво искате да кажете,но техническата част с цъкането не ми става нещо... :mellow: :mellow: :mellow:

Редактирано от VeselinGeorgievSvilenov
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Смени компютрите. Може да е смешно, но преди 2-3 месеца ресторвах на шефа 4-та и си загубихме аз и един приятел цяла събота, грешка след грешка на 3 компа. Моя приятел накрая (че стана късно) го взе телефона и отиде в тях - стана за 15 мин. :)

Та искам да кажа не разбрахме какво им е на компютрите. Работят си нормално, но има нещо софт или системния нещо е направил и резултата е налице.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...