Pe6o666 Публикувано Май 1, 2011 Сподели Публикувано Май 1, 2011 Приятели, днес попаднах на това видео и реших да го споделя с вас. Потребителят ChrisTref е публикувал клип в YouTube, съдържащ любопитен звуков файл. Записът на звука е бил направен от тибетски монах в така наречената „Пещера на духовете“.В тази пещера спят тибетските светци. Звукът е записан на 500 метра от вратите на гробницата на светиите. Самата пещера е лабиринт. Наскоро в пещерата са дошли група американски учени, вероятно във връзка с тези събития, китайските власти временно са затворили Тибет за чуждестранни туристи. Какво мислите?!? :yikes: Аз лично се притесних и мисля да си взема охрана :ph34r: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Май 1, 2011 Сподели Публикувано Май 1, 2011 Пеца, на к'во си днеска? На "холандец" или по "магистралата"? Шегата настрана - за нас, "белите", в Тибет се случват необясними за нашата култура и разбирания неща. Трябва да сме отворени към различното. Пещерите там са с огромна дължина и въздушните течения могат да създадат какви ли не ефекти. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Май 1, 2011 Автор Сподели Публикувано Май 1, 2011 Ако намесим и "холандеца", нещата ще загрубеят Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Май 1, 2011 Сподели Публикувано Май 1, 2011 Подобни ефекти има и в природния резерват(в случая пещера) "Постойнска яма"(Postojnska jama) в Словения. Там даже правят класически концерти в пещерата - акустиката е уникална. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
naidenoff Публикувано Май 1, 2011 Сподели Публикувано Май 1, 2011 Тея звуци ги чувам и на бутилка водка.... нищо странно нема.. То тогава, и в главата ми е като "Постойнска яма".... нема нещо...само странности и акустика... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Май 2, 2011 Сподели Публикувано Май 2, 2011 (редактирано) После що на админите им викат пияници , ми то от 4 коментара(само на сини и зелени ) 3 са за шмъркотици и пиЙенЙЕ Даже и благодаря-то е натискано само от сини и зелени ................... П.П. Сега Неоля, ще пусне оферта за среща на форума Редактирано Май 2, 2011 от kawabiker Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
naidenoff Публикувано Май 2, 2011 Сподели Публикувано Май 2, 2011 Ния не сме пиЯници...а ценители на хубавата...бира и мезе, и странните шумове (впоследствие) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Май 2, 2011 Автор Сподели Публикувано Май 2, 2011 Мани, вчера цял ден за НЛО-та и извънземни четох и нещо психясах Като пуснах клипа, по едно време кучетата чак се разбягаха пп: бях само на бира Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.