zoom_host Публикувано Септември 11, 2009 Публикувано Септември 11, 2009 пак ми пише buy license retrieve license enter key cancel ???????? какво да направя ?????? Човече ти хЕнглийски незнаеш ли ?! цъкни "retrieve license" Цитирай
yanisslav Публикувано Септември 11, 2009 Публикувано Септември 11, 2009 Само да попитам СМС са безплатни като мДжой или ? Не, не са като mjoy, а се плащат така, както от Messages.app и цената им е спрямо тарифата ти... Да не вземеш да пращаш на воля и после да се чудиш откъде набъбнала сметката.. :confused: Цитирай
zoom_host Публикувано Септември 11, 2009 Публикувано Септември 11, 2009 Хаххаха благодаря ! Обаче аз съм предпразлив (вече ) Тествах я без СИМ =) и се зачудих защо не го праща Ок де някой може ли да ми даде подобна програмка на мДжой ? Цитирай
Lamer Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Тъй като при мен не стана с репото, затова се порових насам, натам и ето начинът, по който при мен се всичко тръгна безпроблем: За WINDOWS: (изпробвано на Win7 с iPHONE 3GS) 1. Теглите следния файл: quickboard 2. На компютъра избирате START->RUN-> изписвате CMD 3. Намирате на компютъра си пътя на записания файл quickboard и в Command Prompt (черният прозорец) изписвате следното: quickboard IMEI* *IMEI се намира: Settings -> General -> About Пример: След което избирате бутон ЕNTER В случая аз съм записал файла в директорията на десктопа Pwnage. 4. Теглите си едно от приложенията и го инсталирате (как се инсталира .deb). Както сами виждате можете да си изберете само 1 приложение или пълен пакет: mysms_1.0.8-1.deb quickbirthday_1.7.9-1.deb quickboard3_1.7.2-1.deb quickboard_1.8.3-1.deb quickcalendar_1.7.9-1.deb quickchat_1.5.9-1.deb quicksms3_1.7.1-1.deb quicksms_1.7.9.1-1.deb 5. Респринг 6. В директорията, където се намира и изтегленият от Вас файл quickboard ще намерите нов файл: license.dat, който копирате в /var/mobile/Library/QuickBoard и му задавате права 666 (при мен бяха 644). 7. В приложенито отивате на Settings -> Service features -> Restart Springboard 8. Отваряте приложените, ще ви изпише следното при опит за отваряне на програма: 9. От меню Settings -> QuickBoard -> Notify about updates -> OFF 10. Settings -> Register -> .... Registered трябва да Ви се изпише (Ако не стане изтрийте лиценза, респрингвате, правите нов лиценз, респринг и не би следвало да имате проблеми) Цитирай
R32 Публикувано Септември 26, 2009 Публикувано Септември 26, 2009 Помощ!!!.Защо от репото нестава да тръгне програмата???Натискам Retrieve license,сваля си license,но нестава :cry: :cry: :cry: .Къде буркам?? Цитирай
yotce Публикувано Септември 26, 2009 Публикувано Септември 26, 2009 Помощ!!!.Защо от репото нестава да тръгне програмата???Натискам Retrieve license,сваля си license,но нестава :cry: :cry: :cry: .Къде буркам?? http://www.sinfuliphone.com/showthread.php?t=125 Цитирай
wsgar3 Публикувано Октомври 6, 2009 Публикувано Октомври 6, 2009 Работи прекрасно! Благодаря! Цитирай
nikolaiskiq Публикувано Октомври 6, 2009 Публикувано Октомври 6, 2009 Малко въпросче ! може ли да изпраща ММС ? и как ? защото никъде не видях такава опция Цитирай
Anthony Публикувано Октомври 6, 2009 Автор Публикувано Октомври 6, 2009 Не може. За това най-добре се насочете към biteSMS. Цитирай
marinkov2288 Публикувано Октомври 8, 2009 Публикувано Октомври 8, 2009 здравейте аз сьм нов и искам да попитам можели с тази програма да получавам визитки от друг gsm? благодаря предварително Sladichuk: "–Пенчо бре, чети! Пенчо не чете. –Пенчо бре, търси! Пенчо пак не ще. Пенча го мързи, гледа да лежи..." Пенчо Славейков style Пенчо да ползва търсачката, да чете темите от първата до последната буква, преди да пише, и светкавично да се запознае с правилата ТУК, които при регистрацията си явно е излъгал, че е прочел! Това, че си нов, съвсем, ама съвсем не те оправдава, напротив даже.... И си оправи поста съобразно правилата!... Цитирай
master_23 Публикувано Октомври 22, 2009 Публикувано Октомври 22, 2009 Всичко направих каккто е описано в тази тема и програмата трагна всичко е ок обаче ми е с пробен период от 15 дни и след това изтича ли и става неизползваема ли . Трябва да е плащам ли? Цитирай
wsgar3 Публикувано Октомври 29, 2009 Публикувано Октомври 29, 2009 Програмката е супер и си я купих по тази причина, имам един въпрос обаче.....от време на време се държи странно! Дал съм да замести оригиналния sms клиент и кото се оптам да го стартирам се отваря не QuickSMS a QuickBoard от където трябва да стартирам приложението? Някой има ли с подобен проблем? И както казах...не го прави винаги. Цитирай
atankar Публикувано Ноември 5, 2009 Публикувано Ноември 5, 2009 А зане ли някой как се пращат контакти? Цитирай
master_23 Публикувано Юли 12, 2010 Публикувано Юли 12, 2010 Здравейте някой случайно да знае дали е съвместима с FW 4.0 или да каже някоя подобна програмка Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 12, 2010 Публикувано Юли 12, 2010 Като я пробваш би ли споделил дали е съвместима? Подобни: http://bgiphone.com/showthread.php/4968-BiteSMS?highlight=sms Цитирай
master_23 Публикувано Юли 13, 2010 Публикувано Юли 13, 2010 Пробвах е супер е програмката благодаря много при мене работи добре харесва ми съвместима е с IOS 4.0 Цитирай
wsgar3 Публикувано Юли 13, 2010 Публикувано Юли 13, 2010 master_23 при мен не работи, крашва непрекъснато след което телефона се респрингва?!?!?! При това аз си я купих навремето. В http://www.sinfuliphone.com също твърдят, че не работи. На сайта на разработчика http://isoftcom.com/ пише с две думи: "ще се занимаваме с други неща и няма да поддържаме вече направените......" Кажи как го подкара моля! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.