mahoni74 Публикувано Май 27, 2011 Сподели Публикувано Май 27, 2011 Когато свържа телефона към уредбата в колата през bluetooth излиза звук само при разговор. Има ли някакъв начин да се слуша музика от телефона? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Pe6o666 Публикувано Май 27, 2011 Сподели Публикувано Май 27, 2011 Има, ако плейъра ти поддържа Bluetooth audio. Аз на Pioneer 9800 BT слушам така. Ти къде го мъчиш? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 mahoni74 Публикувано Май 27, 2011 Автор Сподели Публикувано Май 27, 2011 Имам Рено Лагуна 2007 с вградена МР3 уредба, навигация и Bluetooth за телефона. Купих си една джаджа от ибей , която уж работи на всички модели iPhone и която чрез блутут плейва всичко (поне така пише), ама не успях да го кънектна към колата. Възможно ли е уредбата да е само за разговори? Малко ме съмнява. Според мен Apple са орязали тая функция. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Pe6o666 Публикувано Май 27, 2011 Сподели Публикувано Май 27, 2011 И къде я ръгаш? Трансмитер някакъв ще да е. Дай да видим какво е. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 mahoni74 Публикувано Май 27, 2011 Автор Сподели Публикувано Май 27, 2011 казва се А2DP Dual Air Bluetooth Stream Adapter и го ръгаш на телефона отдолу. То си е със стандартната букса за iPhone. И трябва да го кънектнеш както към хендсфри. Ама на Реното не го детектва въобще като търси устройство. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 mishocs Публикувано Май 27, 2011 Сподели Публикувано Май 27, 2011 Абсолютно същата джаджа я има кума ми . На него на 3G работи ,на мен на 3GS не ,За мен явно е от буксата, защото аз с неговото зарядно ТИП "менте" не мога да си зареждам тел. Не го разпознава Itunes Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Въпрос
mahoni74
Когато свържа телефона към уредбата в колата през bluetooth излиза звук само при разговор. Има ли някакъв начин да се слуша музика от телефона?
Линк към коментара
Сподели в други сайтове
5 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.