Blurry Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 Май избирателно тръгва Само за сведение, че още приложения не ми тръгват: Solitaire 2.7.1 и Wunder Radio 1.93. И двете са хакнати от most unique. Цитирай
PunkoHead Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 AppBox Pro 1.5.2 MultiUpload - Dox.bg - * Съвместимост с iOS4 * Няколко поправени бъга * 4 нови стила за Alarm Clock Цитирай
dqdomishko Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 Някой може ли да ми помогне за проблем с Wallet-a в AppBox Pro, който съм си купил от App Store? Когато се опитам да си купя security key и си въведа паролата в iTunes ми пише: "This is not a Test User account. Please create a new account in the Sandbox environment" и след ОК излиза "Cannot connect to iTunes Store". Как точно се създава акаунт в защитена обстановка? Цитирай
Blurry Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 (редактирано) Продължава все така да не работи. Имам чувството, че е от джейлбрейка проблема. P.S. джейлбрейкнал съм с redsn0w 0.9.5b5 Редактирано Юли 9, 2010 от Blurry Цитирай
Anthony Публикувано Юли 10, 2010 Публикувано Юли 10, 2010 Някой може ли да ми помогне за проблем с Wallet-a в AppBox Pro, който съм си купил от App Store?Когато се опитам да си купя security key и си въведа паролата в iTunes ми пише: "This is not a Test User account. Please create a new account in the Sandbox environment" и след ОК излиза "Cannot connect to iTunes Store". Как точно се създава акаунт в защитена обстановка? Най-вероятно трябва да го създадеш на техен сървър през компютър. Не ми се ще да си купувам ключ само за проба. Има предостатъчно безплатни приложения със същите функции. Цитирай
netcomlan Публикувано Юли 10, 2010 Публикувано Юли 10, 2010 Често ми показва и на мен същото съобщение когато пазарувам, чипове или плащам в някоя програма разширения. -резултата, нямах пари в картата и не са могли да си извършат плащането за предишни пазарувания, кат си оправиш сметките с тях всичко се нормализира. Цитирай
Blurry Публикувано Юли 24, 2010 Публикувано Юли 24, 2010 Поредната неработеща версия. А уж от 2-3 версии насам само оправят 4.0 compatibility. Цитирай
Blurry Публикувано Юли 29, 2010 Публикувано Юли 29, 2010 Дълго се чудех каква е разликата между ARMv6 и ARMv7 и сега прозрях ARMv6 версиите работят на 4.0! Между другото ето ви линк към AppBox Pro 1.5.5 ARMv6 : http://itunes.apple.com/linkmaker/ Цитирай
delmondo Публикувано Юли 29, 2010 Публикувано Юли 29, 2010 Пич, попрегледай ей тази страничка http://en.wikipedia.org/wiki/ARM_architecture, пък ако не ти се чете да ти кажа с две думи: няма връзка с версията на операционната система, а с модела процесор. Така че гледай да сваляш само ARMv6 приложения, които могат да тръгват на 2G и 3G, а ARMv7 са за 3GS и 4. Цитирай
John Digweed Публикувано Септември 11, 2010 Публикувано Септември 11, 2010 AppBox Pro Version: 1.6.0 Category: Utilities Seller: AllAboutApps Publish Date:2010-09-11 Price: $0.99 Size: 20.0 MB Цитирай
maNcHeSteRUTD Публикувано Ноември 20, 2010 Публикувано Ноември 20, 2010 (редактирано) What's new in Version 1.7.0 New Application - Mirror for iPhone 4 - Various bug fixes http://itunes.apple.com/linkmaker/ Редактирано Ноември 25, 2010 от maNcHeSteRUTD Цитирай
John Digweed Публикувано Декември 4, 2010 Публикувано Декември 4, 2010 AppBox Pro-Alarm Clock, Wallet, MIrror, Flashlight and more 1.7.1 New in this version- Holiday Information Update for 2011 - Software size less than 20MB - Various bug fixes Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.