Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Можем ли да спечелим един конкурс заедно...?

mitkoiphone

Recommended Posts

Здравейте съфорумници,

Жена ми ме кара да помогна относно един конкурс във Фейсбук. Каза ми,че не мога да събера 300 човека от форума в който стоя по цял ден.Нека да и докажа че мога. Надявам се на вас,за де не спя пред вратата :)

СТАНИ ФЕН

fnhrs.png

Редактирано от Alxx®
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

http://apps.facebook.com/bebebook_bg/index.php?id_baby=15734&op=baby_full_info

Eхххх тази бира ... забравил съм да сложа най-важното, а именно линка :) Ако някой се чуди как да го направи ... има там едно ... Стани фен :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

:+1:

За каузата "Мястото на мъжа не е пред вратата, а в леглото на жената!" имаш 1 глас от мен! :biggrin:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това ми напомна за вица за мъжката и женската солидарност:)))

Жените:

Съпруга не е била в къщи цяла нощ. На другата сутрин казва на мъжа си че е била у апартамент при приятелки.

Мъжа и се обажда на 10 от приятелките и никоя от тях не потвърждава това.

Мъжете:

Съпругът не е бил в къщи цяла нощ . На следващата сутрин казва на жена си че е бил в апартамент при негов приятел.

Жена му се обажда на 10 от неговите приятели : 5 от тях потвърждават че той е бил при тях в апартамента им, а другите 5 я уверяват, че той все още е там.

1+ от мен :)

Редактирано от rumboni
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (редактирано)

Мен този ми е любимия ...

Жена стои наведена край леглото:

-Излез …

-Няма да изляза – казва, треперещ мъжа под леглото.

-ИЗЛЕЗ ВЕДНАГА!

-Няма да изляза пък… Да се разбере, че мъж има в тази къща.

Дамммм, явно нещата ще стават трудни. Трябвало да набирам приятели, а не фенове за конкурса. Т.е., хората да регистрират децата си и тогава да стават приятели на моята бебка :( Сложна работа

Редактирано от mitkoiphone
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря отново на всичко за съдействието което правите. Работата е такава,че не по този начин се става победител в конкурса. В последствие го разбрах, че трябва да си регистрираш дете и тогава да станеш приятел с моето и така ... бла бла бла. Но все пак, това което правите го оценявам и благодаря отново.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ми то има една друга тема за децата и домашните любимци. Всички малчугани от онази тема ако се преместят тука ще стане лудница... :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...