Lucas Публикувано Юни 17, 2011 Сподели Публикувано Юни 17, 2011 Здравейте, от скоро имам iPhone 3G 8GB и като тръгна да си слагам приложения през iTunes ми пише следното: Determining tracks to sync" Някакви идеи как да го оправя или защо се получава така ? Благодаря! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
nik0l0w Публикувано Юли 17, 2011 Сподели Публикувано Юли 17, 2011 Проблема е следния: като изтегля някоя игра или приложение от app store и след това като искам да си кача някоя песен,видео или игра и ми показва това: и поле спира да синхронизира. Някакви идей ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юли 17, 2011 Сподели Публикувано Юли 17, 2011 Изтрий лайбръри файла на тюнса и настрой све наново. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
nik0l0w Публикувано Юли 17, 2011 Сподели Публикувано Юли 17, 2011 изтрех песента но сега пък ми показва за apps иначе от телефона съм ги изтрил Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
nik0l0w Публикувано Юли 17, 2011 Сподели Публикувано Юли 17, 2011 Оправих се. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юли 17, 2011 Сподели Публикувано Юли 17, 2011 Какво направи? Ето, това не разбирате във форума - споделянето. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Юли 17, 2011 Сподели Публикувано Юли 17, 2011 Браво на теб! Сега моля те да обърнеш внимание на това което ще ти напиша и занапред да го спазваш: 1. Формулирай смислени заглавия на темите, така че да дават възможно най-подробна информация, а не с ПРОБЛЕМ, ПОМОЩ и т.н. 2. Опитвай се да създаваш темите в правилните раздели, за да е подредено и лесно за намиране, не случайно има толкова много раздели. 3. Прочети поста на колегата над мен. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
nik0l0w Публикувано Юли 17, 2011 Сподели Публикувано Юли 17, 2011 Изтрих лайбръри файла и се оправи. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Юли 17, 2011 Сподели Публикувано Юли 17, 2011 Събрах и именувах темата, така, че mupo е прав. Пиша да не остане мнението му на вятъра. Следващата подобна, ще бъде изтрита без предупреждение! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
slavista Публикувано Октомври 19, 2011 Сподели Публикувано Октомври 19, 2011 Здравейте ! Аз също имам този проблем , но не знам как да изтрия лайбръри файла ? Изтривам го,ама проблема се появява пак Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.