Huntly Публикувано Април 19, 2009 Публикувано Април 19, 2009 На какъв номер си пратил тия 6 смс-а? Щото аз опитах да пратя на номер 2260 и не става. Пратил съм 6 смс-а от телефона бе човек, за благотворителност. Цитирай
tonygti Публикувано Април 19, 2009 Публикувано Април 19, 2009 На какъв номер си пратил тия 6 смс-а? Щото аз опитах да пратя на номер 2260 и не става. Пратил съм 6 смс-а от телефона бе човек, за благотворителност. Да де, и аз те попитах на кой номер, че да пратя и аз? Цитирай
melnik Публикувано Април 19, 2009 Публикувано Април 19, 2009 това е невъзможно... от просто любопитство пробвах да пратя на МЮЗИК АЙДЪЛ и ми даде грешка... (това не мисля че се случва само с това предаване, респективно с тоя телефон) :twisted: :twisted: Цитирай
Anthony Публикувано Април 19, 2009 Публикувано Април 19, 2009 За съжаление има проблеми с по-дългите смс-и. Получава се само малка част от тях. Цитирай
Huntly Публикувано Април 19, 2009 Публикувано Април 19, 2009 Да де, и аз те попитах на кой номер, че да пратя и аз? Номера на който пратих смс беше 17 418 с цена на смс 1.20лв. П.С. Ти май не разбираш, че съм пратил смс от телефона и съм дал пари за благотворителност, а не от програма!? Edit: Един приятел ми даде една програмка, FreeDomSMS, но и двамата нямаме Wifi да я пробваме. Някой ако иска да я пробва и да каже става ли. http://itunes.apple.com/linkmaker/ Цитирай
Icco Публикувано Април 20, 2009 Публикувано Април 20, 2009 За съжаление има проблеми с по-дългите смс-и. Получава се само малка част от тях. Направих лек тест и установих че ако пращаш дълък смс и отсреща се получи от мджой можеш да видиш цялото съдържание Цитирай
The Shaman Публикувано Април 20, 2009 Публикувано Април 20, 2009 Казва, че и този, който получава трябва да има Mjoy, за да получи целия, дълъг смс, което само по себе си изисква много касмет Цитирай
Anthony Публикувано Април 20, 2009 Публикувано Април 20, 2009 Мдааа, адски много късмет си е това Цитирай
tonygti Публикувано Април 20, 2009 Публикувано Април 20, 2009 Еми по принцип е възможно да знаеш кой има програмата и така може да се пращат дълги смс-и избирателно. Аз лично не познавам никой с Mjoy Цитирай
tchav Публикувано Април 21, 2009 Публикувано Април 21, 2009 Изпраща си дълги СМС-и. Номера е да не слагаш нови редове, защото отрязва съобщението до там. Цитирай
Grievous Публикувано Април 21, 2009 Публикувано Април 21, 2009 Ми след 2-3 думи ме мята на втори ред, искаш да кажеш да действаме без точки ли? Цитирай
mariankata Публикувано Април 21, 2009 Публикувано Април 21, 2009 А т'ва според мен не е важно. Като цъка enter, не се виждат дългите смс-и само в програмата. Ако проверите в mobile broser варианта и, ще видите, че там са си изписани дългите смс-и: http://www.mjoy.com/m/login.htm (влезте през Safari от iPhone/iPod Touch). Цитирай
Anthony Публикувано Април 21, 2009 Публикувано Април 21, 2009 Няма такова нещо. Сега си пратих дълъг смс на себе си. Не съм натискал ентър и имам регистрация в Mjoy разбира се. Получи се само малка част от него. Ако обаче кликнеш линкът, който идва след смс-а, вече може да го прочетеш целият в Сафари. Тъпа работа. Цитирай
mariankata Публикувано Април 21, 2009 Публикувано Април 21, 2009 Сега си пратих дълъг sms (трябва да кажете какво означава дълъг) на nokia n73 от програмката (не mobile browser варианта), като цъках често и enter (в програмката се вижда sms-a до първото цъкане на enter, a в mobile browser варианта се вижда целия sms) и го получих целия на nokia-та. Ако искате да снимам и sms-a на телефона. п.п. Да, препинателни знаци не съм слагал Цитирай
amw Публикувано Май 20, 2009 Публикувано Май 20, 2009 Точно 2 смс-а и ми даде, че нямам достатъчно кредит за да продължа да пращам.... Цитирай
tonygti Публикувано Май 24, 2009 Публикувано Май 24, 2009 Да питам някой дали знае има ли я същата програмка и за Symbian? Щото имам една Nokia N80 и да си я сложа и на нея, че доста по-лесно се пишат смс-и Цитирай
mariankata Публикувано Май 24, 2009 Публикувано Май 24, 2009 Влизаш си от браузъра не телефона в http://www.mjoy.com и си се логваш. Цитирай
tonygti Публикувано Май 24, 2009 Публикувано Май 24, 2009 Е нали трябва да имаш програма която да инсталираш на телефона и от нея да пращаш смс-те? Цитирай
mariankata Публикувано Май 24, 2009 Публикувано Май 24, 2009 Я да помислим малко.... На телефона имаш вече една програмка инсталирана - Internet Browser. Пускаш я и пишеш там адреса който ти дадох. Друга програмка не ти е нужна. А на въпроса ти - незнам дали има Mjoy програмка за Symbian. Цитирай
eek Публикувано Май 26, 2009 Публикувано Май 26, 2009 при мен стана следното регистрирах се влизам в сайта но като се логна от програмата ми дава "no sessionID" има ли нещо което може би съм пропуснал при регистрацията в сайта? промяна: оправих се с регистрация на нов акаунт Цитирай
skydancer Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 някой знае ли на ipod touch дали става ? Цитирай
Чичко-Жичко Публикувано Юни 12, 2009 Публикувано Юни 12, 2009 Не поддържа кирилица май... За толкова пари пак добре, че ги праща. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.