p_makedonski Публикувано Юли 2, 2009 Публикувано Юли 2, 2009 добре, защо 2 смс-а и край? какво не правя като хората? видях, че и други имат същия проблем! помогнете :fire: Цитирай
Anthony Публикувано Юли 3, 2009 Публикувано Юли 3, 2009 Влез през Сафари на телефона в www.mjoy.com, поцъкай на банерите за да ти се заредят кредити. Цитирай
theregister Публикувано Юли 4, 2009 Публикувано Юли 4, 2009 Абе нещо неще да ми прати смс на 1302 Цитирай
tchav Публикувано Юли 4, 2009 Публикувано Юли 4, 2009 Защото имат такова споразумение с "Паркинги и гаражи". Цитирай
theregister Публикувано Юли 4, 2009 Публикувано Юли 4, 2009 Защото имат такова споразумение с "Паркинги и гаражи". Mjoy имат споразумение с П&Г ??? А кой нямама и е фри Цитирай
Marty Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 тази програма нещо не ми работи, на AT&T сам и не мога да получа смс-а за активиране Цитирай
Vipaa Публикувано Август 1, 2009 Публикувано Август 1, 2009 Мога ли да пращам смс-и ако съм извън България на български номер ? Цитирай
netmonk Публикувано Август 1, 2009 Публикувано Август 1, 2009 Мога ли да пращам смс-и ако съм извън България на български номер ? Програмката работи през wifi или 3G/EDGE - можеш да пращаш без проблеми от всяка точка на света. Аз пращам на приятели в САЩ и нямам грижи. Цитирай
vailetka87 Публикувано Август 1, 2009 Публикувано Август 1, 2009 ЗДРАВЕЙТЕ! бих искала да ви попитам за програма с която мога да пращам смс за тази игра за бебешоци! http://www.senzacia.com/e107_plugins/fo ... c.php?1272 това бебче под номер 26 със очилата е малката ми дъщеричка! много бих искала да спечелим изпратихме от телефоните си по някои друк смс но неможем да си позволим повече! ако има някои вариянт мола сваржете се с мен! skype: villitooooo или пък ни подкрепете с по 1 смс. за което ще съм ви много благодарна Цитирай
WithOutBody Публикувано Август 6, 2009 Публикувано Август 6, 2009 Имали някакъв ограничен лимит за деня ? Защото вчера пратих 3-4 смс и, снощи пробвам да пратя нов... но не става, пише че ми е свършил лимита ... А днес пратих без никакъв проблем Цитирай
Grievous Публикувано Август 6, 2009 Публикувано Август 6, 2009 Влез през Сафари на телефона в http://www.mjoy.com, поцъкай на банерите за да ти се заредят кредити. Цитирай
tonygti Публикувано Август 6, 2009 Публикувано Август 6, 2009 Кои банери, че аз цъкам ама не на всички дава кредит, а на тия, които дава е само по един път... Цитирай
fidodido Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Този който препраща към Appstore пуска кредити. Цитирай
WithOutBody Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 1 кредит на 1смс ли се равнява? Цитирай
Grievous Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Не мисля, аз посъбрах около 700-800 и след 4 смс-а клекнах, но на другия ден отново пращах. Ако е на кредити би трябвало да пратя 7-800 смс-а. Значи не е. Цитирай
bombastyk Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 За един SMS в България дърпа по 21 кредита ,за Испаниа 47 Цитирай
mupo Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 А след регистрацията с колко кредита си? Аз досега съм пратил 10-тина съобщения през mjoy и все още не е писнало. Толкова и ползвам SMS комуникацията де. Цитирай
bombastyk Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Да си призная не си спомням с колко кредита бях след регистрацията ,а това го забелязах когато влезна през сафари там пише с колко кредита си в момента и след пращане на един смс ти намаляват. Цитирай
tonygti Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 И аз в началото не съм погледнал колко кредита имам, но помня, че пратих десетки смс-и и не ми е показало, че нямам достатъчно кредит. Сега обаче постоянно трябва да влизам през сафарито и да трупам кредит... Цитирай
Vortex91 Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 Няма безплатен обяд! Всъщност, от сайта на Мтел можеш да си пращаш безплатни sms-и колкото искаш, без кредити, без нищо. Цитирай
Grievous Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 Vortex91, а на Глобул и Вивател би ли ни казал. Явно не си разбрал че през mjoy няма ограничения към кой оператор пращаш. Edit: През сайта на Мтел може само по 15 на ден. Цитирай
ludiamax Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 Глобул също си имат Sms център, но няма втора, като Mjoy Цитирай
bombastyk Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 NoGood им е разменил малко местата. 1-во пишеш това хах... на мен след 2 дена на изпращане преди малко ми изписа Signaling limit messages to unregistered users exceeded. Нали уж бяха неограничен брой безплатни смс-и. Някой знае ли какво става? после пишеш това И аз в началото не съм погледнал колко кредита имам, но помня, че пратих десетки смс-и и не ми е показало, че нямам достатъчно кредит. Сега обаче постоянно трябва да влизам през сафарито и да трупам кредит... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.