kirec Публикувано Юни 22, 2011 Сподели Публикувано Юни 22, 2011 Здравейте! На студентска бригада съм в САЩ , се взех 20" iMac 2009 г. и за пренасянето му до България реших да премахна стойката, а самия дисплей да си го нося в ръчния багаж, защото не искам да рискувам да го сложа в куфара. Въпроса е как става махането й? Гледах едно клипче, на което доста лесно се маха стойката на Apple Cinema Display , обаче нещо не става. Чудя се дали причината не е в това, че моя мак е по-стар от Аппле синема дисплей. Гледах и друго клипче, в което изцяло се разглобява същия iMac като моя и човека изкара почти всичко, за да развие винтчетата на стойката Моля ви, кажете ми, че става и по по-лесния начин! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Юни 22, 2011 Сподели Публикувано Юни 22, 2011 Точно както е показано на първото видео се маха стойката. Ето ти един .pdf файл от Apple в който е описано как се маха стойката. http://manuals.info.apple.com/en/iMac_24inch_VesaMountAdapter_InstallGuide.pdf Ето ти и видео...от 40 секунда нататък Ето и още едно видео с малък hint какво не трябва да правиш докато развиваш болтчетата и как е правилното да го направиш...от 9:10 нататък Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kirec Публикувано Юни 22, 2011 Автор Сподели Публикувано Юни 22, 2011 Здравей, много ти благодаря за полезната информация, но за съжаление не става. Не мисля че бъркам в нещо, защото е доста елементарно. Наистина смятам, че по-стар модел iMak като моя се разглабя по различен начин. Моля някой, който има съшия да пробва и да драсне един коментар, зашото на всичките клипчета все нови iMac-ове и епъл дисплей се показва отделянето на стойката. Дано грешката да е в мен де, за да не се налага да разглабям всичко :/ Още веднъж благодаря! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kirec Публикувано Юни 23, 2011 Автор Сподели Публикувано Юни 23, 2011 Само да допълня, модела ми е 2008 г. 20" Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
MacIlian Публикувано Юни 23, 2011 Сподели Публикувано Юни 23, 2011 (редактирано) За твоя модел iMac, няма лесен начин, трябва да го разглобиш целия. Тук може да намериш доста добри упътвания за това как да го направиш. http://www.ifixit.com/Answers/View/20513/remove+stand+of+an+iMac+20%22+intel http://www.ifixit.com/Browse/iMac_Intel успех Редактирано Юни 23, 2011 от MacIlian Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kirec Публикувано Юни 24, 2011 Автор Сподели Публикувано Юни 24, 2011 Благодаря ти, много полезен сайт! Но за съжаление новината е лоша :/ Някой има ли някакъв опит с пренасянето му до България, но не ми се иска да го слагам в багажното? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Юни 25, 2011 Сподели Публикувано Юни 25, 2011 Аз съм пренасял 17" TFT монитор Dell в сак (в багажното) и нищо му нямаше и още си работи. Просто трябва да го сложиш между дрехи. Оотгоре, отдолу и отстрани, все да има дрехи Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kirec Публикувано Юни 25, 2011 Автор Сподели Публикувано Юни 25, 2011 Мерси за съвета, но не бих рискувал. Има и друго нещо, да речем че няма да има никакви щети, обаче на на българска територия няма нищо сигурно. Преди 3 години с един приятел се прибираме от бригада в САЩ и за жалост неговия багаж беше изгубен, след няколко дни си го получава. В него имаше един iphone, парфюми, подаръци. Всичко беше изчезнало, имаше само дрехи останали. Така, че си е риск, който аз не бих поел. Ще хващам отверката и ще запретвам ръкави Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.