Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone от A1, Telenor и Vivacom

Recommended Posts

Публикувано

Цял ден у дома пренос данни ми го няма, по принцип е или 3G или LTE. Днес изписа Е ,а на 6S излезе GPRS.Оператора е Виваком . Дали клеткста при нас нещо не работи и проблема е локален или?

f5604f0a3e94093681b1f64afb9850c4.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано (редактирано)

ми може би да звъннеш на оператор, за да провериш дали е локален? На мен поне така са ми казвали, като се губи да звънна да направят замервания, но аз съм на Теленор.

Редактирано от dessyteneva
Публикувано

Имат днес цял ден пак някакви дертове. И роуминг нямат ..... Бати трагикомичния оператор.... И ще се продават за не знам си колко милиарда ....

Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro

Публикувано

Мерси за инфото колега.

Публикувано

Имам семейство познати - мъжът е старши в технически отдел на А1, жената е във Виваком същата длъжност. Тя не си хвали фирмата, но и не казва кофти неща, докато той в прав текст казва: "Работя с олигофрени и вече не знам докога ще издържа. Ама то с предлаганите заплати какво да очаквам? Кадърните дърпат навън."

Публикувано
Имам добър приятел в А1 на висок пост свързан с мрежата и авариите. Всеки като го пита да минава ли на А1 (било то мобилен план или домашен интернет), отговорът му е - бягай надалече. Много са зле.
Мнението и на двама ни е, че Виваком са най-добре спрямо планове, мрежа и обслужване, що се касае до физически клиенти.

Да не разводнявам темата, ама това са пълни "ПЪЛНИ" глупости.
Публикувано

И друг път съм го казвал, че няма по-голяма тъпотия от тази да си сменяш оператора постоянно. Също като банките, всички са еднакви, с незначителни разлики, имат си плюсове и недостатъци и тва е. Много ме е смешно как всеки, който е минал от един на друг оператор, почва да хвали новия и да разправя как се е преродил. И само след година пак тръгва на лов за лев-два по-евтин план, незнамсикваси мрежа и покритие и т.н. Аз съм абонат на Мтел от 1996, никога не съм си сменял номера и не съм си правил експерименти да се местя. Никога съм нямал и особен проблем. По мои наблюдения, в България имаме едни от най-добрите мобилни мрежи на континента. Достатъчно е човек да се разходи до Гърция за да се убеди.

Публикувано

Ами мога да ти кажа, че преди около 3г бях с два 6s-а, единият на Теленор и единият на Мтел. Е там където Теленор беше на пълно 4г, Мтел беше на 2г. Аз пътувам доста и мога да направя сравнението веднага. Сега не знам как е положението, защото съм само на Теленор.

Публикувано

Браво. Както казах, всеки има своята история. Аз съм бил на места, където само Мтел има покритие, бил съм и на такива само с Виваком. Голям праз.

Публикувано

Местата без покритие обикновено си струват да си без телефон изобщо. 
сори за офтопика

Публикувано

Ако работата ти е свързана с това да си постоянно онлайн и искаш да разпуснеш, но не трябва да изтървеш нищо няма как :D

Публикувано

Надали някой ще го прави това за фейса :D

Публикувано

До продължа off topic-a
Като Тони и аз не съм сменял никога оператора, даже увеличаван катите. В момента са над 100. Но и за друго сте прави. В Англия 4g e два пъти по бавно от 3G на А1. Та ползвайте кой каквото му харесва и устройва.
Има една поговорка, за всички оператори в страната.
“Същата боя, но друг цвят!”

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Не виждам цени или са изненада

Публикувано

Сега ако добавят и клониране на номера на телефона, за да може да се ползва часовника, ще са златни. 

Публикувано
Не виждам цени или са изненада

Цената е 9.99 лв за подмяна на физическия чип с еSIM.

Тарифата си остава същата.

Сега ако добавят и клониране на номера на телефона, за да може да се ползва часовника, ще са златни. 

Услугата Extra SIM я предлагат отдавна.

Ако пуснат еSIM за часовник, клонирането струва 1 лв. На месец ако ти дублира само разговорите и 4 лв. на месец ако искаш да има и интернет на дублиращия SIM.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Имат нещо подобно на клониране на номера, казват му "A1 EXTRA SIM" и е само левче на месец за 1 карта, може да са общо три, основна и две допълнителни, може и интернет да имат за 3 лева на карта, споделя се ресурса и лимита на основната, еSIM може да е допълнителна към основния номер.

Публикувано

781419464d7c127835adfead96c6607f.jpg

Найсе! Вече с два номера в един телефон.

Публикувано

Да помоля за инфо, който вече ползва есим. Може ли да се ползва и физическата карта отделно от есим-а? На страницата на оператора пише че може, но дали е така?

Публикувано

От днес съм без физическа SIM карта!!! @skpavlov, да, можеш да я ползваш отделно, а бе все едно имаш двусимов телефон!

Публикувано

Идеята ми беше есим-а да е в Айфон, а физическата в друг апарат. Благодаря предварително!

Публикувано

НЕ!!!! В момента на активирането, физическата спира да работи. По-скоро деактивират физическата ;)

Публикувано (редактирано)

Мога ли да ползвам допълнителна стандартна SIM карта, ако имам eSIM?

eSIM се предлага както като основна карта, така и като допълнителна SIM карта. Разбира се, можете да замените съществуваща SIM карта с eSIM или да ползвате и двете.

Това го пише на сайта им. Как да го разбирам?

Току що говорих с А1 и двете карти работят дори в различни апарати.

Редактирано от skpavlov

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...