Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

За първи път ми се случва да съм на курорт и нета да е супер :)

Курорта е Боровец, доставчика е NetCom.

1073716399.png

Публикувано

За торент тракерите, скороста при сваляне и качване, не се влияе от скороста получавана от доставчика.

Явно не си запознат с принципа на личеринг и обмен на DHT портоколи.

Лично аз съм свалял и с 15мб/с и качвал с 5мб/с и то от rutracker.org

И не ми го хвали този Люлин НЕТ че са "гола вода". Познавам доста хора от персонала и, който забележи, ползват за домашен доставчик Мегалан или P2P(Netera).

Публикувано

Найденов, не си прав изцяло. Няма как да надхвърлиш скорстта, която ти е лимитирал доставчикът, независимо какви протоколи ползваш. Иначе не виждам причината за хвалбата на Неол с мизерните 4МБ/с. От моя доставчик за 25 лв. на месец винаги свалям с 8МБ/с, при това през Wi-Fi. Това е максималната скорост на N протокола, по принцип.

Публикувано

Тони, може и да греша, но така ги разбирам нещата. Ако бъркам, ще се радвам на твоето мнение.

Знаеш че принципа на тракера е да разпредели файловете между пиърите, и по-принцип кръга се затваря като вътрешна мрежа.

Ако даден филм е 700 мб. разпределен на 1250 части x 4.5мб. и тегля от 20 сийдъра, то на практика не надхвърлям скороста получена от доставчика за всеки файл (Но сумирана, скороста се качва драстично).

Скороста за която плащам 15лв. е 30мб. и то за 2 компютъра( с 2 IP) на оптика + постоянно точене на нет през рутера.

p.s Графиката която съм поснал по-нагоре е от моя компютър, докато жената си береше фейсбук-фермата през компа в хола, а щерката си човъркаше в скайпа през Wi-Fi на 3G-то.

Публикувано

Доставчикът ми е Трафик Нет. Найденов, няма как да надхвърлиш лимита, не са идиоти провайдерите. Може би тези 30мбит/с са ти минимално гарантираните. При моя доставчик плащам 25 лв. за гарантирани 10мбит/с, но реално достигам 80мбит/с без никакви грижи. Всичко зависи от това колко маймуни има на клона. Няма как да надхвърля тези 80мбит/с, защото това ми е лимита.

Публикувано

Благодаря за отговора. Винаги е интересно да се събеседва с теб (човек научава доста работи). Все пак мойте познания в тази насока са на любителско ниво.

Публикувано

Специално за Неолчо.

26409acb4aa41c06.png

Доставчика ми е Bglan и все още ползвам промоцията три безплатни месеци, без да ме обвързват. :Wink:

На предната страниця може да видите с колко дърпам от сървъра на Apple.

Публикувано

3G Мтел:

25a5244089535a3b.PNG

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Ехааа. Това с кой доставчик е?

Публикувано

1092811196.png

Пълна простотия е тоя сайт. С Firefox 40мб/с даунлоуд, а резултата на картинката е от 2-ри опит на Chrome. Като първия опит беше с резултат 32мб/с даун..

Публикувано

Е има и пикове :) А, че е ташак сайта... Прав си донякъде.

Публикувано

Май наистина е ташак. :biggrin:

Мисля че съм с 20мб

1092862694.png1092867326.png

П.П или мене лъжат :biggrin:

Публикувано

1092869721.png

VIVACOM

Публикувано
Публикувано

Да пуснем до сървър извън БГ, за да са съпоставими данните.

Например до Frankfurt.

1093169267.png

Публикувано
Публикувано

john_digweed кой ти е доставчик?

Роднилб:biggrin:

Една антена слага на тавана и така, без кабели :tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...