Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Моята лична история


Kontrero

Recommended Posts

Здравейте,

Както всеки човек който се интересува от High Tech така и аз имам огромен интерес към продуктите които Apple Inc. ни предлага всяка година. Преди около пет години аз се сдобих с първия Apple продукт iPod и от тогава моят интерес се засили още повече към тази компания. Проекта който те подготвяха и за който имаше меко казано мильони слухове а именно iPhone стана реалност през 2007 година и от този момент нататък нещото което наричахме смарт фоун вече имаше ново име. iPhone-a на компанията придоби много бързо своите фенове и бързо се наложи на световния пазар като новият феномен в смарт телефонията. Всеки който се интересуваше от високите технологични постижения в световен мащаб вече дерзаеше за новото техологично чудо iPhone и аз не се различавах, аз също исках да разбера какво му е толкова специалното на новия смарт фоун. Първия iPhone който докосна ръцете ми беше iPhone 2G през 2007 година и от този момент нататък аз не исках и да чувам за друга марка телефони.

Обикновенния потребител би използвал своя телефон по предназначение а именно да се обажда и от време на време да изпраща кратки текстови съобщения и да снима с камерата, до тук супер, но на мен това не ми беше достатъчно като се има в предвид факта, че този телефон може много повече и си зададох въпроса от къде мога да науча повече. Имам един приятел който е също голям фен на Apple продуктите и ми препоръча да погледна форума "BGiPhone.com" като зашърши с думите цитирам „по-различният iPhone форум”. Аз си зададох въпроса "какво му е толкова различното на този форум" и така за първи път навигирах explorer-a към www.bgiphone.com. Още с първите кликвания по темите разбрах, че наистина този форум е много готин, лесен за навигиране и много полезен за информацията която аз имах нужда да намеря. Нещото което ми направи впечатление още в началото беше отзивчивостта на хората в форума тъй като в началото не знаех от къде да подхвана да се уча. След задаване на въпрос във форума, аз получавах отговор почти веднага, което страшно много ме учуди и ме предразположи да взимам участие все по-често. Тъй като времето си минаваше аз ставах по-добър и по-добър, започнах да помагам на хора които навлизат в света на iPhone и в същото време научавах още и още неща. От моя приятел разбрах, че всяка година хората от форума си организират среща за хапване и пийване и най важното, опознаването на живо. Аз също проявих интерес към тези събирания и реших да отида от любопитство, тъй като исках да се запозная с хората които толкова време (вече стана година и половина) ме напътстваха и ми помагаха безрезервно.

Дълго очаквания ден на срещата дойде и аз нямах търпение да отида и да се запозная с всички на живо, тъй като ние бяхме така да се каже „виртуални приятели” и исках да сме приятели и извън мрежата. Щом пристигнахме с моя приятел той започна да ме запознава с хората наоколо и нещото, което силно ме изненада а и също шокира беше, че малко хора знаеха аз как се казвам тъй като във форума се подвизавах с nick name. Това обаче не беше проблем тъй като всеки се представяше с реалното си име съпътсвано с nick name-a от форума и така не беше проблем бързо да се опознаем. Докато разговаряхме помежду си едно момче ни раздаде номера тъй като администратора и собственика на форума имаше малка изненада за нас. Щеше да се тегли томбола, но никой не разбра до последния момент какво точно го очаква печелившия. Тъй като аз като цяло нямам късмет с томболи просто си запомних номера и продължих да си говоря с хората наоколо докато не дойде и часа на изтеглянето. Като гръм от ясно небе чух че момичето което итегли печелившия номер беше моя номер и наистина бях шокиран. Нещото което запомних само беше че Aveliky (admin) ми каза „ айде честито, печелиш кафе и кола” и се усмихна, но след момент видях че той ми подава в ръцете чисто нов iPhone 4, а аз бях вцепенен и не знаех какво да кажа тъй като въобще не очаквах точно наградата да е iPhone 4, а и хората около мен не знаеха.

592b82349d006b99.JPG

Бързо се свестих и нещото което помня след това беше как аз вече поставям сим картата в току що спечеления телефон. До този момент аз имах iPhone 3GS и не мислех скоро да си взимам следващия модел тъй като всички знаем че тези телефони не са евтини а и бях преценил че купуването на следващия модел щеше да ми коства много излизания (тъй като съм млад и обичам много да излизам и да се забавлявам с приятели). Но съдбата си знаеше работата и благодарение на всички мили хора и специално на Aveliky собственика на "BGiPhone.com" форума аз притежавах чисто нов фабрично отключен iPhone 4. Много ми е трудно да опиша какво почувствах в оня момент когато го спечелих и оттогава се радвам на новия си телефон. Тук е мястото да изкажа най-искренните благодарности към всички във форума, тези които го използват, тези които го правят все така приветлив и най-вече към Aveliky. Сигурен съм, че този форум радва много хора в България, а и не само, тъй като имаме много сънародници които са се пръкнали по целия свят но въпреки всичко са във форума и помагат с каквото могат. Това е едно от малките доказателства за това, че всички там сме едно сплотено общество което се разраства всеки Божи ден. Сега все още помня много ясно думите на моя приятел, който каза "това е по-различният iPhone форум” и наистина е така, а на форума не му остава нищо друго освен да посрещне поредния си член и да го приветства с думите „Добре Дошъл”.

Изготвил: Пламен Атанасов

Kontrero

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Както се вика "Честито"....

и внимавай с новата придобивка, че води до безсъние :)

Поздравления и за Aveliky и всички потребители на форума.

Всеки е допринесъл с нещо за да може форума да е това, което е в момента. Някои със знанието си, други с глупостта си ;)

Бъдете живи и здрави!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Супер готин късмет колега, дай боже всеки му. Много се радвам за теб и за всеки нов фен, който предстои да открие форума по един или друг начин.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мен! Да си го ползваш със здраве и евала на "шефчето" - Александър за идета и най-вече за отделените средства за подаръка :)

Надявам се и аз един път да успея да дойда и да се видим всички :))

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хехеее, браво колега, много се радвам и аз, късметлия си, благодарности и на Aveliky! Само едно не разбрах, кога точно ти го представиха форума понеже от 2007 до сега примерно(форума го има от началото на 2009) е доста време да си знаел, че телефона ти може и още пък да няма от къде да се научиш :biggrin:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 седмици по-късно...

... Бързо се свестих и нещото което помня след това беше как аз вече поставям сим картата в току що спечеления телефон. До този момент аз имах iPhone 3GS ...

И как по-точно успя да навреш СИМ Картата в МикроСим слота? wink.gif

Заяждам се, просто щото завиждам, че не успях да дойда tooth.gif

Честито и много радост да ти носи наградата! А и огромна похвала на екипа на форума! bravo.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всичко беше предвидено. Сашо вървеше в комплект с клещите. :tooth:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Или жена ми с дамската пила, за зачистване на ръбчетата :tooth:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...