Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Снощи форума го преместих на мой сървър. Ако има някакви проблеми, ще се радвам да ги споделите.

Публикувано

Някакси като че ли по-бързо работи?

Публикувано

Субективно - да. Обективно - няма да меря цифри, но е по-добре със сигурност. Със стара машина съм и при мен доста личи.

Публикувано
на 22.10.2022 г. в 19:23, Aveliky написа:

Някакси като че ли по-бързо работи?

При мен лети, без майтап.

Публикувано
на 22.10.2022 г. в 9:55, Aveliky написа:

Снощи форума го преместих на мой сървър. Ако има някакви проблеми, ще се радвам да ги споделите.

В момента се опитвам да прикача видео в една от темите, и ми дава тази грешка. Файлът е mp4, 1.4 mb, скрийнрекординг от телефона

1187325827_Screenshot2022-10-26143708.thumb.png.d701a995ae6a579dcd22c75cf4c91967.png

Публикувано

Я пробвай сега?

Публикувано

Аз през тапата въобще не мога да кача каквото и да е видео. Вижда само снимките.
Има ли лек, или от тях ще е?

Публикувано

Нямам настройки, които да могат да го разрешат. Явно това е политиката на тапата.

• 10 месеца по-късно...
Публикувано

големината на шрифта на форума ли е намален или така ми се струва?

Публикувано

Не съм пипал големината на шрифта!

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Дали може в настройките на профила да се добавят и последните айфони от 15та серия

Публикувано

Готово!

Публикувано

Дали може в настройките за профила да добавите и новия Apple Watch Ultra 2

Публикувано

Добавен!

• 11 месеца по-късно...
Публикувано

Едно предложение - да се направи една отделна специална офтопик тема в Говорилня, за "Айфон vs Андроид", или нещо от сорта, където и двете страни да си защитават любимия продукт, вижда се че от време на време изникват такива страсти.

Не знам дали преди е било обсъждано, но явно има хора, на които им се спори, кой е по-добрия телефон, дали се купува айфона само за "статус в обществото", за да те приемат във висшата класа, и подобни - мисля, че е добра идея, за да не се спами в другите теми?

Публикувано

Не виждам причина да не направиш, направи такава тема и започвайте спора :)

Публикувано

То трябва да има. Поне така мисля.

• 1 година по-късно...
Публикувано

Здравейте, може ли да добавете най-новите модели iPhone към опциите в потребителските настройки за избор на използвано устройство. 😀

Публикувано

И часовници и таблети ;), ако може и слушалки :D

Публикувано

Не знам дали е добра идея, но според мен може вместо избор от списък за тел., айпад и часовник да е обикновен инпут като на компютъра? Така няма да се налага ъпдейт всяка година.

Не знам де, и вие кажете дали ви се струва ОК?

image.thumb.png.57ecff12f95b4df8c39b0d29a9b33de7.png

Също така може да се обнови инфото за СИМ Карта, повечето не са актуални, даже ФО и ФЗ не знам какво са.

image.png.70c638be81ff3d1d4583ac93afb08140.png

И също може да махнат тези несъществуващи вече чат клиенти

image.thumb.png.34d8111690a25d339800a89564d0df9b.png

Публикувано

Точно каква роля играят тези полета, освен да се похвалим какво устройство имаме?

Всеки може сам да си сложи подпис. 

Публикувано

Основната цел да се виждат устройствата е, когато човек пише или пита по даден въпрос/проблем/ситуация да се вижда за какво устройство става въпрос. Не е за хвалене, не сме в 3ти клас да се хвалим кой какъв телефон има. Даже е забранено да се хвалим, и който го хванем го наказваме да ползва самсунг 3 дни :D

image.png.30213722d059b813a2005ac15eb7756b.png

А подписа е за мъдрости, цитати, мисли, или нещо забавно, кой каквото реши.

Публикувано

Готово!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   1 потребител

• Aveliky
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...