baronbg Публикувано Ноември 27, 2015 Публикувано Ноември 27, 2015 От телефона с Тапаталка е така. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 27, 2015 Публикувано Ноември 27, 2015 Мисля, че проблемът е в тапаталк, на мен ми режеше съобщенията преди, но като влизам през браузър са си цели, има нещо сбъркано в тая програма и все не могат да я нагласят. Цитирай
kal1ch Публикувано Ноември 27, 2015 Публикувано Ноември 27, 2015 За youtube кода ще разгледам, но ми се щеше подобни промени да не барам до ъпдейта. Още чакам тоя плъгин за борсата да се портне и за това забавям нещата. Щом е предвидено, не го бързай. Цитирай
baronbg Публикувано Декември 30, 2015 Публикувано Декември 30, 2015 Ще наддигна един стар въпрос, с новите потребители и техните въпроси ( задавани многократно преди и отговаряно също). Пускане на теми и още ред други троления и спамения. Имаше преди идеи, новите да не могат да пускат теми или постовете им да минават удобрение на модератор. Знам че ще им се увеличи и без това не малкото ангажименти, но и аз бих помогнал с каквото и колкото мога. Може и други идеи. 3 Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 30, 2015 Публикувано Декември 30, 2015 Съгласен съм, дори бих добавил ограничаване на достъпа до определени раздели, или по-точно ограничаване до само определен раздел. Само не съм съгласен с " идиоти ". Не всички са такива ... и може би отговор на въпроса ( Има ли смисъл да си купя ... ) е нужен. 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 30, 2015 Публикувано Декември 30, 2015 Аз, може би противно на "длъжността" ми тук, няма да се съглася, по ред причини. 1 Цитирай
arm11 Публикувано Декември 30, 2015 Публикувано Декември 30, 2015 Няма как да не се задават въпроси и да не се пускат нови теми, макар и да има подобни. За това е форума, да писано е много пъти, но пък ние за това сме тук. 3 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 30, 2015 Публикувано Декември 30, 2015 И аз мисля, че не е разумно да се ограничават новите потребители, може да се насочват, но не и да не могат да пишат, реално повечето се регистрират за да питат нещо. 1 Цитирай
baronbg Публикувано Декември 30, 2015 Публикувано Декември 30, 2015 Така е Деси, но не е нормално с регистрацията, да пуснеш тема, която я има, или въпрос на който е отговаряно няколко стотин пъти. Идеята е първите 10-20 дни след регистрацията да могат само да четат, Така няма да ги сърбят пръстите, да изакат поредното ако, а ще си направят труда да прчетат и си решат проблема, който вече е решаван от други преди тях. Това пак казвам е само идея, по моему рационална. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 30, 2015 Публикувано Декември 30, 2015 Напротив, много е нормално за повечето потребители, при голяма част липсва всякаква форумна култура, това да се четат правилата е направо абсурд, а всички други са длъжни да им помагат защото "нямат време да четат". Това е горчивата реалност и съм се сблъсквала с нея навсякъде, независимо от тематиката на форумите. Няма оправия, а и някак си не е добре да се ограничават всички, заради част от потребителите, затова и както каза колегата - ние сме тук... 1 Цитирай
baronbg Публикувано Декември 30, 2015 Публикувано Декември 30, 2015 Няма да споря, но култура, била тя форумна, музикална или елементарна, се изгражда. Вярно че за нея (културата) са важни първите 7 години, но аз никога не съм се отказвал, от опитите си, да променя или повиша същата, на хората около мен. А компромисите, които правим(те) не подобряват въпросната грешна, а вече се приема като правило. 4 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 30, 2015 Публикувано Декември 30, 2015 Припомнете си вашите първи стъпки. Сигурен съм, че всички сме правили тези неща в началото, кой повече, кой по-малко. 3 Цитирай
algor Публикувано Декември 31, 2015 Публикувано Декември 31, 2015 Ох, припомних си ги аз... Alxx такова наказание ми уши на втората седмица и след третия ми пост, че в първия момент исках да го напсувам, във втория да го пребия (или той мен, че не го знаех какъв е), а в третия просто си казах, че щом ме е ушил, значи има за какво. 2 Цитирай
arm11 Публикувано Декември 31, 2015 Публикувано Декември 31, 2015 Офф, никой нищо няма да налага. Когато си пусне някой тема или ще бъде преместена, или отговорено и заключена и те така. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 31, 2015 Публикувано Декември 31, 2015 Има решение - лимит за писане в "Нов съм..." до двадесет(например) поста. После става пълноценен лузър. 2 Цитирай
Tarashev Публикувано Декември 31, 2015 Публикувано Декември 31, 2015 Искам да изкажа и своето мнение в подкрепа на постовете по-горе. Абсолютно е необходимо да има форумна култура. Освен първите 7 години обаче, са важни и форумните правила/администрацията на сайта. Ако те са точно формулирани и стриктно спазвани - резултата не закъснява и форума е супер полезен. Ако ли не - почват дребни заяждания, лични обиди и ОГРОМЕН Спам. Без да конкретизирам ще кажа, че в една от темите има предимно спам и минимална бройка полезни постове. Има и разкошни теми, полезни за всички. Харесах много предложението на Alexx и пледирам за спазването на правилата, които са си добре формулирани. 1 Цитирай
Tarashev Публикувано Декември 31, 2015 Публикувано Декември 31, 2015 Не си ме разбрал - подкрепям мненията ви. Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 31, 2015 Публикувано Декември 31, 2015 Да пуснем анкета, ако подлежи на обсъждане. Може би е хубаво ако се пусне, да има условие за гласуване - да речем трябва да си регистриран поне от 1 година. Цитирай
Aveliky Публикувано Декември 31, 2015 Автор Публикувано Декември 31, 2015 Аз главно при създаването исках да направя форум по мои вкус и така направих, но не моеже да се поддържа такова животно колкото и да искам. Забрана за писане на потребителите ще е напълно излишна, напротив, дори ще ги надъха и като дойде момента ще излеят два/три пъти повече. Това което твърдя се доказва от това, че и сега не регистрираните си четат на воля, регистрират се след като искат за споделят въпросите си, каквито и да са те. Същото ще е и ако имат забрана първите 20/30 дена. 3 Цитирай
arm11 Публикувано Декември 31, 2015 Публикувано Декември 31, 2015 Точно за това казах, че нека си пускат, пък ние модовете ще имаме грижата. Това че на 4-5 човека, включително някои бивши модове не им изнася, не значи че трябва да променяме правилата и да спъваме и гоним хората. Пийс 6 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 31, 2015 Публикувано Декември 31, 2015 Адаш, няма да оспорвам приноса ти, но говорейки за правила и факта, че в момента не си "зелен" говори нещо! Пак в правилата, които намекваш, че ти си чел, има и такова за коментиране и обсъждането на модераторските решения. Хайде стига с тея глупости. Сядайте и празнувайте. Цитирай
baronbg Публикувано Декември 31, 2015 Публикувано Декември 31, 2015 Абе защо не пиете бре??? Следващия писал преди 11 утре, ми дължи един Джак. 4 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 12, 2016 Публикувано Януари 12, 2016 Не мога да се логна през тапатолк на телефона. На айпада е наред. Това е от близо седмица. Пиша парола и зарежда минута, не плюе грешка. Преинсталирах го дори.. При някой друг така ли е и от какво може да е? Цитирай
baronbg Публикувано Януари 12, 2016 Публикувано Януари 12, 2016 На мен бавно ми зарежда нечетените. Махнах про-то с другия е подобно. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.