The Shaman Публикувано Януари 12, 2016 Публикувано Януари 12, 2016 С нечетените и при мене така. Когато изтриеш кеша, като че ли се пооправя. Цитирай
Aveliky Публикувано Януари 12, 2016 Автор Публикувано Януари 12, 2016 Колко по голямо става едно приложение, толко повече бъгове започва да има(за съжаление). Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 13, 2016 Публикувано Януари 13, 2016 Най-накрая се оправи от само себе си като че ли. Опитвам се по няколко пъти дневно и сега успя да ме логне. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dedra1 Публикувано Януари 27, 2016 Публикувано Януари 27, 2016 Здравейте, винаги се получават черни правоъгълници, когато върна назад във форума. Колкото пъти натисна бек бутона, с толкова се увеличават черните зони, понякога се застъпват. С андроид е същата работа. Някакви идеи относно проблема? http://prikachi.com/images/939/8598939F.png Цитирай
ozone Публикувано Януари 27, 2016 Публикувано Януари 27, 2016 Защо не опиташ с приложението Tapatalk. Много е удобно. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dedra1 Публикувано Януари 27, 2016 Публикувано Януари 27, 2016 Нещо интернета ти... И на мобилни данни, и на разни хотспотове все е така. Между другото е така от доста време, да не кажа откакто следя форума, но не си спомням точно де, сега просто ми дойде музата да го споделя. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 27, 2016 Публикувано Януари 27, 2016 Така е със Сафари. Юзър ейджънта не рефрешва при бек. Цитирай
dedra1 Публикувано Януари 27, 2016 Публикувано Януари 27, 2016 Както писах по-горе, същото е и с хром браузъра при андроид. Цитирай
Aveliky Публикувано Януари 27, 2016 Автор Публикувано Януари 27, 2016 Мобилната тема просто не е стабилна и има бъгове. По тази причина беше изключена доста време, но ме помолиха да я пусна няколко потребителя и аз я пуснах. Примирете се с тоя бъг и карайте напред спокойно. 2 Цитирай
dedra1 Публикувано Януари 27, 2016 Публикувано Януари 27, 2016 Благодаря за коректния отговор! Цитирай
Aveliky Публикувано Януари 30, 2016 Автор Публикувано Януари 30, 2016 Има някакъв проблем с хоста от снощи от 00:00ч. насам, работи се по проблема и се надявам скоро да бъде разрешен. Извинявам се за непредвидените спирания на форума. Всичко трябва вече да работи коректно. Отново се извинявам за прекъсванията. Работи трънки, явно проблема продължава и не е отстранен. Мисля, че успях да отсраня проблем(да се надяваме). Сега трябва малко време за да видя колко съм прав. Мисля, че дори има осезаема разлика в работата на платформата, но това вие ще кажете дали е така. 8 Цитирай
s0urce Публикувано Февруари 1, 2016 Публикувано Февруари 1, 2016 (редактирано) в blacklista на гугъл е Начало - BG iPhone bgiphone.com/ Този сайт може да навреди на компютъра ви. https://www.google.c...//bgiphone.com/ има проблем Текущо състояние: Опасен В момента посещението на bgiphone.com не е безопасно. Подробности за безопасността на сайта Някои страници на този уебсайт инсталират злонамерен софтуер на компютрите на посетителите. Редактирано Февруари 1, 2016 от s0urce Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 1, 2016 Публикувано Февруари 1, 2016 Току що и на мен ми го даде това. 2 Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 1, 2016 Автор Публикувано Февруари 1, 2016 Това го знам и търся проблема. Всичките проблеми последните три дена са от атаки. Имало е оплакване за злонамерен код(тема/пост) във форума. Защо изобщо определят даден пост или тема за опасен/злонамерен код. Ще сложа един два шота от откритието на гугъл а вие преценете колко е бил опасен и заразен форума та чак да ми бъде блокиран домейна bgiphone.com. Жалбата се разглежда 72 часа, така, че ще почакам докато решат да ме свалят от черната им листа.... Не ми се вярваше, но си е поръчка от всякъде. Някой е подал жалба със случайни линкове към форума(горните) и едновременно срива машината с атаки. През това време агента на гугъл не може да обходи форума и го остава като проблемен. Пуска ми съобщение, че робота му е бил блокиран от мен. За робота му след като не може да достъпи системата значи е блокиран, сривове за него не съществуват, но са го дали като опция. Това се повтаря няколко пъти за три дена(вие сте свидетели на сривовете). След което гугъл робот или автомат решават, че линковете по-горе са наистина със зловреден софтуер и опасен за десктоп машините и вкарва домейна в черният им списък. Сами можете да видите съобщенията на гугъл и колко са зловредни линковете. Част от темите съм изтрил, но борсата и темата със вицовете няма да изтрия. Не знам само дали е добре, че написах този пост, може и той да се окаже злонамерен и опасен и да не ме свалят от черния списък... 5 Цитирай
mirror Публикувано Февруари 1, 2016 Публикувано Февруари 1, 2016 Кой знае колко полезни отидоха в коша?! Това сега от завист ли е... от злоба ли е?! Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 2, 2016 Автор Публикувано Февруари 2, 2016 Забелязвам, че вече не сме в черната листа. Ако някой забележи нещо да пише. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 2, 2016 Публикувано Февруари 2, 2016 (редактирано) Някъде към обед спря да дава съобщението при отваряне на сайта, явно са ориентировъчни тези 72ч за разглеждане на жалбата, дано да няма пак атаки! P. S. Имаме си чат в тапата: Опс, пак ми излезе предупреждението за опасен сайт! Изистих историята на хрома и го няма, явно нещо от там е било... Sent from my iPhone using Tapatalk ----------------------------- Едит: От време на време днес пак ми изскача червения екран, но като върна назад в браузъра изчезва, не знам дали е важно, но да го спомена все пак - в различни теми става, дори и в профила ми. Редактирано Февруари 4, 2016 от dessyteneva Цитирай
momchil_g Публикувано Февруари 9, 2016 Публикувано Февруари 9, 2016 Току що пак ми излезе предупреждение за опасен сайт. Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 9, 2016 Автор Публикувано Февруари 9, 2016 Това е остатъчно от кеша на браузъра. И на мен преди два дена ми излезе при един от рефрешите, изтрих кеша и всичко заспа. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 11, 2016 Публикувано Февруари 11, 2016 Сега почна и при мен да се появява проблема - Сафари-то ми пищи за malware. Преди няколко дни всичко беше ОК, когато се оплакваха други. Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 11, 2016 Публикувано Февруари 11, 2016 При мен има някакъв проблем с добавянето на линкове, картинки и т.н. става само ако пиша ръчно BB Codes Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 11, 2016 Автор Публикувано Февруари 11, 2016 Проблема до месец от махането от гугъл може да излиза еднократно. Защо, никой не ти дава обяснение. Казват само, че трябва време докато се премахне домейна от всички кешове свързани с черния списък. Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 11, 2016 Публикувано Февруари 11, 2016 Така и предположих, че е при тях, защото няколко пъти чистих кеша на хрома и пак ми светваше от време на време, днес вече го няма. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.