Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

И аз съм за ъпдейта, трябва да има нови неща от време на време.... :guitarred:

Публикувано

Готов съм май :) Имам готов ъпдейтнат форум но със инфото от преди два дена. Тоест, ако го пусна него ще загубим всичко писано последните два дена. Другия вариянт е да намеря време, неделя примерно и да напавя всичко отначало.

Публикувано

Последните два дена няма нищо интересно написано. Едва ли някой ще плаче.

Публикувано

И аз мисля,че последните два дни могат спокойно да изчезнат.

Публикувано

Ще го разцъкам до довечера и ако не попадна на бъгове които пречат на системата да работи нормално го пускам. Ще сме чисто нови без теми, плъгини и подобни. След това около месец няма да ме хулите много докато напасна всичко. 

Публикувано

Времето ти е по-ценно от два дни коментари, пък били те и с излезъл джейл за нова версия. Пускай и не си губи повече време да го правиш наново.

Публикувано

Живот и здраве събота или неделя ще ъпдейтвам.

Публикувано

В такъв случай,спокойно може да се направи тема за ранно-пролетна сбирка на форума.

Публикувано

Тази събота-неделя?

Публикувано

Близките няколко дена ще правя сериозен ъпдейт на всичко. Ще сменям машината и операционната система. Чак след това ще ъпдейтна платформата. Така, че очаквайте няколко деня сериозни прекъсвания за неопределено време. 

Предварително се извинявам за неудобството което ще Ви причиня.

Публикувано

Всичко е за хубаво, така че ще преглътнем прекъсванията, лека и успешна работа, въпреки че знам че не е лека и съжалявам, че няма с какво да помогна!

Публикувано

Ъпдейта на сървъра и платформата приключиха сполучливо. Една следмица ще имаме напасване и оправяне на евентуални бъгове. Ще Ви помоля да споделите ако се сблъскате с такива. 

Благодаря за търпението последнте няколко дни.

Публикувано

Не мога да се впиша във форума през тапаталк в момента, не знам правиш ли нещо или е бъг. Не ми дава нищо, просто мисли малко и си остава на логин-а.

Едит: Излязох и влязох от акаунта за самото приложение и се получи, явно не е било от форума.

Публикувано

На Chat горе ми стой нотификейшън за 1 съобщение, но като влезна вътре ми дава

Sorry, there is a problem

Your group does not have permission to access the chat room

Error code: 2H269/2

Публикувано

Асене, грешка 2H269/2 означава хардуерен проблем, сменяй айфона!

Форума лети! Към момента всичко ми работи на 6 и то доста бързо.

Публикувано (редактирано)

На мен ми излиза същата грешка, когато се опитам да отворя chat-a през FF/W7. Отделно при всяко зареждане на форума антивирусната се скъсва да реве за VirTool:JS/Obfuscatro.HO

Редактирано от eXtazy
update
Публикувано
9 minutes ago, mirror said:

Асене, грешка 2H269/2 означава хардуерен проблем, сменяй айфона!

Форума лети! Към момента всичко ми работи на 6 и то доста бързо.

Не е от телефона.

На iMac-a през Safari дава същата грешка.

Публикувано

Чатът е достъпен само за Admin, Team, Moderators и VIP.

Публикувано

Миро се бъзика, а и това ми го даде през Хром на компютър с Уин 10. Сложих го като съобщение за грешка, ако трябва да се отстрани проблема.

При мен работи нормално, антивирусната ми е AVG и нямам от нея нотификации.

Публикувано
преди 22 минути, eXtazy написа:

На мен ми излиза същата грешка, когато се опитам да отворя chat-a през FF/W7. Отделно при всяко зареждане на форума антивирусната се скъсва да реве за VirTool:JS/Obfuscatro.HO

Това за вируса и на мен ми се появи, дефендъра го хваща в кеша на хром всеки ден, след като влизам тук. Отделно от вчера пак ми светкаше червения екран като преди, с предупреждението на гугъл за опасен сайт, днес вече го няма.

Публикувано (редактирано)

През Tapatalk не успявам да се логна!В мен ли е проблема?

Сега прочетох по-назад в темата ,че не съм само аз

Редактирано от gogi6
Публикувано

И аз не мога да се логна през Тапа-та....

Публикувано

Явно не е в теб проблема, сега пак пробвах, пак не мога да се логна, като изляза от акаунта си за тапаталк и вляза, вече съм логната, но не виждам никакви теми, а тапаталк крашва, явно има някакъв конфликт или нещо за донастройване.

Публикувано

Просто новата версия на форума не се поддържа от Tapatalk.

Публикувано

Чудесно! :(

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...