gnoma80 Публикувано Февруари 16, 2016 Публикувано Февруари 16, 2016 И аз съм за ъпдейта, трябва да има нови неща от време на време.... Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 16, 2016 Автор Публикувано Февруари 16, 2016 Готов съм май Имам готов ъпдейтнат форум но със инфото от преди два дена. Тоест, ако го пусна него ще загубим всичко писано последните два дена. Другия вариянт е да намеря време, неделя примерно и да напавя всичко отначало. Цитирай
mariankata Публикувано Февруари 16, 2016 Публикувано Февруари 16, 2016 Последните два дена няма нищо интересно написано. Едва ли някой ще плаче. Цитирай
pepo1919 Публикувано Февруари 16, 2016 Публикувано Февруари 16, 2016 И аз мисля,че последните два дни могат спокойно да изчезнат. Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 16, 2016 Автор Публикувано Февруари 16, 2016 Ще го разцъкам до довечера и ако не попадна на бъгове които пречат на системата да работи нормално го пускам. Ще сме чисто нови без теми, плъгини и подобни. След това около месец няма да ме хулите много докато напасна всичко. 4 Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 17, 2016 Публикувано Февруари 17, 2016 Времето ти е по-ценно от два дни коментари, пък били те и с излезъл джейл за нова версия. Пускай и не си губи повече време да го правиш наново. Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 17, 2016 Автор Публикувано Февруари 17, 2016 Живот и здраве събота или неделя ще ъпдейтвам. Цитирай
pepo1919 Публикувано Февруари 17, 2016 Публикувано Февруари 17, 2016 В такъв случай,спокойно може да се направи тема за ранно-пролетна сбирка на форума. Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 19, 2016 Автор Публикувано Февруари 19, 2016 Близките няколко дена ще правя сериозен ъпдейт на всичко. Ще сменям машината и операционната система. Чак след това ще ъпдейтна платформата. Така, че очаквайте няколко деня сериозни прекъсвания за неопределено време. Предварително се извинявам за неудобството което ще Ви причиня. 5 Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 19, 2016 Публикувано Февруари 19, 2016 Всичко е за хубаво, така че ще преглътнем прекъсванията, лека и успешна работа, въпреки че знам че не е лека и съжалявам, че няма с какво да помогна! 1 Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 22, 2016 Автор Публикувано Февруари 22, 2016 Ъпдейта на сървъра и платформата приключиха сполучливо. Една следмица ще имаме напасване и оправяне на евентуални бъгове. Ще Ви помоля да споделите ако се сблъскате с такива. Благодаря за търпението последнте няколко дни. 3 Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 Не мога да се впиша във форума през тапаталк в момента, не знам правиш ли нещо или е бъг. Не ми дава нищо, просто мисли малко и си остава на логин-а. Едит: Излязох и влязох от акаунта за самото приложение и се получи, явно не е било от форума. Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 На Chat горе ми стой нотификейшън за 1 съобщение, но като влезна вътре ми дава Sorry, there is a problem Your group does not have permission to access the chat room Error code: 2H269/2 Цитирай
mirror Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 Асене, грешка 2H269/2 означава хардуерен проблем, сменяй айфона! Форума лети! Към момента всичко ми работи на 6 и то доста бързо. 1 Цитирай
eXtazy Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 (редактирано) На мен ми излиза същата грешка, когато се опитам да отворя chat-a през FF/W7. Отделно при всяко зареждане на форума антивирусната се скъсва да реве за VirTool:JS/Obfuscatro.HO Редактирано Февруари 22, 2016 от eXtazy update Цитирай
Izzy Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 9 minutes ago, mirror said: Асене, грешка 2H269/2 означава хардуерен проблем, сменяй айфона! Форума лети! Към момента всичко ми работи на 6 и то доста бързо. Не е от телефона. На iMac-a през Safari дава същата грешка. Цитирай
mirror Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 Чатът е достъпен само за Admin, Team, Moderators и VIP. Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 Миро се бъзика, а и това ми го даде през Хром на компютър с Уин 10. Сложих го като съобщение за грешка, ако трябва да се отстрани проблема. При мен работи нормално, антивирусната ми е AVG и нямам от нея нотификации. Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 преди 22 минути, eXtazy написа: На мен ми излиза същата грешка, когато се опитам да отворя chat-a през FF/W7. Отделно при всяко зареждане на форума антивирусната се скъсва да реве за VirTool:JS/Obfuscatro.HO Това за вируса и на мен ми се появи, дефендъра го хваща в кеша на хром всеки ден, след като влизам тук. Отделно от вчера пак ми светкаше червения екран като преди, с предупреждението на гугъл за опасен сайт, днес вече го няма. Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 (редактирано) През Tapatalk не успявам да се логна!В мен ли е проблема? Сега прочетох по-назад в темата ,че не съм само аз Редактирано Февруари 22, 2016 от gogi6 Цитирай
Veselin Panov Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 И аз не мога да се логна през Тапа-та.... Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 Явно не е в теб проблема, сега пак пробвах, пак не мога да се логна, като изляза от акаунта си за тапаталк и вляза, вече съм логната, но не виждам никакви теми, а тапаталк крашва, явно има някакъв конфликт или нещо за донастройване. Цитирай
mirror Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 Просто новата версия на форума не се поддържа от Tapatalk. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.