Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Не мисля, админа тества и нямаше проблеми, може би е някаква дребна настройки, ще видим той какво ще каже.

Публикувано

Тапаталк още не е сложен. Не ми останаха очи и легнах :( Довечера ще го добавя. Ъпдейтнете си антивирусните. Когато един сайт се добави във черния списък отива и по всички антивирусни. Явно вашите антивирусни не са махнали форума.

Публикувано

Тапатакла ви е готов.

Публикувано

Дефендъра се ъпдейтва всеки ден, но явно това не става при него, интересното е че преди, когато бяха проблемите не хващаше нищо, това е сега от два дни, чистя го и като мина през форума пак си закачва, много е упорито, дава че е в кеша на хрома, но след влизане пак се появява, дори и като чистя кеша. Не ме притеснява, просто казвам да се знае, ако е нещо важно. Благодаря много за тапаталк! А ето как се вижда форума при мен през сафарито:

3ff432cb20e8d452c29f0a01fbc2710c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Във форума зловреден софтуер няма, всичко е в листите на антивирусните. Тяхната информация бавно се опреснява. При мен мобилната тема лети и няма проблем? Друг с такова оплакване за мобилната тема?

Публикувано

Тук не разчита кода в цялата тема - нито снимки,нито видео -

Публикувано

Докато не приключи реиндексацията на целия форум частично няма да познава кодовете. Това е напълно нормално както и търсачката не търси старите а само в новите мнения. Главния ребуйлд е на 24%, надявам се за 24/36 часа да приключи и после ще заработи всичко както трябва. Въпреки натоварването заради тези ребуилди, форума ми прави впечетление, че работи доста бързо. При тестовия не беше така, може би е заради новата машинка :)

Публикувано

Форума работи адски бързо,не знам дали е от машината,но е чудесно.

Публикувано
преди 14 часа, Asen_77 написа:

На Chat горе ми стой нотификейшън за 1 съобщение, но като влезна вътре ми дава

На нотификейшъна, числото е броя на хората в чата.

Публикувано

Всичко приключи по бързо от очакваното. Машината си казва своето. :) Търсачката работи вече. Ако има някакви нерви или забележки, ще Ви помоля да ги споделите.

Публикувано (редактирано)

Чудничко стана! Върви страшно мазно и е по-бърз поне 10 идеи! :) 
Оправиха ми се проблемите със ситните шрифтове и отварянето на прикачена снимка най-долу на страницата. 

Единственото бъгче, на което попаднах, е като в редакция на профила избера 2.0 версия на Watch-a, ми вади грешка That value is not allowed и съответно не може да се запази. 

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

Оправено :)

Публикувано

Ааах, ще ме карате да свиквам с нов облик :D ужас. Обаче си е супер, и наистина поне при новините работи много по бързо. Преди бях забелязал че се мъчи докато зареди фейсбук бутона.. Айде честито.

Публикувано

Пак да попитам, рекламите отгоре и отдолу, да се примирявам ли с тях вече, или ще бъдат премахнти по-натам? :rolleyes:

Публикувано

Аз реклами не виждам...пак ще погледна след малко като се освободи компютъра, но щях да ги забележа...

Публикувано

Рекламата се вижда само от потребители тип "user"&"guest".

Публикувано

Няма при мен, мобилната обаче още ми излиза в левия ъгъл, иначе ето снимки от компютъра:

c3cbe4ed7ef3a7f4210b524af584ad12.jpg

78e4e040419dd40902802a1833e9130a.jpg

А, сега видях предното мнение, явно не ги виждам, защото съм в друга група...

Публикувано

Рекламите от гугъл си ги има още в предишната версия на форума. Това е една от екстрите на VIP пакета. Форум без реклами.

Публикувано

Не е малък стимул ;), много мразя реклами!

Публикувано

Нещо се омаза с тапата обаче.

Публикувано
преди 4 часа, mirror написа:

Рекламата се вижда само от потребители тип "user"&"guest".

Жалко... Мразя реклами, някои приложения ги плащам само заради гадните реклами, но тук явно няма как да се избегнат...:(

Публикувано
преди 16 минути, The Shaman написа:

Нещо се омаза с тапата обаче.

Обясни по подробно?

Публикувано

Щото писах в темата за тапата...

Не може да изтрива стари коментари.

Когато се опитам да преместя тема, не ми излизат темите :

ef3718dd2258265de8d587393706a45c.jpg

Не съм сигурен, че проблема е във форума, но тапаталк, не се е ъпдейтвал.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...