dessyteneva Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 Не мисля, админа тества и нямаше проблеми, може би е някаква дребна настройки, ще видим той какво ще каже. Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 22, 2016 Автор Публикувано Февруари 22, 2016 Тапаталк още не е сложен. Не ми останаха очи и легнах Довечера ще го добавя. Ъпдейтнете си антивирусните. Когато един сайт се добави във черния списък отива и по всички антивирусни. Явно вашите антивирусни не са махнали форума. 2 Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 22, 2016 Автор Публикувано Февруари 22, 2016 Тапатакла ви е готов. 4 Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 Дефендъра се ъпдейтва всеки ден, но явно това не става при него, интересното е че преди, когато бяха проблемите не хващаше нищо, това е сега от два дни, чистя го и като мина през форума пак си закачва, много е упорито, дава че е в кеша на хрома, но след влизане пак се появява, дори и като чистя кеша. Не ме притеснява, просто казвам да се знае, ако е нещо важно. Благодаря много за тапаталк! А ето как се вижда форума при мен през сафарито: Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 22, 2016 Автор Публикувано Февруари 22, 2016 Във форума зловреден софтуер няма, всичко е в листите на антивирусните. Тяхната информация бавно се опреснява. При мен мобилната тема лети и няма проблем? Друг с такова оплакване за мобилната тема? Цитирай
BulgarianSS Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 Тук не разчита кода в цялата тема - нито снимки,нито видео - Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 22, 2016 Автор Публикувано Февруари 22, 2016 Докато не приключи реиндексацията на целия форум частично няма да познава кодовете. Това е напълно нормално както и търсачката не търси старите а само в новите мнения. Главния ребуйлд е на 24%, надявам се за 24/36 часа да приключи и после ще заработи всичко както трябва. Въпреки натоварването заради тези ребуилди, форума ми прави впечетление, че работи доста бързо. При тестовия не беше така, може би е заради новата машинка 2 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 Форума работи адски бързо,не знам дали е от машината,но е чудесно. 3 Цитирай
baronbg Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 преди 14 часа, Asen_77 написа: На Chat горе ми стой нотификейшън за 1 съобщение, но като влезна вътре ми дава На нотификейшъна, числото е броя на хората в чата. Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 22, 2016 Автор Публикувано Февруари 22, 2016 Всичко приключи по бързо от очакваното. Машината си казва своето. Търсачката работи вече. Ако има някакви нерви или забележки, ще Ви помоля да ги споделите. 4 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 (редактирано) Чудничко стана! Върви страшно мазно и е по-бърз поне 10 идеи! Оправиха ми се проблемите със ситните шрифтове и отварянето на прикачена снимка най-долу на страницата. Единственото бъгче, на което попаднах, е като в редакция на профила избера 2.0 версия на Watch-a, ми вади грешка That value is not allowed и съответно не може да се запази. Редактирано Февруари 22, 2016 от DreamcatcheR Цитирай
apomarinov Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 Ааах, ще ме карате да свиквам с нов облик ужас. Обаче си е супер, и наистина поне при новините работи много по бързо. Преди бях забелязал че се мъчи докато зареди фейсбук бутона.. Айде честито. Цитирай
dedra1 Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 Пак да попитам, рекламите отгоре и отдолу, да се примирявам ли с тях вече, или ще бъдат премахнти по-натам? Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 Аз реклами не виждам...пак ще погледна след малко като се освободи компютъра, но щях да ги забележа... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 И на мобилната има Деси. Цитирай
mirror Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 Рекламата се вижда само от потребители тип "user"&"guest". Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 Няма при мен, мобилната обаче още ми излиза в левия ъгъл, иначе ето снимки от компютъра: А, сега видях предното мнение, явно не ги виждам, защото съм в друга група... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 23, 2016 Автор Публикувано Февруари 23, 2016 Рекламите от гугъл си ги има още в предишната версия на форума. Това е една от екстрите на VIP пакета. Форум без реклами. Цитирай
mirror Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 Не е малък стимул , много мразя реклами! Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 Нещо се омаза с тапата обаче. Цитирай
dedra1 Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 преди 4 часа, mirror написа: Рекламата се вижда само от потребители тип "user"&"guest". Жалко... Мразя реклами, някои приложения ги плащам само заради гадните реклами, но тук явно няма как да се избегнат... Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 23, 2016 Автор Публикувано Февруари 23, 2016 преди 16 минути, The Shaman написа: Нещо се омаза с тапата обаче. Обясни по подробно? Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 Щото писах в темата за тапата... Не може да изтрива стари коментари. Когато се опитам да преместя тема, не ми излизат темите : Не съм сигурен, че проблема е във форума, но тапаталк, не се е ъпдейтвал. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.