mirror Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 @dedra1, дари, стани ВИП и рекламите ще изчезнат. Има и други екстри Цитирай
dedra1 Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 Исках да проверя каква е цената, но като бутна пейпал ме праща към новините, явно е моментен бъг... Ако бях попрочел предварително нямаше да питам, но човек се учи докато е жив. Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 23, 2016 Автор Публикувано Февруари 23, 2016 VIP системата още не е готова. Чисто нова е и не искам да има проблеми, за това ще я тествам докато съм сигурен, че работи и чак след това ще я пусна. Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 23, 2016 Автор Публикувано Февруари 23, 2016 А тапата явно още не са се оправили с модерирането на новата платформа и за това още не е пусната опцията. Цитирай
aserrr Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 Всичко е много добре. Форума наистина работи много по бързо. Обаче при всяко влизане и на мен ми пищи Антивирусната. Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 23, 2016 Автор Публикувано Февруари 23, 2016 Смерайте колко се поддържат 1 Цитирай
nyx Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 Аз нямам антивирусна, но и при мен сафари ми изскочи с предупреждение за malware. На своя глава влязох Цитирай
mirror Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 До сега не ми е излизало никакво съобщение за вируси или malware, нито на OS X със Safari, нито на Windows с Firefox. Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 23, 2016 Автор Публикувано Февруари 23, 2016 И на мен ми излиза от време на време. Един два пъти ми се случва във седмицата. Всеки път когато ми излезе снимам и пускам на гугъл за да ме проверят. Всеки път ми казват, че всичко е ОК със форума и нямам зловреден код. След смяната на сървъра(преди ъпдейта и след) проверих системата за вируси, няма такива. За съжаление аз нищо не мога да направя със случая, защото не зависи от мен Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 23, 2016 Публикувано Февруари 23, 2016 И при мен AVG-то почна да вади съобщения на домашния компютър. Идентичен служебен още не е вадил. И давата с Уин 10 и двата с упдейтнати до последно AVG. На домашния съм с мозила, в работа с ром. Това е единствената разлика. Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 24, 2016 Публикувано Февруари 24, 2016 При мен дефендъра най-сетне млъкна, пусках даже сканиране и не намери нищо, явно при него дефинициите са се оновили достатъчно, беше много досадно. Едит: Тъкмо го похвалих и пак се разпищя, ще взема да го изключа да не ми досажда... Цитирай
BulgarianSS Публикувано Февруари 24, 2016 Публикувано Февруари 24, 2016 Eset Endpoint Antivirus не пищи,да се радвам ли Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 24, 2016 Публикувано Февруари 24, 2016 Ако се има предвид нивото на досада - да, можеш да се радваш и то много. Иначе аз имам и malwarebyts и той не засича нищо, явно просто ще трябва да дочакам да си изчистят информацията и да обновят дефинициите, ако не ми писне и да си сложа пак аваст, като деактивирам тъпия дефендър... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Wayward Публикувано Февруари 24, 2016 Публикувано Февруари 24, 2016 В Тапаталк при мен новините от Калдата не се изчистват от непрочетени.Маркирам ги като прочетени и при следващ рефреш отново се зареждат в непрочетени. Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 24, 2016 Публикувано Февруари 24, 2016 Изчисти си кеша на тапаталк от настройките и излез и влез от акаунта в самото приложение. Между другото, много ми липсва стрелката за качване в началото на страницата, може ли пак да се добави? Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 24, 2016 Автор Публикувано Февруари 24, 2016 Ще добавя алтернатива, но по натам. 2 Цитирай
Wayward Публикувано Февруари 24, 2016 Публикувано Февруари 24, 2016 Всичко съм пробвал,стоят си.Ако е само при мен проблема няма грижа. Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 24, 2016 Автор Публикувано Февруари 24, 2016 Това е бъг на тапаталк, не наш. Така, че аз не мога да помогна с тоя проблем Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 25, 2016 Автор Публикувано Февруари 25, 2016 преди 14 часа, dessyteneva написа: Между другото, много ми липсва стрелката за качване в началото на страницата, може ли пак да се добави? 1 Цитирай
stangen Публикувано Февруари 25, 2016 Публикувано Февруари 25, 2016 Служебен лаптоп с Windows 10 , вградения Windows Defender реве при отварянето на всяка форумна страница, че разни malware искат да се докопат до компа ми (VirTool:JS/Obfuscator.HO). А колко е хубаво да нямаш антивирусна и да не се притесняваш излишно .... Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 25, 2016 Автор Публикувано Февруари 25, 2016 Сложих нова тема, дано Ви хареса 3 Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 26, 2016 Публикувано Февруари 26, 2016 Аз пък се чудех къде изчезнаха иконките ( горе за известията, долу стрелката и подобните дребни елементи, сега са почти невидими квадратчета ) и тъкмо щях да питам. Не е лоша, но предната ми харесваше повече (нямам претенции коя ще бъде). Цитирай
adept Публикувано Февруари 26, 2016 Публикувано Февруари 26, 2016 Деси, иконките ги няма, защото не може да зареди шрифтове и някои други ресурси от http://support.alekserviz.com заради "Cross-Origin Resource Sharing policy". Предполагам, че Aveliky е открил проблема и ще го отстрани при възможност. Ако не, принципното решение е да се сложи в .htaccess на другия домейн: Header add Access-Control-Allow-Origin "bgiphone.com" 2 Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 26, 2016 Публикувано Февруари 26, 2016 Нямам представа от тези тънкости за съжаление, просто го забелязах и писах, само с това мога да помогна, а иначе за мен няма проблеми, мога и така да ги ползвам и без това през повечето време съм през тапаталк. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.