arm11 Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Тамън бях почнал да понатрупвам благодарности, да го еВа... :biggrin: Цитирай
alex.7777 Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 Абе за кво са ти, алиби за пред жената ли Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 6, 2011 Публикувано Октомври 6, 2011 Хубаво, само дето тоя бял цвят някак си не отива на форума. С предишното сиво-черно беше в пъти по добре... 1 Цитирай
chayanne Публикувано Октомври 6, 2011 Публикувано Октомври 6, 2011 Въпрос на време - след седмица няма да ти прави впечатление цветовото оформление. Цитирай
MacIlian Публикувано Октомври 6, 2011 Публикувано Октомври 6, 2011 (редактирано) Колеги, може ли да пробвате от тук (Начало - BG iPhone), ако решите да споделите във фейсбук, конкретна статия дали излиза коректно, че при мен излиза некоректна статия и със снимка на логото на IP Board. Редактирано Октомври 6, 2011 от MacIlian Цитирай
Aveliky Публикувано Октомври 6, 2011 Автор Публикувано Октомври 6, 2011 Хубаво, само дето тоя бял цвят някак си не отива на форума. С предишното сиво-черно беше в пъти по добре... Поиграх си малко днес и направих копие на темата, но малко по сива, BGiPhone Gray. 1 Цитирай
tozarat Публикувано Октомври 7, 2011 Публикувано Октомври 7, 2011 Поздравления на екипа за подобренията, но би било добре да има и стария dark skin които щади очите на такива като мен постоянно ровещи се в нета. 1 Цитирай
Aveliky Публикувано Октомври 7, 2011 Автор Публикувано Октомври 7, 2011 Това са двете теми които ще съществуват и трета няма да има. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 7, 2011 Публикувано Октомври 7, 2011 Защо когато искам да пиша не ми дава инструментите отгоре? Искам да bold-на нещо, а няма с какво. Става въпрос за стандартната тема от телефона. Като дам на повече опции, същата работа, а повечето време пиша от него. Цитирай
Aveliky Публикувано Октомври 7, 2011 Автор Публикувано Октомври 7, 2011 Защото е такава мобилната тема. Хубавата дето съм я платил още я няма портната за тази версия на платформата. За сега ползвай Tapatalk или Forum Runner. Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 8, 2011 Публикувано Октомври 8, 2011 И как подяволите да си сменя снимката. Какво ли не опитах и си стои тази. А по-интересното е, че тази дори не съм я слагал. Тя ми беше преди мноооого време основна снимка във фейсбука, ама от тогава съм имал доста други, така че защо е синхронизирало точно нея? Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 8, 2011 Публикувано Октомври 8, 2011 Защото е синхронизирал с Фейсбук или Туитър. Влез си в настройките на профила за да смениш аватара. Цитирай
Aveliky Публикувано Октомври 8, 2011 Автор Публикувано Октомври 8, 2011 Ако си задал да се синхронизира с facebook е нормално да имаш подобни оплаквания. Просто си погледно настройките. Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 9, 2011 Публикувано Октомври 9, 2011 Да де, нека ми синхронизира с Facebook, ама поне това да е последната снимка от там, а не такава, която е от преди месеци. Както и да е, вече се промени, но прави впечатление, че като дадеш нова снимка тя се обновява след време, а не веднага както беше преди. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 9, 2011 Публикувано Октомври 9, 2011 Като я зададеш от форума ли? Рефреш? Или от Фейсбук? Цитирай
Aveliky Публикувано Октомври 9, 2011 Автор Публикувано Октомври 9, 2011 Изключи синхронизацията със facebook и ще ти се обновява веднага. Цитирай
Aveliky Публикувано Октомври 25, 2011 Автор Публикувано Октомври 25, 2011 Много се извинявам за постоянните сривове на форума последните два дена. Форума доста набъбна и се наложи да се ъпгрейдне сървъра. Надявам се повече да не се случват подобни сривове. 2 Цитирай
strangesamedogma Публикувано Октомври 28, 2011 Публикувано Октомври 28, 2011 Не е нещо сериозно, но случайно го забелязах и да съобщя. Като се отиде над бутона изкача подсказка, но май е изядена едната буквичка Цитирай
Wayward Публикувано Ноември 14, 2011 Публикувано Ноември 14, 2011 Според мен новините от kaldata правят много спам.Незнам дали по-голяма част от потребителите ги интересува "новия бюджетен смартфон с андроид.Поне да постват само новини свързани с Apple 1 Цитирай
Aveliky Публикувано Ноември 14, 2011 Автор Публикувано Ноември 14, 2011 Това е робот и портва всички новини от техния раздел за GSM-ми. Точно поради тази причина съм го отделил в отделен раздел та който не иска да ги чете просто да не го посещава. Цитирай
Wayward Публикувано Ноември 14, 2011 Публикувано Ноември 14, 2011 Да ясно е,че е робот.Просто си мислех не може ли нещо като референдум с него или без него.Иначе съм сигурен,че ще има кой да се навие да преглежда калдата и да подбира. Цитирай
Aveliky Публикувано Ноември 14, 2011 Автор Публикувано Ноември 14, 2011 Едва ли, ако имаше кой да го прави, нямаше да пускам робот. То и сега може да се трият излишните теми Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.