Aveliky Публикувано Февруари 26, 2016 Автор Публикувано Февруари 26, 2016 Оправено, имах ядове снощи около новата тема и правих копия, та от тук са дошли пренасочванията. 3 Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 26, 2016 Автор Публикувано Февруари 26, 2016 В случай, че някой не е забелязал с новата тема могат да се сменят цветовете 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 26, 2016 Публикувано Февруари 26, 2016 Веднага си го "боядисах", тази екстра ми харесва! Edit: Не мога да пиша от компютъра, цветовете на темата, които сложих вчера също ги няма, не можах и да изляза, чистих кеша на браузъра, но не помогна. Като дам да си редактирам мнението, полето е сиво и празно и не може да се пише в него, ако искам да напиша ново мнение е същото. Цитирай
turieca Публикувано Февруари 27, 2016 Публикувано Февруари 27, 2016 Аз не мога да пиша във форума от мака. Трябва ли флашплеър за да пиша в темите? Опитах и с мозила и там греда. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
N1k0lA Публикувано Февруари 27, 2016 Публикувано Февруари 27, 2016 Това ми се появява на всяка страница във форума,която се опитам да отворя.Цъкам ignore и на следващата отново се появява. Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 27, 2016 Публикувано Февруари 27, 2016 Проба: През телефона май мога да пиша, както и през тапаталк... При мен няма предупреждения през телефона, само дефендъра пищи на компютъра, ама той си пищи от както имахме проблеми. Цитирай
turieca Публикувано Февруари 27, 2016 Публикувано Февруари 27, 2016 Всяка страница е с предупреждение. И при мен. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 27, 2016 Публикувано Февруари 27, 2016 Вече мога да пиша, червените гугълси предупреждения се завърнаха обаче... Цветовете на темата също проработиха, бяха се върнали частично и ми разреши да ги редактирам. Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 27, 2016 Автор Публикувано Февруари 27, 2016 Изчистил съм всички прикачени файлове към форума. Имахме червейче което е пренасочвало към зловредни сайтове. Леко по леко ще възтановя всичко. Имайте търпение и всичко ще е наред. Благодаря за разбирането. 5 Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 27, 2016 Публикувано Февруари 27, 2016 Тапаталк спрян ли е, защото не мога да се логна? Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 27, 2016 Автор Публикувано Февруари 27, 2016 Току що го сложих Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 27, 2016 Автор Публикувано Февруари 27, 2016 Сега чакаме от гугъл да ни проверят и да ни махнат един път за винаги от тази блеклиста. Лошото е, че времето за реакция е до 72 часа. Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 27, 2016 Публикувано Февруари 27, 2016 Ще ни махнат, миналия път беше по-бързо от 72ч, важното е, че откри гадината, другото вече е малко търпение. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 27, 2016 Публикувано Февруари 27, 2016 През тапата проблем няма, но през компютър работата е много зле. На всяко отваряне на тема пищи! Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 27, 2016 Автор Публикувано Февруари 27, 2016 Пищи защото чакам гугъл да провери форума и да ме махне от черния списък. 1 Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 28, 2016 Автор Публикувано Февруари 28, 2016 Вече трябва да сме ОК. Някои от антивирусните програми може още да не са актуализирали и да се обаждат. При по следващи ъпдейти ще ни изчистат и от там. Сега започваме с възстановяването на стари прикачени файлове. Ако някъде попаднете на липсващи файлове споделете тук за да ги възстановя. Цитирай
tosco69 Публикувано Февруари 28, 2016 Публикувано Февруари 28, 2016 Ще има ли бутон "първо непрочетено менние"? Инак новата платформа ми харесва Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 28, 2016 Автор Публикувано Февруари 28, 2016 Ми то не е спирало да има такъв бутон: 1 Цитирай
tosco69 Публикувано Февруари 28, 2016 Публикувано Февруари 28, 2016 БлагодаЯм, маскирали сте го Цитирай
Anthony Публикувано Февруари 28, 2016 Публикувано Февруари 28, 2016 Саше, продължава да намира някакъв tool, който се счита за вирус. Според мен няма да се оправи с ъдейт на дефинициите. Най-вероятно наистина върви някакъв шибан скрипт. Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 28, 2016 Автор Публикувано Февруари 28, 2016 Значи, три седмици се мъча да го открия. След като се убедих, че сам не се справям наех професионалисти. Заедно два дена търсихме и колкото и да трием препратките идиотчето си седи. Тоя идиот мишкува някъде в някой скрипт във файловата система и не се дава, доста добре е маскиран. Накрая се ядосах, изтрих форума и го инсталирах на чисто. Свързах го с базата с данни и всичко заспа. Идиота, хубавото е, че не е изцапал базата. То това е malware и той не живее в базата. Пуснах на гугъл хубаво да ме прегледат и след прецизно ровене(дадох им повечко права) ми казаха, че вече съм чист. Сега единствено остава антивирусните да опреснят базите си. Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 28, 2016 Автор Публикувано Февруари 28, 2016 Понеже в 10:05ч. започнаха процедура от гугъл по премахването на домейна от блеклиста, ще са необходими 72 часа, за да бъде премахнат напълно от всички препратки. Вие след това ще трябва да си изтриете кешовете от браузерите. Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 28, 2016 Публикувано Февруари 28, 2016 При мен дефендъра мълчи, сутринта го пуснах на пълно сканиране и изисти всичко, после не бях влизала през компютъра до преди час някъде и нароно се "разходих" из форума, но си мълчи, явно този път вече сме се отървали наистина! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.